slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ερώτηση Νίκου Νικολόπουλου, που φανερώνει ποιοι τα "φάγανε" και ποιοι εξακολουθούν να τα "τρώνε".

1) Όπως προκύπτει από πληροφορίες και στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, «Συμπράττοντα Μελετητικά Γραφεία», στα πλαίσια συμβατικών τους υποχρεώσεων, γνωστοποίησαν εγγράφως στις 11-2-2010 και 11-6-2010 στη Διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ, παράνομες πληρωμές, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, μέσω «υπερπιστοποιήσεων» και «προπιστοποιήσεων», στον ανάδοχο του έργου της σύμβασης 470/21-4-2007 «Κατασκευή Υποδομής από χ.θ. 14+000 έως χ.θ. 25+000 ( Μεγάλη Σήραγγα ) της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων (Ν.Σ.Γ.Υ.Τ.)».

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Περίεργα άμεση ήταν η επέμβαση της εισαγγελίας ενώ για την άλλη υπόθεση, πάλι του Αντρίκου, και το ποιος έδωσε πόσες χορηγίες στην i4cense και αν δηλώθηκαν... δεν ενδιαφέρθηκε κανένας κερατάς... Άντε Πάνο Καμμένε βγάλε κανά χαρτί να τον στείλεις αδιάβαστο... αλλιώς θα μας το παίζει και αθώος με δικαστική σφραγίδα.

Διαβάστε και την είδηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΟΥ

Στη Βουλή έφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης όσα περιγράφονται στην ετήσια έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, σχετικά με την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζουν πολλές εφορίες. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά τους υπουργούς Οικονομικών...

Νέο spot Ν.Δ. "Κατοχή"

Το παρακάτω βίντεο είναι spot για το κόμμα της ΝΔ, το οποίο έφτιαξαν όχι επαγγελματίες τους οποίους πληρώνει η ΝΔ για να ξύνονται, αλλά φίλοι του κόμματος, που πάντως ξέρουν τη δουλειά. Μας το έστειλαν, δεν είναι δουλειά μας να το αξιολογήσουμε, το ανεβάσαμε στο youtube, δείτε το:

Μιχελάκης, Γεροντόπουλος, Μουρούτης.. Το τρίο της επιτυχίας της ΝΔ στην επικοινωνία

Σε καφέ της περιοχής περί τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Συγγρού «συνελήφθησαν» τις προηγούμενες ημέρες ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Άκης Γεροντόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος Γιώργος Μουρούτης, να συζητούν και μάλιστα σε ευχάριστο κλίμα.

Εργατικό δυστύχημα στην Κύθνο

Ένας 31χρονος έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση εργασιών σε πισίνα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 31χρονος εργάτης στην Κύθνο, ο οποίος «κεραυνοβολήθηκε» από το ρεύμα κατά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης σε αντλιοστάσιο πισίνας. Το δυστύχημα έγινε στις 6 Ιουλίου στην περιοχή Αντωνάδες. 

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από Επιθεωρητές του Γραφείου Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Άνδρου και η έκθεση αυτοψίας θα διαβιβασθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Η συμμετοχή ιδιωτών μπορεί να οδηγήσει σε επιλεκτική χρεοκοπία

Μιχελάκης είναι λάθος η συνταγή και ο μάγειρας 
«Να προσεχθεί η συμμετοχή των ιδιωτών. Δεν μας εξυπηρετεί» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης σημειώνοντας ότι «Η συμμετοχή των ιδιωτών μπορεί να οδηγήσει σε επιλεκτική χρεοκοπία. Είναι μια εμμονή της Γερμανίας που θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός. Αυτό θα κάνει κακό στη χώρα».

Ο κ. Μιχελάκης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. αναφέρθηκε στα στοιχεία για το έλλειμμα και μίλησε για εκτροχιασμό. «Παρά τις θυσίες του ελληνικού λαού αντί να υπάρχει μείωση του ελλείμματος 3,9% έχουμε αύξηση 28%. Αυτό είναι δημοσιονομικός εκτροχιασμός. Αν λογαριάσουμε και το ΠΔΕ που μειώθηκε 42,5%, τότε το έλλειμμα θα ήταν αυξημένο κατά 70%. Αυτή η πολιτική δεν βγαίνει. Είναι λάθος η συνταγή και ο μάγειρας».

