slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου των παραλιακών οικισμών

     Την Παρασκευή 28 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών και εξωτερικών δικτύων των περιοχών Αγίου Προκοπίου – Αγίας Άννας – Πλάκας. Οι εργασίες ξεκίνησαν με την κατασκευή αντλιοστασίου πίσω από το αεροδρόμιο, ώστε να φτάσουν στις πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές μετά το τέλος της θερινής περιόδου.
     Το έργο έχει αναλάβει η εργοληπτική εταιρίας «Μ.Τ. ΑΤΕ», του κ. Στάθη Μανδηλαρά, ενώ έχει....

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΒΙΝΤΕΟ η ομιλια του ΕΘΝΑΡΧΗ Κ. Καραμανλή για την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας


.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη» αναφέρεται στην ιδρυτική διακήρυξη της Νέας ΔημοκρατίαςΟι ιδεολογικές αρχές της.....

Βρούτσης: «Στα 918,49 ευρώ η μέση μηνιαία σύνταξη»


Στα 918,49 ευρώ, ανέρχεται το μέσο μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις (προ φόρου και κρατήσεων υγειονομικής περίθαλψης), σύμφωνα με τη δεύτερη έκθεση του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων «ΗΛΙΟΣ» για τις συντάξεις του Ιουλίου.
Τα αποτελέσματα της έκθεσης παρουσίασαν σήμερα, ο υπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Βρούτσης ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης και ο διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ Α.Ε) Χρήστος Χάλαρης.

Επέστρεψαν στη ΝΔ Μαρκόπουλος-Σολδάτος!


Επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού

Μπορεί να μην πήγαν στο συνέδριο της ΝΔ ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Θεόδωρος Σολδάτος ωστόσο μία μέρα μετά τη λήξη του οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές γύρισαν και επίσημα στη Νέα Δημοκρατία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο: Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γνωστοποιεί την ένταξη των βουλευτών Ευβοίας κ. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου και Λευκάδας κ. Θεόδωρου Σολδάτου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση. Ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία

Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη
Δημοσιογράφου- Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων»
Τελικά το είδαμε και αυτό. Ο κ. Σαμαράς αφού έριξε πριν από χρόνια τη Ν.Δ. από την κυβέρνηση και εκπαραθύρωσε τον τότε Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη , στη συνέχεια έγινε Πρόεδρος της Ν.Δ. και λέγοντας ψέματα στον Ελληνικό Λαό έγινε και πρωθυπουργός. Ο κ. Σαμαράς έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα και .....

ΣΤΗ ΝΑΞΟ 19 ΚΑΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝ Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Νάξου  (Λ.Ε.Α.Δ.Ν), σας γνωστοποιεί ότι  την 19η Ιουλίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 μ.μ, και την 20η Ιουλίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ, θα διεξαχθούν στο Συνεδριακό χώρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών στο Κάστρο της Νάξου,  οι εργασίες της 14ης Ολομέλειας της Ένωσης Λ.Ε.Α.Δ Ελλάδος.
Τα θέματα των εισηγητών αναφέρονται στην εσωτερική λειτουργία των Λ.Ε.Α.Δ, στην αναγκαιότητα ύπαρξής των ως φορέων αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας των δικηγόρων και στη νοσοκομειακή σύμβαση.

Γιάννα Αγγελόπουλου: Τα περί καθόδου μου στο δήμο Αθήνας είναι κάτι περισσότερο από ανακρίβεια, είναι κατασκευή


Οργισμένη διάψευση κάνει η Γιάννα Αγγελοπούλου στα σενάρια που κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Τα Νέα» και κάνει λόγο για κατασκευή, αφήνοντας υπόνοιες για το στόχο του δημοσιεύματος.
Αναλυτικά η επιστολή της κυρίας Αγγελοπούλου προς τον Διευθυντή της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Χρήστο Μεμή έχει ως εξής:

Διάψευδει ο ΣΥΡΙΖΑ την υποψηφιότητα Γιάννας αλλα δεν διαψευδει τα υπολοιπα


[πχ. οτι συνεβαλε σε συναντησεις του Τσιπρα στις ΗΠΑ]

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ" σύμφωνα, σύμφωνα με το οποίο, έχει γίνει προσέγγιση στην κα Γιάννα -Αγγελοπούλου Δασκαλάκη για να στηριχθεί η υποψηφιότητα της για το Δήμο Αθηναίων
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Επιδομα διακοπων {ΔΕΝ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΟΥ } τεκων... που αλλου; Σε ΔΕΚΟ...

Γράφει αναγνώστης:
Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα!
Σας στέλνω προς αξιολόγηση μια παρατήρησή μου.

Εννοείται ότι έχουν καταργηθεί όλα τα οικογενειακά επιδόματα, ήδη από το 2012, για το Δημόσιο και για τις ΔΕΚΟ.
Άλλα όμως περιγράφει η απόφαση του ΔΣ της...

Αν ισχυει καποιοι θελουν φαπες! Ερώτηση Λοβέρδου σε Σαμαρά για ίδρυση νέων υπηρεσιών στο Δημόσιο


Ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον Αντώνη Σαμαρά για την ίδρυση 60 νέων υπηρεσιών (γραμματείες, επιτροπές, οργανισμοί κ.α.) στο Δημόσιο.
Όπως αναφέρει ο κ. Λοβέρδος οι περισσότεροι απ' αυτούς τους φορείς αποτελούν μετεξέλιξη άλλων καταργούμενων, γεγονός που...

Οι συνιστωσες τι λενε; Η Γιάννα Αγγελοπούλου θέλει να είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ξερει η κυρια οτι ο κοσμος της κεντροδεξιας βγαζει σπυρια μολις την ακουει και ψαχνει νεα θυματα...

Σε ένα πάρτυ που έκανε με δημοσιογράφους στο σπίτι παράγοντα επί των δημοσίων σχέσεων αναφέρεται δημοσίευμα των Νέων και γράφει ότι η ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου επιθυμεί να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος Αθήνας.

Γιωργάκης: Ο Καραμανλής φταίει, ο μπαμπάς μου είχε και πλεόνασμα....

Άντε να χαθείς παλιό Βορίδη με έκανες
να κλάψω μετά από τρία χρόνια 
Πυρά κατά της ΝΔ εξαπολύει ο πρώην Πρωθυπουργός
Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τον πατέρα του, ότι δηλαδή "για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου".
Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής: