slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η μέρα που ο Καραμανλής "ήρθε σαν αστραπή"

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Η 21η Μαρτίου είναι μια μέρα γεμάτη συμβολισμούς. Εκτός από πλήθος…

Την Παρασκευή η συνάντηση του Τσίπρα την ουρά του

Αύριο, Παρασκευή, στη μία το μεσημέρι θα γίνει τελικά η συνάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και σύμφωνα με πηγές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα είναι εφ όλης της ύλης. Βασικό αντικείμενο της συνάντησης πάντως, θα είναι η πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι 'Ελληνες και απαιτεί 50 υπογραφές για να συζητηθεί στη Βουλή.

Υποκρισίας συνέχεια Νο 2

Αφού μου κάνατε την .... τιμή να κάνετε ανάρτηση το σχόλιο μου χθες, τώρα θα με ανεχθείτε και για τη συνέχεια του. Δεν φταίω εδώ. Εσείς και οι εξελίξεις :
1) Χθες αποκαλύφθηκε και φυσικά δεν διαψεύσθηκ ότι το κόυρεμα των καταθέσεων στη Κύπρο είχε συμφωνηθεί και μάλιστα εγγράφως από τον Νοέμβριο του 2012 από τον τότε Κύπριο Πρόεδρο του αδελφού με τον ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΕΛ Χριστόφια.
2) Κατέπεσε πλήρως και αμετακλείτως ο τεράστιος μύθος της Ρώσικης ... ορθόδοξης ... αδελφής αρκούδας. Η Ρωσία ζητεί τον πλήρη εξευτελισμό και ξεπούλημα της Κύπρου ( φυσικό αέριο, πετρέλαια, λιμάνια, αεροδρόμια και ... μία τράπεζα για επιδόρπιο ) για να σκεφτέι αν θα δόσει ένα νέο δάνειο στη μεγαλόνησο. Ακόμα ακόμα αρνούνται και την επιμήκυνση του ήδη δοθέντος από πέρυσι δανείου, το οποίο έχει δοθεί με επιτόκιο 4,5% τη στιγμή οι ... ξεφτιλισμένοι .... ανθρωποφάγοι ευρωπαίοι δανείζουν την Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια με επιτόκιο 2,5%.
3) Να μου το θυμηθείτε. Όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός γενικώς, κάποιοι επαναστάτες της πλάκας δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Ακόμα και ο Γιωργάκης κινδυνεύει να ... δικαιωθεί. Οταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός.

 

Υστερόγραφο : Μετά τους λεονταρισμούς στη Κύπρο και εδώ ήρθε η ώρα της σοβαρότητας ( στη Κύπρο, όχι εδώ). Με άλλη ονομασία ( πλάνο b, c d κλπ ) ίσως και σήμερα περνάει το κούρεμα απ΄τη κυπριακή βουλή. Ήδη η ζημιά που προκάλεσαν οι ¨΄ηρωες¨ είναι τεράστια και δύσκολα ανατρέψιμη. Αυτό που θα προσπαθήσουν πλέον να αποφύγουν είναι η πλήρης κατάρρευση.

Χυδαίο tweet Καμμένου για τις Σουηδέζες την ώρα που όλοι αγωνιούν για την Κύπρο!!!

Τα σχόλια είναι περιττά!!! Ο οίκτος μας σε αυτούς που τον ακολουθούν...

Και ξαφνικά, ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία σήμερα τις τελικές αποφάσεις στην Κύπρο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τουιτάρει μια φράση που παραπέμπει μάλλον σε κακόγουστο ανέκδοτο.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε σήμερα το πρωί
«Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία».



Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Ρόδο ξεκινάνε Προσυνέδρια της Νέας Δημοκρατίας

  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

(ΝΟ.Δ.Ε.) ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                           Ρόδος 20 Μαρτίου 2013

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 Ενόψει του 1ου  Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας  που ξεκινάει από  την  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 , στις 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο « Ρόδος Παλλάς» και στα πλαίσια της προσπάθειας για την αρτιότερη διεξαγωγή και αποτελεσματικότητά του , αποφασίστηκαν τα εξής.

 

     Δημιουργία κλιμακίου , αποτελούμενο από τους :

-Μανώλη Κεφαλογιάννη  Γραμματέα Π.Ε.

-Κώστα Ζωντανό  αν.  Γραμματέα Π.Ε.

-Κώστα Τσιμάρα  Γενικό Διευθυντή Νέας Δημοκρατίας

-Γιώργο Λουλουδάκη   Γραμματέα Οργανωτικού

-Αλέκο Κόκκαλη  Γραμματέα  Κινητοποίησης

-Φίλιππο Ταυρή  Γραμματέα συνδικαλισμού.

