slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μιχελάκης για την κατευθυνόμενη απεργία της κρατικοδίαιτης ΠΟΣΠΕΡΤ

«Η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε απεργία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και έσπευσε να τονίσει ότι "δεν πρόκειται να δοθεί καμία εξαίρεση".
Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός, που δείχνει ξεκάθαρα το στόχο των εμπνευστών της.

Στόχος είναι...η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς. Είναι η μη προβολή της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για την οικονομία, για το πώς θα αρχίσει να βγαίνει η χώρα από την κρίση, που θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο, την Κυριακή, στις 11:30.

Άλλωστε, απεργία η ίδια ΠΑΣΟΚική συντεχνία είχε επιχειρήσει και στην εκδήλωση για το Ζάππειο 2. Αλλά τότε, δεν τους πέρασε.
Πρόκειται για αντιδημοκρατική πρακτική και απόπειρα φίμωσης σε μια κρίσιμη στιγμή της προεκλογικής περιόδου.
Στερούν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα ενημέρωσης, για το μεγάλο ζήτημα της οικονομίας.
Πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία».

Ανακοινώθηκε το Επικρατείας και τα ψηφοδέλτια των ΑΕ...


Ακολουθεί αναλυτικά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας:

Δημοσκοπήσεις Marc, Public Issue, GPO: Όσο σφίγγουν οι κώλ@@ φουσκώνει η ΝΔ και ξεφουσκώνουν οι άλλοι (σύγκριση με προηγούμενες δημοσκοπήσεις)

Η σημερινή δημοσκόπηση της Marc δείχνει τη ΝΔ αυξημένη σχεδόν κατά 1%...

Έντονες αποδοκιμασίες στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπαμανώλη

Έντονες αποδοκιμασίες στον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων και νην....

«Η Ελλάδα θα τα καταφέρει» δήλωσε από τα Ιωάννινα ο Αντώνης Σαμαράς

 Δείτε τώρα την ομιλία του Α. Σαμαρά εδώ
«Οι εκλογές αυτές είναι η αρχή για να ξανακερδίσουμε το μέλλον. Με ανάπτυξη, με δικαιοσύνη και με ασφάλεια για τον κάθε πολίτη. Χρησιμοποιώντας τους πιο άξιους Έλληνες. Αυτό είναι το μήνυμα ελπίδας, που ήρθαμε να δώσουμε σήμερα στην Ήπειρο» δήλωσε από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Αναφερόμενος στην Γαλακτοκομική Σχολή Κατσικάς που επισκέφθηκε, κατά την ολιγόωρη παραμονή του στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, πριν κατευθυνθεί στην Άρτα, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι είναι μια σχολή «που δείχνει τον...

Tα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ



Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, σε ολόκληρη την Επικράτεια.
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑ∆ΩΝ
ΖΟΡΜΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ∆Η ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Δείτε όλους τους......

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Στη δημοσιότητα έδωσε η Δημοκρατική Συμμαχία τα ψηφοδέλτιά της. «Όπως από την αρχή είχαμε δεσμευτεί, οκτώ στους δέκα υποψηφίους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας πολιτεύονται για πρώτη φορά» δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 
ΒΑΖΑΙΟΣ  ΜΑΡΚΟΣ 
ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
 ΣΤΑΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

Τρελό γέλιο: Δε βρίσκει υποψήφιους για τη Φθιώτιδα το ΠΑΣΟΚ!

ΔΙΑΨΕΎΣΤΗΚΑΝ  ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ  ΤΟΥΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΥ  ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ  ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ  ΤΗΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ 1-2  ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ .
Πριν από δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ είχε 17 αιτήσεις για το ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα και γινόταν "σκοτωμός" για το ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις... Τώρα σύμφωνα με το LamiaReport, τα ΟΧΙ πέφτουν βροχή!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Δόθηκαν  σήμερα στην δημοσιότητα οι επικαιροποιημένες λίστες με τους υποψηφίους με αρκετές όμως εκκρεμότητες. όπως  τα δυο κενά στην περιφέρεια Δράμας και από ένα στις περιφέρειες Άρτας και Ρέθυμνου, όπως και στην περιφέρεια Σάμου, όπου η τρίτη θέση θα παραμείνει «συμβολικά ακάλυπτη» στη μνήμη του υποψηφίου Δημήτρη Θάνου που απεβίωσε αιφνιδίως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Αναλυτικά, η λίστα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, κατ΄ αλφαβητική σειρά περιφερειών και προσώπων, έχει ως εξής:

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στις Κυκλάδες .Επικρατείας και όλων των περιφερειών