Με γεννήτριες θα καλυφθούν οι ανάγκες σε 10 νησιά




Με γεννήτριες θα καλυφθούν και φέτος το καλοκαίρι οι αυξημένες ενεργειακές ανάγκες λόγω ζέστης και τουρισμού σε δέκα νησιά του Αιγαίου, μεταξύ τους Κρήτη και Ρόδος, καθώς οι μόνιμες εγκαταστάσεις ηλεκτροπαραγωγής δεν επαρκούν.
Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειαςέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα το "πράσινο φως" στη ΔΕΗ για να προχωρήσει σε μίσθωση μονάδων για έξι νησιά που εμφανίζουν έλλειμμα στο ενεργειακό ισοζύγιο το καλοκαίρι (Ικαρία, Λέσβος, Λήμνος, Πάρος, Ρόδος, Κρήτη), ενώ σε άλλα τέσσερα (Κάρπαθος, Κύθνος, Σέριφος και Σκύρος) οι ανάγκες θα καλυφθούν με τη μεταφορά ηλεκτροπαραγωγών ζευγών από την Κω, την Κάλυμνο και τη Μύκονο.

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη

 

ΑΥΡΙΟ, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, στις 11:30 το πρωί

ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης

θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου

στο κτίριο της Περιφέρειας στη Σύρο (Επτανήσου 35).

Ένα μίνι-φιλέτο του δημοσίου για την κυρία Μαγκριώτη


Και καλά. Να δεχτούμε, ότι δεν θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου για το ποιός θα πάρει το αναψυκτήριο στο τελωνείο του Προμαχώνα. Στο κάτω-κάτω ένα από τα δευτερότριτα ακίνητα της ΕΤΑ ήταν, και αν έτυχε να είναι ο Σερραίος ο νικητής του διαγωνισμού, κομμάτια να γίνει. Ο Προμαχώνας άλλωστε στο νομό Σερρών είναι, 2 χιλιόμετρα από τα σύνορα και 47 από την πόλη των Σερρών. Λογικό είναι να μην ενδιαφέρει τους Μεσσήνιους.

Κύριε υπουργέ Υγείας απαντήστε στην κοινωνία της Νάξου για ποιο λόγο διατηρείτε στη θέση του τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ κ. Λάμπου;

Κατά το μικρό διάστημα που εκτελούσε χρέη διοικητή
το νοσοκομείο είχε  επανέλθει σε ένα επαρκή και ασφαλή ρυθμό. 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.για την  κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Νάξου
Το Γενικό Συμβούλιο    της ΟΕΝΓΕ στη συνεδρίαση της  7ης Ιουλίου 2011
 μετά από συζήτηση κατέληξε στην εξής ομόφωνη απόφαση:
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάξου κ.  Λάμπου,  παρά την κατακραυγή της
τοπικής κοινωνίας, παρά τις έντονες αντιδράσεις μέσα στο Νοσοκομείο, παρά
τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εναντίον του από γιατρούς και λοιπό
προσωπικό συνεχίζει ακάθεκτος το καταστροφικό του έργο. Ενώ πριν λίγους
μήνες ο υπουργός Υγείας τον απέπεμψε στη συνέχεια και για λόγους
παντελώς ακατανόητους τον επανέφερε κι εκείνος ανέλαβε να ολοκληρώσει
την διάλυση του Νοσοκομείου.

Καυστική απάντηση του Θεόδωρου Μήτσκα προς τους βουλευτές Παναγιώτη Ρήγα και Γιώργο Παπαμανώλη



«Είμαστε εδώ και κρινόμαστε όλοι»
«Ο καθένας εκπροσωπεί αυτόν που τον εξέλεξε. Εμάς μας εξέλεξαν οι εργαζόμενοι και αυτούς εκπροσωπούμε. Καυστικές απαντήσεις στις τοποθετήσεις που έκαναν στην «Κοινή Γνώμη» οι βουλευτές των Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας και Γιώργος Παπαμανώλης σχετικά με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου, δίνει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων Θεόδωρος Μήτσκας. Ο κ. Μήτσκας δηλώνει κατηγορηματικά ότι εκείνος, αλλά και όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων, έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν που έχουν οι βουλευτές, επισημαίνοντας ότι στο τέλος θα κριθούν για τις πράξεις τους όλοι. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου απαντά και στις επικρίσεις που δέχθηκε και εκείνος, αλλά και οι άλλοι εκπρόσωποι των σωματείων από τον κ. Ρήγα, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι τους έχουν εκλέξει οι εργαζόμενοι και αυτούς εκπροσωπούν, αλλά και ότι οι βουλευτές θα πρέπει να αφουγκράζονται όχι τους 5 φίλους που ....

Ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχ. Κριτσωτάκη, για τα Κέντρα Ειδικής Αγωγής

ΕΠΙΚΑΙΡΗ  ΕΡΩΤΗΣΗ

Α.Π. ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:  1009/ 11.07.11

11.07.2011

Προς τον κ. Υπουργό

Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

 

Θέμα:  «Θα συνεχίσουν την λειτουργία τους τα κέντρα Ειδικής Αγωγής;»

 

Τα Κέντρα Ειδικής Αγωγής, που λειτουργούν ως ΝΠΙΔ και εξυπηρετούν πάνω από 15.000 ΑμεΑ ιδρύθηκαν με ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν θεσπίστηκε με νόμο η μερική κρατική επιχορήγησή τους.

Παρότι έχει θεσπιστεί ως υποχρεωτική η εκπαίδευση των ΑμΕΑ, σήμερα περίπου 180.000 παιδιά με αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες είναι εκτός ειδικής αγωγής.

Από το 2009 διαφαίνονται σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία των Ν.Π.Ι.Δ. και σήμερα είναι ορατός ο κίνδυνος αναστολής λειτουργίας ιστορικών δομών όπως το Μαργαρίτα, το Θεοτόκος, ο Ερμής, το Παμμακάριστος, το ΕΓΝΥΑ λόγω :

·         Περικοπής, περίπου 30%, των κρατικών επιχορηγήσεων αλλά και μεγάλης καθυστέρησης καταβολής αυτών.

·         Καθυστερήσεων καταβολής των νοσηλίων από τα ασφαλιστικά ταμεία που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν το ένα έτος.

·         «Καλλικράτη», που δεν διευκρινίζει σε ποιον ανήκει η αρμοδιότητα της διάθεσης των κρατικών επιχορηγήσεων.

Οι φορείς, για το 2011, δεν έλαβαν μέχρι τον Ιούνιο, καμιά επιχορήγηση. Στα μέσα Μαΐου η Περιφέρεια Αττικής συμπεριέλαβε έκτακτα στον προϋπολογισμό της τα ποσά για τα Ν.Π.Ι.Δ., τη διάθεσή των οποίων ανέλαβαν οι κατά τόπους Τομείς. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, ενώ για την δεύτερη δόση δεν γίνεται λόγος. Ακόμη, οι φορείς δεν γνωρίζουν το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης για το 2011, με αποτέλεσμα οι προϋπολογισμοί τους να είναι στον «αέρα».

Συνέπεια των παραπάνω είναι :

·         Η αβεβαιότητα για το παρόν και το μέλλον των Ιδρυμάτων (300.000 ΑμΕΑ, 10.000 εργαζόμενοι) και οι περικοπές παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα ΑμεΑ.

·         Πρόσθετο οικονομικό βάρος στις ήδη επιβαρυμένες οικογένειες που πληρώνουν μηνιαίες ή έκτακτες εισφορές στα Ιδρύματα με την μορφή δωρεάς.

·         Οι καθυστερήσεις δεδουλευμένων προς τους εργαζόμενους να κυμαίνονται από 3 έως 8 μήνες. Να περικόπτονται μισθοί παράνομα, να απειλούνται οι συμβάσεις, να γίνονται απολύσεις προσωπικού, να μην αναπληρώνονται οι κενές θέσεις εργαζομένων που αποχωρούν.

Για το θέμα αυτό η Πανελλαδική καμπάνια iCare, με πρωτοβουλία των εργαζομένων συγκέντρωσε 22.000 υπογραφές πολιτών που ζητούν λύση στο αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται χιλιάδες οικογένειες και τις παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής.

Κατόπιν αυτών ερωτάσθε κ. Υπουργέ:

1.      Τι μέτρα προτίθεσθε να λάβετε, ώστε να αποτραπεί η αναστολή της λειτουργίας των Ν.Π.Ι.Δ για την Ειδική Αγωγή, στην οποία οδηγούν η περικοπή της επιχορήγησης και οι οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων;

2.      Έχετε σχέδιό για τον καθορισμό ενιαίου θεσμικού πλαισίου για όλα τα Ν.Π.Ι.Δ., για εθνικό σχεδιασμό και ουσιαστικό έλεγχο και εποπτεία με γνώμονα την διαφάνεια και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και την κάλυψη όλων των αναγκών όλων των συνανθρώπων μας με αναπηρία;

                                                                                                           

                                                                                         Ο ερωτών Βουλευτής

 

 

                                                                                         Μιχάλης Κριτσωτάκης

Απάντηση της Π.Κ. Συνασπισμού Σύρου-Μυκόνου στην αναφορά του κ.Παπαμανώλη στον ΣΥΡΙΖΑ και την αναστολή των πλειστηριασμών

 "Σου είπαν ψέματα πολλά, ψέματα σήμερα σου λένε ξανά ... καιρός να δεις."

