slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέα υποψηφιότητα για ΥΠΟΙΚ!! Ρίζος Ρίζου συνδικαλΗστής ΣΥΡΙΖΑ με 30.000 εισόδημα είχε 4 ακίνητα και κομπόδεμα 750.000


Δεσμεύτηκαν τα 4 ακίνητα του λαμόγιου του ΣΥΡΙΖΑ!! Πριν ένα χρόνο έβγαλε το λεφτά στην Κύπρο!!
Νέα εκρηκτική τροπή παίρνει η υπόθεση του συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζου Ρίζου αφού φέρεται να έχει μεγάλα ποσά σε λογαριασμούς οffshore στην Κύπρο καθώς και πολυτελή ακίνητα ενώ δήλωνε ...

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ στον ΚΑΙΡΟ για την απώλεια του Ντίνου Ξένου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε χθες ότι ο φίλος, συνταξιδευτής και συναγωνιστής μας Ντίνος Ξένος έφυγε από κοντά μας.
«Έζησε στα σύνορα μιας ακαθόριστης ηλικίας …

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων Για τους κ. Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής 2. Εργασίας

Θέμα: Αύξηση της Ποσότητας Σμύριδας Νάξου σε 8.100 τόνους για το έτος 2014

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος  Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά την επιστολή του Συνδέσμου Σμυριδορυκτών ΟΡΜΟΥ ΛΥΩΝΑ Νάξου, με την οποία διαμαρτύρονται για τη δραματικά μειωμένη ποσότητας σμύριδας που παρέλαβε το δημόσιο για το έτος 2013 και η οποία παρέμεινε στους 4.250 τόνους. Επίσης, αιτούνται την αύξηση της ποσότητας εξόρυξης στους 8.100 τόνους κατ’ ελάχιστο, την εγγραφή στους σμυριδικούς καταλόγους των νέων που έχουν υποβάλει σχετικές αιτήσεις και βρίσκονται αρχειοθετημένες στις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς και την  ουσιαστική αξιοποίηση του μεταλλεύματος.

ΝΔ: «Και η υποκρισία έχει τα όριά της... άλλοι παρουσίαζαν το βιβλίο του Καντά»


Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη δήλωση του υπεύθυνου του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρή Δρίτσα για τη δικαστική έρευνα για τα εξοπλιστικά προγράμματα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η συνιστώσα «JP Morgan»!


Μου λείπουν 999.999 ευρώπουλα για το πρώτο μου εκατομμύριο. Χριστούγεννα γαρ, δυο κόρες, τέλη και φόρος πολυτελείας, ήθελε κι η Electra Glide του 1970, ο «κύριος Ενωματάρχης», κάτι μερεμέτια στο καρμπιρατέρ και στη μίζα, κι έτσι το χαρτοφυλάκιό μου ανύπαρκτο κι οι καταθέσεις μου κοιτάνε με φθόνο αυτές των συντρόφων Τσακαλώτου, Παπαδημούλη, Τσουκαλά, Σταθάκη, Βαλαβάνη κι άλλων αγωνιστών κατά των «διεθνών τοκογλύφων», του ιμπεριαλισμού, του καπιταλισμού και με κάτι ρέστα «αντιφασισμό».
Εγώ το ήξερα, αλλά μετά τη δημοσίευση των «πόθεν έσχες» ξέρετε πια όλοι ότι έχουμε την πιο....

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Τη Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:00μ.μ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΙΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρωνιατικης πίτας
του Συλλόγου μας,που θα παγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:00μ.μ στο Καφέ Πολιτισμού ¨Πευκώνας¨πλατεία Αγίων Αναργύρων(απέναντι από το παλιό Δημαρχείο).
Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα με ζωντανό νησιώτικο γλέντι.
Παράλληλα όπως και πέρυσι θα γίνεται συλλογή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες του τόπου μας!

Ανόητος και με την υπογραφή των Δικηγόρων του


ΒΙΝΤΕΟ-"Δεν ήταν πλαστές οι πινακίδες" υποστήριξαν οι δικηγόροι του Λιάπη που τον χαρακτήρισαν και ανόητο
Την άποψη πως δεν ήταν πλαστές οι πινακίδες στο τζιπ του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, εξέφρασαν οι δικηγόροι του, διότι όπως τόνισαν αν ήταν πλαστές θα έπρεπε να είχαν και τη σφραγίδα του υπουργείου Οικονομικών.
Έτσι ζήτησαν μετατροπή του κατηγορητηρίου. Θυμίζουμε....

Πρωτοσέλιδο Κυκλαδικής 30/12

Ευχές από τον Παναγιώτη Ρήγα



Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Το 1014 ας είναι μια χρονιά ελπίδας, δημιουργίας και αισιοδοξίας.


Παναγιώτης Ρήγας
Βουλευτής Κυκλάδων - ΠΑΣΟΚ

Νάουσα: Όμορφη, εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών

Σε μια ωραία, ζεστή μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο του εορταστικού κλίματος των ημερών, στην αίθουσα Τέχνης του Αγίου Αθανασίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών της Νάουσας Πάρου την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, όλα ήταν υπέροχα

Ελληνική κατάντια: Ακριτικό νησί αναζητά γιατρό μέσω… αγγελίας!



Οι όμορφοι Λειψοί των Δωδεκανήσων, έγιναν ευρύτερα γνωστοί στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2002 με τις συλλήψεις των στελεχών της «17 Νοέμβρη» και του καταδικασμένου ως αρχηγού της Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, ο οποίος διατηρούσε εκεί παραθεριστική κατοικία.
Τώρα οι Λειψοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αναζητούν γιατρό μέσω… αγγελίας αφού κανένας επιστήμονας δεν πάει εκεί (λόγω των λιγοστών κατοίκων του νησιού) να προσφέρει τις υπηρεσίες του, παρότι προκηρύσσονται θέσεις από το .....