slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Λ.Τ Νάξου


Προς : Τακτικά μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου Νάξου


 Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου  ,την  Τετάρτη  18 Δεκεμβρίου 2019   και ώρα   10: 30 πμ   , σε  τακτική  συνεδρίαση  για να συζητήσουμε το κάτωθι θέμα :

«Προστασία από Έντονα Καιρικά Φαινόμενα και Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης».



Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει ότι εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με ισχυρές βροχές-καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους από Παρασκευή 13/12 ως και Σάββατο 14/12 και παρακαλούνται οι πολίτες και οι επισκέπτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου να ακολουθούν τις παρακάτω οδηγίες προστασίας (πριν και κατά τη διάρκεια εκδήλωσης καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων) :

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ

Γ. Βρούτσης: Σύντομα στη Βουλή το ψηφιακό ωράριο και η ηλεκτρονική κάρτα εργασίας


Νέο «ΕΡΓΑΝΗ II» και «Λευκό Μητρώο Επιχειρήσεων» οι επόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 12-12-2019

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST
«Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Κυρίες και κύριοι,

Η εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών δεν συνιστά ένα τυπικό επιστημονικό ζήτημα πληθυσμιακής ανανέωσης που απασχολεί μόνο τους ειδικευμένους επιστήμονες του χώρου.

Η "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου" Χαράλαμπος ΚόκκινοςΔελτίο τύπου για ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ


Ενσωματωμένη εικόνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΟΔΟΣ 10/12/2019 ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ “Η μελισσοκομία και το σύνολο του πρωτογενούς τομέα στα νησιά μας έχουν μεγάλες δυνατότητες και μπορούν να αναπτυχθούν μόνο με οργανωμένες και στοχευμένες δράσεις” Στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων Μέλισσας ο Χ. Κόκκινος και Α. Γαμπιεράκη με τους μελισσοκόμους των νησιών μας. Στο 11ο Φεστιβάλ Μελιού που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στον Πειραιά στις 6-8/11/2019, επισκέφθηκε ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου” , Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου Χαράλαμπος Κόκκινος, με τη συνάδελφό του Περιφερειακή Σύμβουλο Π.Ε. Καλύμνου Αναστασία Γαμπιεράκη και στελέχη του συνδυασμού. Είχε την ευκαιρία να

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα εσπερινά Λύκεια της Νάξου



 
Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την ίδρυση εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου(ΕΠΑ.Λ) με έδρα το Φιλώτι Νάξου και εσπερινού Γενικού Λυκείου (ΓΕ.Λ) με έδρα τη Χώρα Νάξου και προκειμένου να αναδειχθεί ότι η λειτουργία των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων θα καλύψει υπαρκτές εκπαιδευτικές ανάγκες του νησιού, καλούνται όσοι επιθυμούν να φοιτήσουν στα προτεινόμενα προς ίδρυση σχολεία, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω υποβολής σχετικής αίτησης.
    Η  αίτηση, έντυπο της οποίας επισυνάπτεται στο........

Εορτάστικό Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων Νάξου την περιίοδο των Χριστουγέννων 2019