slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Κυκλαδικα μαχαιρώματα" στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Παραπολιτικό το οποίο πληροφορήθηκε το blog και σας το μεταφέρει. Οι δύο πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Παρασκευϊδης και Πέτρος Γούλιας οι οποίοι πρόσφατα «ανακάλυψαν» ότι κατάγονται από τις Κυκλάδες και έθεσαν υποψηφιότητα στις τελευταίες εθνικές εκλογές, πηγαίνουν συχνά πυκνά (ο πρώτος καθημερινά) στα κεντρικά του κόμματος και δεν είναι λίγες οι φορές που «φτυαρίζουν» και «θαύουν» το συνυποψήφιό τους Μάριο Βουτσίνο.
Ο τελευταίος, λόγω της .....

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αντ. Χατζηιωάννου με τον Γ.Γ. Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Αισθητή η παρουσία της Περιφέρειας στο Φεστιβάλ Μελιού

Χατζηιωάννου Φεστιβάλ Μελιού Δεκ2012 (1).jpg
Χατζηιωάννου Φεστιβάλ
 Μελιού Δεκ2012
Χατζηιωάννου ΓΓ Κορασίδης Δεκ2012.JPG
Χατζηιωάννου ΓΓ
 Κορασίδης Δεκ2012
  Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μόσχο Κορασίδη συναντήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αντώνης Χατζηιωάννου.
Κατά .....

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΦΛΩΡΑΚΑ

                      ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
●‘’Οι γονείς διαβάζουν Παιδική Λογοτεχνία’’
Ημέραː Πέμπτη 13.
Ωραː 10-12.
Συντονίστρια ομάδαςː Αθανασία Φασούλη.   
   Κλινική Ψυχολόγος,Θεραπεύτρια  Οικογένειας.
Κόστος συμμετοχήςː 10 €.
●Εκπαιδευτικό Θέατροː

Μανώλης:Θα γελάσει κάθε πικραμένος


Πριν από λίγο ο Γιάννης Μανώλης σχολίασε μέσω Twitter τα σενάρια που θέλουν τον Πάνο Καμμένο να καταθέτει μήνυση εναντίον του για τα όσα είπε σχετικά με το non paper.
"Θα μου κάνουν μήνυση λέει, για όσα είπα για το non paper! Το περιμένω πως &πως,θα γελάσει κάθε πικραμένος από τις αλήθειες που θα βγουν!", ήταν το πρώτο tweet του κ. Μανώλη, ο οποίος στο επόμενο έγραψε:

"Το μεγαλύτερο πούλημα του αντιμνημονιακού αγώνα ήταν το περιβόητο non paper στο πρόεδρο της Δημοκρατίας!".


Πάνο κλείσε πορτες και παράθυρα γιατί φεύγουν από παντού: Παραιτήθηκε κι ο Σταμάτης... για να σώσει την αξιοπρέπειά του


Την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπέβαλε και επισήμως ο Δημήτρης Σταμάτης.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης

Κύριε πρόεδρε,

Για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, μετά τα τελευταία γεγονότα, είμαι υποχρεωμένος να σας υποβάλλω και γραπτά την παραίτηση μου, αφού την υπέβαλλα το πρώτον προφορικά μετά την κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω στον κάθε Έλληνα πολίτη τη σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου όπως και των αρχών της μεγάλης Κεντροδεξιάς και της ιδεολογίας του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως Έλληνας πολίτης στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρώπης των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του κοινού νομίσματος και της ευημερίας των λαών.

Θα συνεχίσω τον αγώνα μου κατά των πολιτικών της αλαζονείας και της περιστασιακής μεταμόρφωσης των πολιτικών όπως κάθε φορά τους εξυπηρετεί.

Ευχαριστώ και τιμώ ιδιαίτερα τους Αιτωλοακαρνάνες για την τιμή που αυτοί για τόσα χρόνια μου δώσανε. 

