slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημοσίευμα-«βόμβα»! Ο Τσίπρας ετοιμάζει διάγγελμα για δημοψήφισμα τη Δευτέρα

Η αξιολόγηση δεν κλείνει, η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, το Eurogroup της Δευτέρας μάλλον δε θα βγάλει κάτι και μέσα σε όλα τα σενάρια «οργιάζουν»!

Ένα από αυτά μεταφέρει το «Secret» για τα «Παραπολιτικά» και όπως γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Γιώργος Κατσίγιαννης:

Αναβάλλει ο Κ. Μητσοτάκης περιοδεία στην Κρήτη λόγω του θανάτου του Β. Μπασιάκου


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία του την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο, λόγω του αδόκητου θανάτου του βουλευτή του Κόμματος και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, οι προγραμματισμένες επαφές του κ. Μητσοτάκη με στελέχη της

Χαμός στο Επιμελητήριο Ηρακλείου που μιλούσε ο Πετρόπουλος (φωτό + βίντεο)





Ένταση επικράτησε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όταν έφθασε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που έχει διοργανωθεί για το νέο ασφαλιστικό νόμο.

Νωρίτερα, ωστόσο έξω από το κτίριο είχαν

Άγριο σφυροκόπημα Κυριάκου στο Τσίπρα.Τι συμφώνησες κρυφά με τους Ρότσιλντ;


Σε πολύ υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε στη Βουλή η συζήτηση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ερώτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την βία και την εγκληματικότητα.

Στη δευτερολογία του, απαντώντας στην κατηγορία ότι το ερώτημα περί βιας και εγκληματικότητας δεν είναι επίκαιρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στη δευτερολογία του ότι «φαντάζομαι ότι ο