slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Εγώ ήμουν ο στόχος" απαντά ο Γιακουμάτος... Ρε φίλε κρύψατε εισοδήματα ή όχι και άσε τα αστεία "δεν έχω καμία σχέση με τη μονάδα"


Κλείνει την ανακοίνωση λέγοντας πως αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο
Διευκρινίσεις με αφορμή τη σύλληψη της συζύγου και του αδελφού για φορολογικές παραβάσεις δίνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένη και οργανωμένη δίωξη που έχει στόχο τον ίδιο.
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωσή του:

Ακόμη πιο φτωχός συγγενείς στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα είναι οι Κυκλάδες από τη επόμενη περιφερειακή θητεία 2014-2019. Από τη νέα κατανομή που θα ισχύσει οι Κυκλάδες χάνουν τρεις έδρες στο περιφερειακό συμβούλιο και θα έχουν μειωμένη εκπροσώπηση. Και οι τρεις έδρες θα προστεθούν στα Δωδεκάνησα που αυξάνουν κι άλλο τη δύναμή τους στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. Συγκεκριμένα, από μία έδρα χάνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Άνδρου, Μήλου και Νάξου. Εξ αυτών, οι δύο έδρες θα περάσουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κω και η μία στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου. Έτσι, από την επόμενη θητεία, οι Κυκλάδες θα έχουν 17 έδρες (αντί 20 που έχουν σήμερα) στο περιφερειακό συμβούλιο και τα Δωδεκάνησα 34 έδρες (αντί 31 που έχουν σήμερα). Ειδικότερα με βάση τη νέα κατανομή εδρών προκύπτει η παρακάτω σύνθεση: ΚΥΚΛΑΔΕΣ Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου: 1 έδρα Περιφερειακή Ενότητα Θήρας: 3 έδρες Περιφερειακή Ενότητα Κέας – Κύθνου: 1 έδρα Περιφερειακή Ενότητα Μήλου: 1 έδρα Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου: 2 έδρες Περιφερειακή Ενότητα Νάξου: 3 έδρες Περιφερειακή Ενότητα Πάρου: 2 έδρες Περιφερειακή Ενότητα Σύρου: 3 έδρες Περιφερειακή Ενότητα Τήνου: 1 έδρα ΣΥΝΟΛΟ: 17 έδρες ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου: 5 έδρες Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου: 1 έδρα Περιφερειακή Ενότητα Κω: 7 έδρες Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου: 21 έδρες ΣΥΝΟΛΟ: 34 έδρες *Στα παραπάνω δε συμπεριλαμβάνονται οι θέσεις του περιφερειάρχη και των δύο χωρικών αντιπεριφερειαρχών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Ακόμη πιο φτωχός συγγενείς στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα είναι οι Κυκλάδες από τη επόμενη περιφερειακή θητεία 2014-2019. Από τη νέα κατανομή που θα ισχύσει οι Κυκλάδες χάνουν τρεις έδρες στο περιφερειακό συμβούλιο και θα έχουν μειωμένη εκπροσώπηση. Και οι τρεις έδρες θα προστεθούν στα Δωδεκάνησα που αυξάνουν κι άλλο τη δύναμή τους στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Συγκεκριμένα, από μία έδρα χάνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Άνδρου, Μήλου και Νάξου. Εξ αυτών, οι ....

Βαβέλ συνιστωσών ο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν αρκεί το μπάχαλο που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την οικονομική πολιτική  όπως γράφαμε προηγουμένως,έσκασε και η βόμβα του Μ. Γλέζου για συγκυβέρνηση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ. Στην Κουμουνδούρου προκάλεσε  σύγχυση και προβληματισμό  η αναφορά του Μανώλη Γλέζου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αντίρρηση να ,,,,,,

Αποκαλυπτικά στοιχεία για το ΚΕ.Γ.Ε. στη σημερινή Κυκλαδική

Το Ελληνικό Δημόσιο, ή αν θέλετε, το Υπουργείο Αγροτικής Αναπτύξεως & Τροφίμων δεν έχει, αν μη τι άλλο, το ηθικό δικαίωμα να διεκδικεί το Κέντρο Γεωργικής Εκπαιδεύσεως Νάξου από το νησί μας.
Η χθεσινή συζήτησή μας με τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΠΑΠΠΑ, Ιάκωβο Ναυπλιώτη – Σαραντηνό, «έδωσε» αυτή την ομολογουμένως αποκαλυπτική είδηση…
Μας είπε πολλά και σημαντικά ο κος Ναυπλιώτης που ανέσυρε από το αρχείο του ντοκουμέντα αδιάσειστα…

Ανανέωση Τώρα! στα δημοτικά πράγματα ζητούν οι Παριανές και οι Παριανοί


Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διεξήχθη από το parianostypos.gr κατά το μήνα Ιανουάριο ήταν συντριπτικά. Όταν οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα αν συμφωνούν με τον σχηματισμό νέων δημοτικών παρατάξεων με την συμμετοχή νέων προσώπων, τάχθηκαν με το συντριπτικό 82,1% υπέρ της ανανέωσης στα δημοτικά πράγματα.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


1)Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου      Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2) Προς τον Προέδρους της Δ.Κ. Νάξου, Δ.Κ Κουφονησίου και Τ.Κ. Κορώνου.
Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 3 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα: 19.00μ.μ.  με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1.      Διορισμός μελών και.....

Η δημόσια υγεία ξεπουλιέται ... σαν βιβλία!!!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Παρακολουθώντας όλες αυτές τις τηλεοπτικές διαφημίσεις (με γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και γνωστούς ηθοποιούς) με τις ετήσιες “προσφορές” (από 100€ για ατομικές έως 150€ για οικογένειες) για καλύψεις ιατρικών αναγκών όπως εξετάσεις αλλά και μερική νοσηλεία, μου δημιουργήθηκαν διάφορες σκέψεις τις οποίες θέλω να μοιραστώ μαζί σας.