slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνεντευξη της κα Κατερίνα Μονογυιού, «Ο τουρισμός κράτησε όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης»

Στην dimokratiki.gr
Η κα Κατερίνα Μονογυιού, εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στη Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist. Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Ο Πατούλης πήγε στην συνάντηση με τον Χατζηδάκη με... ποδήλατο


Με ένα ασυνήθιστο μέσο πήγε ο Γιώργος Πατούλης στο υπουργείο Περιβάλλοντος, για τη συνάντηση με τον Κωστή Χατζηδάκη

Ο κ. Πατούλης ήταν ανάμεσα στους ποδηλάτες που έφτασαν στο υπουργείο, στο πλαίσιο της ανοιχτής ποδηλατοδρομίας με σύνθημα «Ποδηλατούμε ενωμένοι για το κλίμα», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής. Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας στη Σύρο Με την Γενική Γραμματέα Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αναστασία Γκίκα συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.


Με την Γενική Γραμματέα Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Αναστασία Γκίκα συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

"Νέο αναμορφωμένο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας" Γιάννης Βρούτσης: "Στόχευση σε αδύναμες ομάδες, ιδίως σε μακροχρόνια ανέργους μεγαλύτερης ηλικίας – Επιπλέον κατάρτιση σε αντικείμενα που έχουν ζήτηση από τις τοπικές αγορές εργασίας".



Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου ολοκληρώνουν το σχεδιασμό ενός νέου, αναμορφωμένου κύκλου του Προγράμματος Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας, καθώς και σε τριάντα επτά (37) υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών.

Εγκρίθηκε η λειτουργία ολιγομελών Τμημάτων στα ΕΠΑ.Λ. του νομού Κυκλάδων Στην απόφαση της κ. Ζαχαράκη περιλαμβάνεται η έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων στα Επαγγελματικά Λύκεια Σύρου, Τήνου, Πάρου, Νάξου, Θήρας, Άνδρου, Κέας.



Συμπληρωματική? έγκριση, κατ ? εξαίρεση για το σχολικό? έτος 2019-2020, σχετικά με τη λειτουργιά ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑ.Λ., υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Δημοσκόπηση: Κυριαρχία ΝΔ, στο 16,5% η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ (κάρτα+βίντεο)


Σχεδόν τρεις μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η ΝΔ διευρύνει τη διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το ποσοστό της στην πρόθεση ψήφου, όπως το κατέγραψε η έρευνα της Metron Analysis για «Το Βήμα», βρίσκεται στο 39,5%, αυξημένο κατά έξι ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με εκείνο που είχε στην προεκλογική περίοδο (33,5%)...