(Στίχοι-Μουσική: Μ.Θεοδωράκης)

 

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα "Κοινή Γνώμη", ο κ. Παπαμανώλης,  εν μέσω της έωλης και ασαφούς επιχειρηματολογίας του για το μεσοπρόθεσμο, χωρίς καμία αναφορά στην εκποίηση του δημόσιου πλούτου, της κατάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων, της συρρίκνωσης της υγείας και της παιδείας που αυτό συνεπάγεται, αλλά και της προφανούς αναποτελεσματικότητας του, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και στον πειρασμό να κάνει αναφορά στον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς, διατυπώνοντας, κατά την από καιρό υιοθετημένη -γκαιμπελικής εμπνεύσεως- πρακτική των κυβερνητικών στελεχών, ασύστολα ψεύδη. Δήλωσε ότι "λυπάται καθώς ήταν πρόταση δική του" που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την παράταση για την αναστολή στους πλειστηριασμούς κατοικιών, και διατύπωσε το ερώτημα "τραπεζίτες είναι και αυτοί;".

Δυστυχώς για εκείνον υπάρχουν τα πρακτικά της Βουλής που τον διαψεύδουν, καθώς κατά τη συζήτηση της σχετικής τροπολογίας στις 16/6/2010, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος, κατά την αγόρευση του ανέφερε επακριβώς: "Επίσης, θα ψηφίσουμε, παρ' ό,τι τη θεωρούμε λίγη και προβληματική, την τροπολογία 112 η οποία παρατείνει κατά έξι μήνες την αναστολή των πλειστηριασμών".

Επίσης, πρόσφατα, στις 31 Μαϊου 2011, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή περί παρατάσεως της αναστολής έως τις 31-12-2011, στην οποία δεν έχει υπάρξει ακόμη απάντηση.

Ποιος είναι με τους "τραπεζίτες", ποιος προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια και ποιος θα πρέπει να "λυπάται", τίθεται στην κρίση των πολιτών.

Πολιτική Κίνηση Συνασπισμοιύ Σύρου-Μυκόνου

Μανωλάς: «Όπως ο θείος μου»

Στα χνάρια του θείου του θέλει να βαδίσει ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του ενώ τόνισε ότι τώρα θέλει να γίνει αρχηγός της Ένωσης και να κατακτήσει τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Κιτρινόμαυρη Ώρα:

«Αποδέχτηκα τη χρηματική προσφορά της ΑΕΚ με κάποιες τροποποιήσεις στο συμβόλαιό μου, όχι βέβαια στο χρηματικό μέρος. Τις αποδέχτηκε ο κύριος Αδαμίδης και έτσι θέλαμε κι εγώ και η ΑΕΚ να συνεχίσουμε μαζί. Η συμφωνία έγινε σε χρόνο ρεκόρ», δήλωσε ο εικοσάχρονος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου και αποτελεί τιμή για μένα που θα φορώ τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Χάρηκα που ο πρόεδρος εκτίμησε την αγωνιστική μου αξία, την αξία που έχει το όνομά μου για την ΑΕΚ, αλλά και την προσωπικότητά μου. Στόχος μου τώρα είναι να γίνω αρχηγός της ομάδας και να πάρουμε το πρωτάθλημα, όπως έκανε και ο θείος μου όταν ήρθε στην ΑΕΚ».

Ο πατέρας του Μανωλά, Νικηφόρος, που συνόδευε τον γιο του στις τελικές επαφές, τόνισε με τη σειρά του: «Για ακόμη μια φορά διαψεύστηκαν οι κακοήθεις. Το ήθελαν και οι δύο πλευρές. Μας κατάλαβαν και τους καταλάβαμε».

Το Άρμα Πολιτών στο Νότιο Αιγαίο.

Από το κόμμα "Άρμα Πολιτών" με επικεφαλής τον Γ. Δημαρά δημοσιοποιήθηκε η ίδρυση πηρύνα στο Νότιο Αιγαίο με έδρα την Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο βήμα είναι η οργάνωση στην Σύρο για τις Κυκλάδες. Στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι η Συντονιστική Ομάδα Στήριξης του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με έδρα την Ρόδο, αποτελείται από τα εξής μέλη:


- Λυκουρίνος Νικόλαος (Συντονιστής)
- Εξαδάκτυλος Δημήτριος, Τσαλίκη Γεωργία, Οικονομίδης Τσαμπίκος, Οικονομίδης Δημήτρης, Χατζησάββα Τριανταφυλλιά, Σπυράκης Εμμανουήλ, Χριστοφής Γρηγόρης, Χατζηαναστάση Αναστασία.