Tι δήλωσε ο Παπακωνσταντίνου


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου έχει δηλώσει 126.492 ευρώ από λοιπά εισοδήματα (μη τεκμαρτά). Μαζί με τη σύζυγο του δηλώνουν...
3 κτίσματα και 2 οικόπεδα. Οι τραπεζικές καταθέσεις ανέρχονται στο ποσό των 6216 ευρώ σε 5 τραπεζικούς λογαριασμούς, ένας εκ των οποίων είναι κοινός με τη μητέρα του, όπως χαρακτηριστικά καταγράφει. Τέλος, δηλώνει ένα αυτοκίνητο.

news247.gr
 

Ρε Καμμένο στο σπίτι του τραπεζοδίαιτου δεν μιλάνε για σπόνσορες...


Για επαγγελματίες με σπόσορες μιλάει ο Πάνος Καμμένος σε πρωινό tweet του... και προφανώς παραπέμπει στην εικόνα που κυκλοφορεί από το πρωί και είναι αυτή όπου μέσα σε κύκλο κάποιοι έχουν βάλει το ΤΤ:


Προφανώς ο Πανάρας και οι υπόλοιποι φίλοι ξεχνάνε ποιος ήταν ο σπόνσορας της προβολής του Καμμένου όταν έπρεπε να διαφημιστεί το κόμμα του:


Επίσης ξεχνάνε ποιος δημοσιογράφος τρόφιμος των Τραπεζών, παίρνει τα αποκλειστικά του Πανάρα, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Χατζηνικολάου το πρωί στο ράδιο και όπως έχει γραφτεί κατά το παρελθόν
Δεξί X-Trem(i)

Αφιέρωμα στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.


Η Κινηματογραφική Λέσχη  Νάξου επέλεξε και θα προβάλει για τους φίλους του κινηματογράφου, τέσσερις από τις ταινίες που παρουσιάστηκαν φέτος το Νοέμβριο στο 53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Οι προβολές θα γίνουν στην αίθουσα προβολής στο κτήριο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών στο Κάστρο – που φιλοξένησε και τις ταινίες μικρού μήκους του Φεστιβάλ Δράμας – αυτή την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου με δύο ταινίες κάθε μέρα και.......
από τον Νικόδημο.
1. Πριν το χουντικό καθεστώς, οι πολιτικοί – κομματάρχες και βουλευτές κυρίως – δεν ήταν πολύ διαφορετικοί γενικά από το σημερινό τσούρμο αυτής της τάξης των Ελλήνων. Αλλά γενικά είχαν και επιδείκνυαν λίγη αιδώ και λίγη καλλιέργεια. Αυτές οι δύο ιδιότητες έχουν πια εξαφανιστεί εντελώς στον αγώνα για την επικράτηση και την εξουσία και ο Πλάτων μας πληροφορεί: «Η άγνοια στους ισχυρούς είναι μισητή κι αισχρή – εχθρά τε και αισχρά» (Φίληβος 49C). 
2. Ένα δείγμα της τρισάθλιας νοοτροπίας που διαπνέει την κάστα των απατεώνων που νομοθετούν, φλυαρούν και μας κυβερνούν προέρχεται από τον λαοπρόβλητο λεβέντη της αναρχοαριστεράς, ο οποίος ωριμάζει πλέον γοργά χρησιμοποιώντας κάθε κόλπο για να κοροϊδέψει τον κόσμο και τα κομματόσκυλά του – αν και αμφιβάλλω ότι οι Λαφαζάνηδες, Στρατούληδες και λοιποί συνασπισμένοι τα χάφτουν όλα αυτά. Παίρνω λοιπόν δείγμα από ένα άρθρο του κ. Κασιμάτη “Το δώρο του Τσίπρα προς τους επιχειρηματίες” (Καθημερινή 23/11/12): είναι επιστολή από φίλο της......

Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ στα χνάρια του... Σημίτη

Ο ΛΑΓΟΣ
Μια ιστορική αφήγηση του Γιώργου Παπαχρήστου στα σημερινά "Νέα", συνδέει τις διαδρομές του Πάνου Καμμένου και του Κώστα Σημίτη, κατά έναν…

ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΗ

Τις τελευταίες μέρες εγώ και οι χωριανοί μου βιώνουμε , δυστυχώς , τον τρόπο με τον όποιο μας αντιμετωπίζει η πολιτεία .
Η Μέση είναι ένα χωριό της Ορεινής Νάξου με μόλις 50 μόνιμους κατοίκους . Οι περισσότεροι από αυτούς είναι συνταξιούχοι σμυριδεργάτες και οι ελάχιστοι νέοι ασχολούνται με γεωργικές εργασίες ενώ ο μοναδικός τρόπος ασφάλισης τους είναι η σμύριδα .
Εάν αυτό το σχέδιο νόμου για την ''Ρύθμιση Ναξίας Σμύριδας'' τελικά περάσει , τότε και αυτοί οι ....

Παραιτήθηκε ο Ζώης... έλα να ακολουθούν κι αλλοι: Κάνει λόγο για χάος, αφερεγγυότητα και υποκρισία

Ακόμα ένα στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τον Γιάννη Μανώλη, ο Χρήστος Ζώης παραιτήθηκε από το κόμμα του Πάνου Κάμμενου. Στην επιστολή παραίτησης του αναφέρει μεταξύ άλλων πως.....

Το "πόθεν έσχες" των πολιτικών αρχηγών - Σαμαράς και Βενιζέλος οι πλουσιότεροι-Βγάζουν μάτι οι καταθέσεις 11.000 ευρώ του Καμμένου

Το "ξεσκόνισμα" στα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών για το 2010, δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν στις 11 το πρωί στην ιστοσελίδα της Βουλής οι δηλώσεις "πόθεν έσχες" των βουλευτών, των υπουργών, των ευρωβουλευτών, καθώς και των πρώην βουλευτών, για το οικονομικό έτος 2011.
Αναλυτικά:

Καμμένος: "Ελοχίμ επιτέθηκαν στη σελίδα μας"

Πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραψε στο twitter ότι άγνωστοι χάκερ "επιτέθηκαν" στη σελίδα του κινήματος στο διαδίκτυο".
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων ....

Ο Λαγός και ο Αποστάτης

Καμμένος: Αποστάτης ο Μανώλης - Μανώλης: Λαγός ο Καμμένος
 Λαγό αποκάλεσε τον Παναγιώτη Καμμένο ο Γιάννης Μανώλης, που ανέβασε την ένταση λέγοντας για το θέμα του non paper: "Το non paper υπήρχε. Ο Καμμένος ήθελε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση και πήγε να βγάλει ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας».
Στη συνέχεια ο βουλευτής κατηγόρησε τον ιδρυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι....

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καταγγέλλει την  Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που παρακάμπτοντας τη Βουλή, δρομολογεί τις διαδικασίες υλοποίησης της διαθεσιμότητας των εργαζομένων σε Δήμους και Περιφέρειες και φυσικά και των άλλων υπαλλήλων του στενού και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.
Η επιβεβαίωση της απόφασης του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στο να μην......

Πρόγραμμα επίσκεψης του Γιώργου Γκικόπουλου στη Νάξο

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑΞΟΥ
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του σφου Γιώργου Γκικόπουλου μέλους του αγροτικού τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στη Νάξο, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε συζήτηση για τα αγροτικά θέματα, την πολιτική και τις θέσεις του ΚΚΕ, την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωμιακής Νάξου.
Την Πέμπτη 13 Δεκέμβρη θα παραχωρήσει συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ και θα περιοδεύσει σε χώρους εργασίας που έχουν σχέση με την αγροτική παραγωγή.

Ρόμπα έκανε τον Καμμένο ο Μανώλης: Το non paper το έδωσε ο Καμμένος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!

