slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σταθάκης, Παναγιωτάκης και Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν τα πάντα για τη χρεοκοπία της ΔΕΗ (έγγραφο)



Ντοκουμέντο βαρύτατων ευθυνών για τη δραματική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η μεγαλύτερη δημόσια επιχείρηση, που πιθανόν αποτελέσουν και αντικείμενο εξεταστικής επιτροπής, αποτελεί έγγραφο της οικονομικής διευθύντριας της ΔΕΗ Αλεξάνδρας Κονίδα προς τη Διοίκηση.

Το έγγραφο του αρμόδιου στελέχους της επιχείρησης, με

Στα «κάγκελα» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για μισθούς και συνεργάτες

Νέα εστία έντασης στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η απόφαση της Κουμουνδούρου που υποχρεώνει τους βουλευτές να δίνουν το 40% της βουλευτικής τους αποζημίωσης στο κόμμα και σε κοινωνικές δράσεις, καθώς και έναν αποσπασμένο δημόσιο υπάλληλο (από τους τρεις που δικαιούνται), αλλά και έναν επιστημονικό συνεργάτη από τους δυο που δικαιούνται, προκειμένου να στηριχτεί η αντιπολιτευτική ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη που έχουν την επιστημονική επάρκεια και την εμπειρία.

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ PLAN B Στα σκαριά το «κόμμα Τσίπρα», παρά τους συμβιβασμούς – Τι μεθοδεύει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η εκλογή αρχηγού από τη βάση και η κατάργηση των τάσεων
Την εκλογή του από τη βάση μετά το Συνέδριο του Φεβρουαρίου μεθοδεύει ο Αλέξης Τσίπρας, ενεργοποιώντας το plan Β σε περίπτωση που οι αντιδράσεις -όπως και συνέβη- ήταν περισσότερες και ισχυρότερες από ό,τι περίμενε.
Στη διπλή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αποφορτίσει την ένταση που είχε δημιουργηθεί, βγάζοντας ο ίδιος από το τραπέζι την πρότασή του για εκλογή αρχηγού από τη βάση, που είχε ερεθίσει την