-Νίκο Μπακογιάννη  περιφερειάρχη οργανωτικού ν. Δωδεκανήσου

-Παναγιώτα Τρυγώνη  τομεάρχη οργανωτικού ν. Ρόδου

 

    Το κλιμάκιο θα επισκεφτεί την Παρασκευή  22 Μαρτίου το νησί της Ρόδου  όπου θα πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες  προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων καθώς και με κομματικά στελέχη .

 

    Στόχος των συναντήσεων , η καταγραφή και η διεξοδική συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει  το νησί της Ρόδου.

 

    Τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών θα αποτελέσουν θεματικές ενότητες των εργασιών του 1ου Προσυνεδρίου.

   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου σας προσκαλεί στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ,που θα επισκεφτεί στα πλαίσια του 1ου προσυνεδρίου  το νησί της Ρόδου, την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Mediterranean.

 

-Μανώλης Κεφαλογιάννης  Γραμματέας  Π.Ε.

-Κώστας Ζωντανός  αν.  Γραμματέας  Π.Ε.

-Κώστας Τσιμάρας  Γενικός Διευθυντής Νέας Δημοκρατίας

-Γιώργος Λουλουδάκης   Γραμματέας Οργανωτικού

-Αλέκος Κόκκαλης  Γραμματέας  Κινητοποίησης

-Φίλιππος Ταυρής  Γραμματέας Συνδικαλισμού.

Υπερ της φορολόγησης των καταθέσεων σε όλη την Ευρώπη τα συνεταιράκια του ΣΥΡΙΖΑ, Die Linke

Μάλιστα δεν ντρέπονται ούτε καν οι ίδιοι του ΣΥΡΙΖΑ και το γράφουν στη σελίδα τους left.gr, όπου αναφέρουν:
Επειδή διάφορα ΜΜΕ στην Ελλάδα μετέδωσαν ψευδώς ότι η θέση της Γερμανικής Αριστεράς για την Κύπρο βρισκόταν σε σύμπλευση με τη γραμμή Μέρκελ, ας θυμίσουμε την πραγματική θέση του Die Linke:

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ από το Κ.Υ. ΠΑΡΟΥ Κατόπιν της από 19 Μαρτίου 2013 επιστολής του Δημάρχου Πάρου κ. Βλαχογιάννη, με θέμα την απόφαση του κ. Τσιργή για την μετακίνηση ενός αγροτικού ιατρού από το Κ.Υ. Πάρου, η απόφαση αυτή ακυρώθηκε! Τα άμεσα αντανακλαστικά και η έγκυρη παρέμβαση του Δημάρχου Πάρου κ. Βλαχογιάννη, λειτούργησαν για άλλη μία φορά εποικοδομητικά για το νησί μας. Η παράταξή μας "Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον" και ο επικεφαλής μας κ. Βλαχογιάννης, συνεχίζουν να μιλούν με ΠΡΑΞΕΙΣ και ΕΡΓΑ - ως αποτέλεσμα της αθόρυβης δουλειάς και της μεθοδικότητας των κινήσεων μας - μακρυά από τυμπανοκρουσίες, φαμφαρολογίες και λόγια του αέρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την σχετική επιστολή

Κατόπιν της από 19 Μαρτίου 2013 επιστολής του Δημάρχου Πάρου κ. Βλαχογιάννη, με θέμα την απόφαση του κ. Τσιργή για την μετακίνηση ενός αγροτικού ιατρού από το Κ.Υ. Πάρου, η απόφαση αυτή ακυρώθηκε!
Τα άμεσα αντανακλαστικά και η έγκυρη παρέμβαση του ....

Κοίτα ποιος μιλάει! Μιλάμε για απίστευτο θράσος ο τύπος!

Έλεος: O Γ. Αρσένης, ο πρωταθλητής στην δημιουργία Πανεπιστημίων κάνει μαθήματα για το Νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη!! Ο πολλαπλασιαστής των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων πρώην Πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γ. Αρσένης - και νυν αγιογράφος του Τσίπρα- , έχει άποψη για τα
δημόσια πανεπιστήμια και το νέο ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας!
 Ο άνθρωπος που επί υπουργίας του δημιούργησε ένα πανεπιστήμιο, 44 νέα τμήματα ΑΕΙ και 36 ΤΕΙ έχει το θράσος να μιλάει επειδή το σχέδιο ΑΘΗΝΑ καταργεί την....

Ώρα αποθέωσης για την Παννάξα!


Ένα όμορφο ταξίδι φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος του...
Ο Πανναξιακός, που ''καμαρώνει'' στην κορυφή της βαθμολογίας 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε, δίνει το τελευταίο ματς της χρονιάς στο γήπεδο της Νάξου, κόντρα στον Περαμαϊκό (του Βασίλη Στασινόπουλου), σε ένα σπουδαίο ντέρμπι που πιθανόν θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η ομάδα της .....