slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Νίκος Παπάς σε ρόλο πορτιέρη υποδέχεται την κυρά από την Εκάλη



Μέχρι να δούμε εάν υπάρξουν φωτό και δηλώσεις από την συνάντηση Τσίπρας – Γιάννας απολαύστε τις φωτό που… δανειστήκαμε από το Πρωτο Θέμα, και το χαρακτηριστικό ενσταντανέ με το alter ego του Τσίπρα Νίκο Παπά, να..

Tα εκατομμύρια ευρώ της οικογένειας Καρατζαφέρη, η σύγκρουση με τον Μειμαράκη και οι οπλάδες


Ηταν Απρίλιος του 2011 όταν είχε ξεσπάσει η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στονΒαγγέλη Μειμαράκη και τον αρχηγό του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρη.

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα ..εκατομμύρια που βρέθηκαν στους οικογενειακούς λογαριασμού πατέρα και γιου Καρατζαφέρη αναδημοσιεύουμε ρεπορτάζ της εποχής καθώς και μια αποκάλυψη του Lykavistos. gr για τον Καρατζαφέρη και τους "οπλάδες" Σταύρο Κομνόπουλο και Αλέξανδρο Τσάτσο.

Βαρύτατες εκφράσεις χρησιμοποίησαν για δεύτερη ημέρα ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δίνοντας συνέχεια στην

ΤΟΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ! Βαριές καταγγελίες Σούρλα: Ο Μουζακίτης αναλαμβάνει την υπεράσπιση υποθέσεων οικονομικών εγκλημάτων κατά του Δημοσίου


Σειρά αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συνέντευξη του πρώην οικονομικού εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη ο οποίος παραιτήθηκε πριν από μερικούς μήνες από το δικαστικό σώμα.
Ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας μιλώντας την

Μπλόκο Γιάννη Βρούτση σε 2.734 συνταξιούχους - φαντάσματα



«Από το έντυπο Ε1 συνολικά διαγράφηκαν 2.734 συντάξεις ετήσιου ποσού 17,8 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας της προσπάθειας που καταβλήθηκε από όλους για την εξυγίανση των μητρώων των συνταξιούχων των Ταμείων μας», τονίζει, μεταξύ άλλων, στο χθεσινό «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το υπουργείο Εργασίας αναζητά τους τελευταίους… αγνοούμενους συνταξιούχους. Στο επίκεντρο βρίσκονται περιπτώσεις που οι βεβαιώσεις των ασφαλιστικών ταμείων δεν «κούμπωσαν» με τις φορολογικές τους δηλώσεις. Οι περιπτώσεις αυτές ανέρχονται σε 2.734 και οι «φαντομάδες» συνταξιούχοι ανά Ταμείο είναι:

Οι Αδελφοί Κουρή και ο Αγαθός Σύριζα

του Χρήστου Καϊστριώτη
Συνεχίζει να μου προκαλεί δέος, η καθημερινή παρουσία στελεχών του Συριζα, στο Ακροδεξιό Κανάλι του Καρατζαφέρη, ΑΡΤ και στην εκπομπή του Ακροδεξιού Βελόπουλου, στο ομιχλώδες Κανάλι EXTRA 3, νυν ιδιοκτησίας Βρυώνη και τέως, του περιβόητου Γ.Κουρή!