slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης και Ανδρέας Λυκουρέτζος στις Κυκλάδες για τη Μεγαλόχαρη



Ανήμερα της Παναγιάς θα παρευρεθούν στην Μεγαλόχαρη της Τήνου, ο Γιάννης Βρούτσης ως εκπρόσωπος του κόμματος της ΝΔ και ο Ανδρέας Λυκουρέτζος ως εκπρόσωπος του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να παραστούν στην περιφορά της εικόνας.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι δυο άνδρες θα παρευρίσκονται στην Πάρο για τη λιτανεία της εικόνας της Εκατονταπυλιανής της Πάρου.

Σκαμπίλια μετά μουσικής…


Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα.

Σύμφωνα με αναγνώστη, ο οποίος επικοινώνησε με τη zougla.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Γιάννη Πλακιωτάκη. Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.

Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: «Άντε βρε κ****λη που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!». Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.

Φοβούμενοι γενίκευση του επεισοδίου, οι κκ. Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.

Το γλέντι συνεχίστηκε, από εκεί και πέρα, κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δρόμος υγείας Ιωάννης Παπαθανασίου….


DROMOS_YGEIAS

Με την συμμετοχή 52 αθλητών πραγματοποιήθηκε χθες στο Φιλώτι της Νάξου ο «Δρόμος Υγείας Ιωάννης Παπαθανασίου».

Ο αγώνας διοργανώνετε κάθε χρόνο από τον ΑΜΣ Φιλωτίου στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων «Μηλωσία», εις μνήμη του Ιατρού Ιωάννη Παπαθανασίου.

Πολλές οι συμμετοχές και φέτος με Αθλητές από: ΑΜΣ Φιλωτίου , Ναξιακό Γ.Σ., Πανναξιακό, Μεσσηνιακό, Ρόδο, Αθήνα, Απόλλωνα Νάξου, Κορωνίδα Νάξου και Αυστρία.

ΑΜΣ Φιλωτίου: Μουσικοχορευτική βραδιά...