[Το λέγαμε τότε και τα παπαγαλάκια του Καμμένου μας έλεγαν ψεύτες... τώρα τι έχουν να πούνε για τον "αρχηγό τους" που τους παραμύθιαζε και πίσω τους συζητούσε την ένταξή του στην "Κυβέρνηση του μνημονίου"... Προφανώς δεν θα πούνε και πάλι τίποτα όπως δεν λένε από χθες που το κόμμα τους έγινε μύλος.... Αστείοι υπάλληλοι που βάζουν μόνο τις μισές αλήθειες (κάνουν και αποκαλύψεις τρομάρα τους) και σας πασάρουν ότι τους βολεύει...σαν τον Καμμένο που ότι ώρα του πει η ΝΔ "έλα πίσω και θα σου καθαρίσω τις αγωγές των 20 εκ που έχεις στην πλάτη σου" θα επιστρέψει τρέχοντας...]

Σε αποκαλύψεις περνάει ο Γιάννης Μανώλης για τον Πάνο Καμμένο και το περιβόητο non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το οποίο τώρα ισχυρίζεται ότι υπήρξε


Για την ένταση στους Ανεξάρτητους Έλληνες μίλησε ο Γιάννης Μανώλης. Ο κ. Μανώλης αποκάλεσε "λαγό" τον κ. Καμμένο, ενώ για το θέμα με το non paper είπε: «Το non paper υπήρχε. Ο Καμμένος ήθελε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση και πήγε να βγάλει ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας».

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον ιδρυτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι «μας έλεγε "δεν θέλουμε να γίνουμε ακόμα μεγάλο κόμμα. Ας αφήσουμε την καυτή πατάτα"».

Για τη θέση του στο κόμμα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις: «Είπα στα στελέχη "παραιτούμαι". Δεν θα παραιτηθώ στον Πάνο Καμμένο».

Για ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία: «Δεν έφυγα για να γυρίσω». 

Απόσυρση του άρθρου 12 περί ‘’Ρυθμίσεως Θεμάτων Ναξίας Σμύριδας’’ του σχεδίου νόμου περί ‘’Ρυθμίσεων Θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και άλλες διατάξεις ‘’

Προς:α.Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας & ΚλιματικήςΑλλαγής
β.Βουλευτές Ν. Κυκλάδων κ.κ Ιωάννη Βρούτση (υπουργό Εργασίας)
Παναγιώτη Ρήγα Παναγιώτη Ρήγα γ.Βουλευτή Επικρατείας
κ. Μανώλη Γλέζο
Κύριε υπουργέ και κύριοι βουλευτές,
 Εκπροσωπούμε τα 1300 μέλη μας που έλκουν την καταγωγή τους από την Κόρωνο της Νάξου και οι οποίοι διαμένουν και δραστηριοποιούνται στην Χώρα της Νάξου. Ενημερωθήκαμε από την ....

Έκανε ΡΟΜΠΑ τον Π. Καμμένο ο Γ. Μανώλης πρωί - πρωί...

Τα είχε "μαζέψει" όπως φαίνεται ο Γ.Μανώλης και στην σημερινή εκπομπή των κ.κ. Λυριτζή - Οικονόμου τα είπε χύμα...


Το πρώτο πράγμα που του καταλόγισε είναι ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ σχετικά με το έγγραφο που έδωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών και μετά προσπάθησε να τον βγάλει ΤΡΕΛΟ και ΨΕΥΤΗ...

Συνεχίστε στο antilogos-gr.blogspot.com

e-Επιλογές της 10/12/2012



Υπό αποχώρηση Μαρκόπουλος-Ζώης - Και στις δύο βάρκες πατάει ο Τέρενς



Ξένο σώμα θεωρείται πλέον ο Κώστας Μαρκόπουλος στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπου γίνεται το έλα να δεις με τον Μελά να κατηγορεί τους διαφωνούντες για καιροσκοπισμό. Ο βουλευτής του κόμματος μετά την κίνηση του Πανου Καμμένου να ορίσει στην θέση του τον Παναγιώτη Μελά , θεωρείται ότι είναι- ήδη-στον προθάλαμο της εξόδου...

