slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα χρήματα του Ελληνικού λαού δεν είναι "προίκα" των στελεχών της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και της διοίκησης της "Ενεργειακής Α. Ε."


Με  χρήματα του δημοσίου (δηλαδή από το υστέρημά του Ελληνικού λαού.. ) συμμετέχει σε νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της στην "Ενεργειακή  Α. Ε. " με απόφαση της η ηγεσία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου!

Για την συγκεκριμένη εταιρεία  έχουμε καταγγείλει τις πρακτικές και την αλαζονεία των διοικούντων της.
Συγκεκριμένα :

Ονοματολογικό συνέδριο με θέμα «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» στις 1–3 Οκτωβρίου 2021


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

«ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

 

Η Ελληνική Ονοματολογική Εταιρεία ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Ονοματολογικού Συνεδρίου με θέμα «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» στις 1–3 Οκτωβρίου 2021 στη Νάξο. Οι εργασίες του Συνεδρίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου. Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στον ομότιμο καθηγητή του ΕΚΠΑ και πρ. πρόεδρο της ΕΟΕ κ. Ιωάννη Προμπονά και πραγματοποιείται με την οργανωτική συνδρομή και χορηγίες από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ.) και την Ένωση Κυκλαδικού Τύπου (Ε.ΚΥ.Τ.).

Γ. Βρούτσης: «Η Ν.Δ. στηρίζει διαχρονικά και με συνέπεια τις νέες επενδύσεις και την Ιδιωτική Πρωτοβουλία, πάντα με κανόνες και με γνώμονα την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος»

Ομιλία στη Βουλή, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με θέμα: «Κύρωση συμφωνίας τροποποίησης της

Κοροναϊός - Θεσσαλονίκη: Ασφυκτική η πίεση στα νοσοκομεία - Σε οριακό σημείο η διαθεσιμότητα των ΜΕΘ

Βασίλης Βενιζέλος


 είναι πλέον η τύχη της Θεσσαλονίκης, μετά τη χθεσινή εισήγηση της ειδικής επιστημονικής επιτροπής του χάρτη υγειονομικής ασφαλείας και προστασίας από τη λοίμωξη covid 19.

Συγκεκριμένα, η λεγόμενη υποεπιτροπή των επιδημιολόγων «κοκκίνισε» χθες τη Θεσσαλονίκη, η οποία προτείνεται να αναβαθμισθεί στο επίπεδο 4 του χάρτη.