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Συντονιστική Ομάδα Στήριξης θα προγραμματίσει επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες καθώς και συναντήσεις με τους φορείς της Ρόδου και των Δωδεκανήσων.

Το γραφείο του Κινήματος βρίσκεται στη Ρόδο στην οδό Αμαράντου 30. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6934045446 (Λυκουρίνος Νικόλαος)

Δήλωση Αντρίκου για δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με CDS

http://www.pressgr.com/wp-content/uploads/2011/05/andrikos-yorgos-nicos.jpgΑπορρίπτει τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται σε δημοσίευμα εφημερίδας (Ελευθεροτυπία) με γραπτή του δήλωση, ο "καθηγητής" Αντρίκος Α. Παπανδρέου, σύμφωνα με τους οποίους φέρεται να έχει σχέση με ελληνικά ή και άλλα CDS... λες και υπήρχε περίπτωση να το παραδεχθεί αν ισχύει. Ο Αντρίκος θεωρεί του δημοσιεύματος και το χαρακτηρίζει "παραπλανητικό" τον τίτλο εντός εισαγωγικών αποκάλυψη, επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμά του... βέβαια ο Αντρίκος ενώ είναι λαλίστατος σε σχέση με το δημσσίευμα της "Ε" και του olympia.gr, για τα CDS,... κάνει την πάπια και δεν έχει βγάλει σφήνα για το άλλο θέμα της i4cense που αποκάλυψε ο φίλος olympia.gr, που αποτελεί μείζον ηθικής σημασίας θέμα όταν ο αδερφός του Πρωθυπουργού έχει εταιρία (ΜΚΟ;) η οποία δεν έχει γραφεία στην Ελλάδα, στεγάζεται σε ένα δωμάτιο στην Ελβετία, δεν ξέρει κανείς αν έχει ΑΦΜ, τι πληρώνει, αν πληρώνει για ότι διοργανώνει εδώ στην Ελλάδα και σε ποιους λογαριασμούς κατατίθενται οι χορηγίες που παίρνει απ'όλες σχεδόν τις ΔΕΚΟ κατά τ'αλλα όπου σταθούν και όπου βρεθούν μας γκαστρώνουν με το "νόμιμο και ηθικό" της ΝΔ...
Όλη η δήλωση του Αντρίκου, για να γελάσετε, έχει ως εξής:

Μούγκα από την Ν.Δ για "CDS και Παπανδρέου"

κ. Μιχελάκη το θέμα "CDS και Παπανδρέου" που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, δεν "χώραγε" στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ;;
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ν.Δ.
    κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ
    Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την είδηση, σήμερα το πρωί, του τραγικού συμβάντος στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Ζύγι της Κύπρου. Πρόκειται για ανείπωτη τραγωδία.

Ι.Βρούτσης-Χ. Σταϊκούρας: Αυξημένο κατά 70% το έλλειμμα (αν αφαιρέσουμε το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που το χρησιμοποιούν σαν μαξιλάρι)

«Η χώρα βρίσκεται σε πραγματικό δημοσιονομικό εκτροχιασμό, παρά τις πρωτόγνωρες θυσίες των πολιτών. Η εκτέλεση του Προϋπολογισμού αναδεικνύει, και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο κάθε καλοπροαίρετος αναλυτής εντός και εκτός χώρας, το απόλυτο «ναυάγιο» της οικονομικής πολιτικής. Αποδεικνύει ότι ο εφετινός Προϋπολογισμός είναι ένα σχέδιο «εικονικής πραγματικότητας».

Τα έσοδα καταρρέουν, οι πρωτογενείς δαπάνες διογκώνονται, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων βουλιάζει, το έλλειμμα εκτοξεύεται.

Συγκεκριμένα:

ΚΚΕ: ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Το ΚΚΕ σχολιάζει τη δημιουργία από την Κυβέρνηση της Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων.  "Τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη δουλειά τοποθέτησαν μαζί κυβέρνηση, ΝΔ, Καρατζαφέρης, δηλαδή να διευθύνουν τη λεηλασία και τη μοιρασιά του εναπομείναντα...

Πρόγραμμα απεντόμωσης υλοποιεί ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


1.                  Τις τελευταίες 15 ημέρες ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων υλοποιεί  Πρόγραμμα απεντόμωσης, το οποίο εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές ευθύνης του που διαθέτουν αποχετευτικό δίκτυο.
        Μέσω της διαδικασίας αυτής, που είχε πολλά χρόνια να πραγματοποιηθεί, έχουν  ψεκαστεί στη Χώρα της Νάξου 526 (πεντακόσια