Και πολύ άντεξε ο Ζώης...

Τέλη Μαρτίου γράφαμε για το Χρήστο Ζώη και την απόφασή του να πάει στο νεοσύστατο τότε κόμμα των ΑΝ.ΕΛ του Πάνου Καμμένου ότι ήταν ο μόνος από τους τότε 21 βουλευτές της ΝΔ με ειδικό βάρος ,που την...
πάτησε τελικά.( δείτε εδώ)
Δεν πέρασαν παρά ελάχιστοι μήνες για να δικαιωθούμε.
O Χρήστος Ζώης το κατάλαβε σχετικά σύντομα ,αλλά δεν.....

Πάρος - Παροικία: Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από το Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ και σε συνεργασία με συλλόγους του νησιού, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Παροικία της Πάρου, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες συγκέντρωσε και φέτος πλήθος κόσμου

Η Νάξος κρατά ζωντανή την παράδοση


Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο του STAR της 9-12-2012. Η Νάξος κρατά ζωντανή την παράδοση και το χειμώνα. Παραδοσιακά Ναξιώτικα γλέντια, παρασκευή ρακί και ένας από τους λίγους εναπομείναντες γανωτές.

Συστράτευση όλων των Ναξιακών φορέων για το σμυριδικό ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΜΥΡΙΔΕΡΓΑΤΩΝ Νάξου

Προσθήκη λεζάντας

  Προς : Ο.ΝΑ.Σ

 Συλλόγους Ορεινής Νάξου
Αγαπητοί συμπατριώτες, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για τα χωριά μας, σας θέτουμε υπόψη σας ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, έχει ετοιμάσει και μάλιστα δώσει σε διαβούλευση στο διαδίκτιο "ρύθμιση θεμάτων Ναξίας Σμύριδας" η οποία έχει ως εξής: "η ισχύς κάθε νομοθετικής διάταξης ή διοικητικής πράξης που αντίκειται στην παρούσα ρύθμιση."
    Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η ρύθμιση αρπάζει όλα τα.........

Αφού η ΝΔ διέρρευσε ότι δεν θέλει πίσω σκουπίδια, ο Μανώλης ανακοίνωσε ότι... δεν επιστρέφει


Στα "σενάρια επιστροφής του" στη ΝΔ (που τα είδε άραγε και ποιος του είπε ότι τον θέλουμε πίσω τον καραγκιόζη;) απάντησε ο Γιάννης Μανώλης μέσα από το Twitter χρησιμοποιώντας μία γνωστή φράση...ελαφρώς παραλλαγμένη στα μέτρα της εποχής......

Ο Καμμένος αντικατέστησε τον Μαρκόπουλο γιατί θεωρεί ότι κάποιοι τον ψέκασαν με αποτέλεσμα να διαφωνεί μαζί του


Συνεκλήθη εκτάκτως κατόπιν αιτήματος μελών της η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όπως ανακοινώθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, "λόγω αρνήσεως του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Μαρκόπουλου να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθήκοντα γραμματέα ασκεί ο......

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών θα επισκεφτεί αύριο ο Γ. Βρούτσης


Δελτίο Τύπου

O υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης θα επισκεφτεί αύριο, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στη Ιερά Μονή Ασωμάτων-Πετράκη, τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Διαλύονται οι ΑΕροψεκασμένοι! Ανταρσία εναντίον Καμμένου! Μόνο 5 βουλευτές πήγαν στην ΚΟ!!


Ενα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του κόμματος είναι το γεγονός ότι στην .....

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο στις  15 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα  11:00 π.μ. στην πόλη της Ρόδου και σε αίθουσα του Περιυφερειακού Συμβουλίο η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (πρώην Νομαρχία Δωδεκανήσου),  με θέματα :

Πάρος- Κέντρο Υγείας: Κορύφωση των κινητοποιήσεων Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Με τη συγκέντρωση στην Παροικιά, στην αίθουσα του Αρχίλοχου, ενημερώθηκαν και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του νησιού για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου - Αντιπάρου