slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σήμερα Τετάρτη 8/8 η μεγάλη συναυλία των ONIRAMA στη Νάξο

21.30  στο  2ο Γυμνάσιο  Νάξου. 
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα πιο κάτω κεντρικά σημεία πώλησης: Γραφεία ΚΤΕΛ (Χώρα), κιόσκι Πανναξιακού (παραλία Χώρας - έναντι Vodafon), γραφεία Α.Ο. Πανναξιακού (γήπεδο Νάξου), Πλάτανος cafe (Φιλώτι), Santana cafe (Αγ. Άννα).

Διοργάνωση  Α.Ο. Πανναξιακός

Ανάξιοι!...και κατώτεροι των περιστάσεων!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Παρακολούθησα και παρακολουθώ όπως όλοι σας με θλίψη αλλά και με οργή την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του μικρού κοριτσιού στην Πάρο.Με θλίψη γιατί όντας νησιώτης έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην γειτονική Νάξο σε μια εποχή που μπορούσαμε σαν παιδιά να παίζουμε ως αργά την νύχτα ενώ τα βράδια κοιμόμασταν με ανοικτά τα πορτοπαράθυρα μας χωρίς κανέναν φόβο.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ....όλα τα λεφτά

OΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ


Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι λεπτομέρειες της κατάθεσης του "δράκου" της Πάρου, ο οποίος περιγράφει πως επιτέθηκε στην 15χρονη κοπέλα σε παραλία του νησιού.
«Γύρισα την κοπέλα ανάσκελα και την κτύπησα με μία μεγάλη πέτρα -βάρους πέντε κιλών- πάνω από το αριστερό της μάτι. Την είχα αρπάξει από το λαιμό και προσπαθούσα να την κρύψω σε μια σχισμή, όμως εκείνη αντιστεκόταν και με έβριζε. Την κτυπούσα συνέχεια με την πέτρα... Είδα να....

Κάτοικοι του κέντρου κατά ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ για το μεταναστευτικό


Ανακοίνωση για το πρόβλημα της μετανάστευσης και τον ρόλο της Αριστεράς στην έξαρσή του εξέδωσαν κάτοικοι και επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος.

Στην ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας απαντούν σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τη θέση τους υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών και την "απροκάλυπτη συμπαράστασή τους στην παρανομία που μαστίζει την πόλη"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αντίθετες οι ΝΟΔΕ της Θράκης στο ενδεχόμενο κλεισίματος των Αστυνομικών Σχολών

Σας γνωστοποιούμε ότι οι Πρόεδροι των ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας των τριών Νομών της Θράκης (Έβρου, Ξάνθης, Ροδόπης) σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012 στα γραφεία του κόμματος στην Κομοτηνή...

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ;

του Ανδρέα Μητσόπουλου
Πρωτοφανή αγριότητα επέδειξε σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από τις Δικαστικές Αρχές, το εκ Πακιστάν ανθρωποειδές που τελικά βίασε το αθώο 15χρονο κορίτσι στην Πάρο, με αποτέλεσμα το τελευταίο, μετά την φρικαλέα κακομεταχείριση που υπέστη, να βρίσκεται ακόμη διασωληνωμένο στο νοσοκομείο, υποστηριζόμενο με τεχνητά μέσα για να.....

Παρέμβαση ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για προσπάθειες υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση


 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη λειτουργία των παιδικών σταθμών μέσω του ΕΣΠΑ δεν προσφέρεται για μικροκομματική εκμετάλλευση και ευτελείς πολιτικούς σχεδιασμούς.
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Μαχαιρίδης, εμπνευστής και εκφραστής της φιλοσοφίας του ''κατόπιν ενεργειών μου'' ανακοίνωσε την επίλυση του προβλήματος.
Στην πραγματικότητα όμως τίποτα δεν επιλύθηκε.
Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και καταβάλλονται σοβαρές προσπάθειες από τον Υπουργό κ. Βρούτση για να εξοικονομηθούν πόροι που θα επιτρέψουν να χρηματοδοτηθούν οι δράσεις για τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ για τα Δωδεκάνησα.
Το πρόβλημα χρηματοδότησης προέκυψε από την ανορθολογική κατανομή και διαχείριση των πόρων που έγινε από το σύστημα που ανέδειξε τον κ. Μαχαιρίδη και το οποίο υπηρετεί μέχρι και σήμερα.
Τη διετία 2011-2013 είχαν εγκριθεί 200 εκ. ευρώ για τους παιδικούς σταθμούς. Η ΕΕΤΑΑ όμως, που διαχειριζόταν το πρόγραμμα, διέθεσε 175 εκ. ευρώ τον πρώτο χρόνο με αποτέλεσμα να απομένουν μόνο 25 εκ. ευρώ.
Μέχρι αυτή τη στιγμή και μετά από σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες του κ. Βρούτση εξασφαλίστηκαν άλλα 100 εκ. ευρώ και συνεχίζεται η προσπάθεια και για τα υπόλοιπα.
Αυτή είναι η αλήθεια.

e-Επιλογές της 07/08/2012