    Ο Ναξιώτης Μανώλης Γλέζος επικεφαλής στο Επικρατείας  και  στη  Β’ Αθηνών με το ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς  οι Ναξιώτες   Γιάννης Θεωνάς και Νίκος Μανιός  
Η σημερινή   ανακοίνωση   του  ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στις Κυκλάδες επιβεβαίωσε   πλήρως την ανάρτηση που είχαμε κάνει στις 18/4/2012 (ΕΔΩ )όπου πρώτη αναφέραμε  την υποψηφιότητα   του  Απεραθίτη  καθηγητή Πανεπιστήμιου Γιάννη  Πρωτονοτάριου με το   ψηφοδέλτιο   του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στις Κυκλάδες  άλλα  και τους πόλοιπους      υποψήφιους βουλευτές που περιλαμβάνει:

Το ψηφοδέλτιο Κυκλάδων της Δημοκρατικής Αριστεράς

1 ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΜΑΡΙΑ (ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ)
2 ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ
3 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑ
4 ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ)
5 ΧΑΛΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και της  λίστες ανά την επικράτεια  ανακοίνωσε το πρωί της ......

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

19-4-2012 Ο Βενιζέλος μιλάει σε άδειο γήπεδο

Mωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι

Εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ. στη Χαλκιδική ο βουλευτής κ. Βαγιωνάς.
Ο κ. Βαγιωνάς είχε διαγραφεί από τη Ν.Δ. με τους υπόλοιπους βουλευτές που καταψήφισαν νέα δανειακή σύμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο.
Στη συνέχεια επέστρεψε για να μπει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Χαλκιδική – που να σημειώσουμε στελεχώθηκε με νέους ανθρώπους- και σύμφωνα με πληροφορίες απαίτησε να έχει λόγο σ’ αυτή τη στελέχωση,επειδή μετρούσε τα κουκιά που δεν του έβγαιναν!
Οπότε πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια !
Να σημειώσουμε επίσης ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κράτησε τη στάση του Πόντιου Πιλάτου χωρίς να βοηθήσει κανέναν υποψήφιο της

Άλλος ένας φίλος blogger μπαίνει στον στίβο της πολιτικής...

Ο φίλος μας ο Vasper το πήρε απόφαση( μας εξηγεί ποιο κάτω γιατί)...κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο με το Κόμμα των Πειρατών...εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!!!
Με περισσότερους blogger στην βουλή είναι σίγουρο ότι κάτι θα αλλάξει!!!
Σε αυτές τις εκλογές εγώ ψηφίζω Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.

Η συγκλονιστική ομιλία του Πούτιν, ο οποίος ξεσκεπάζει τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Η ομιλία έγινε το 2007 στο Μόναχο.
Είναι 11 λεπτά και μεταφρασμένο.
Δείτε το, απλά δείτε το.

Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στις Κυκλάδες για τις εκλογές της 6/5/2012

Η Χρυσή Αυγή δημοσιοποίησε σήμερα το ψηφοδέλτιό της στις Κυκλάδες που είναι το εξής:
ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΧΑΜΠΙΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Χρ.Λαζαρίδης: Να βγάλουμε το λαό από την οιονεί ακυβερνησία


«Αυτό το θέμα έληξε», ανέφερε ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Χρύσανθος Λαζαρίδης σχετικά με την παραίτηση του Γιώργου Συμπιλίδη από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη που προτίθεται να χρησιμοποιήσει ο Αντ. Σαμαράς για το σχηματισμό κυβέρνησης: «Ο κ. Σαμαράς έχει ήδη πει....

Ο Συμπιλίδης είχε την ευθυξία να παραιτηθεί... ο Τσιτουρίδης όμως είναι γαιδούρι και το έχει αποδείξει

Η πίεση που ασκήθηκε στον Συμπιλίδη τον οδήγησε σε παραίτηση του από το ψηφοδέλτιο. Για τον ίδιο είναι προς τιμήν του που έβαλε τον εαυτό του κάτω από το υποτιθέμενο συμφέρον της παράταξης. Το όλο σκηνικό όμως ήταν ένα κάδρο παράνοιας και εξηγούμαστε.
Ποιοί πειράχτηκαν από την υποψηφιότητα Συμπιλίδη; Οι νεοδημοκράτες; Εάν είχε εκλεγεί η Ντόρα αρχηγός, θα το καταλαβαίναμε, αφού στις συνειδήσεις του κόμματος θα ήταν και μία τύποις αναγνώριση της πολιτικής Μητσοτάκη και μία καταδίκη της τότε στάσης του Αντώνη Σαμαρά. ΟΜΩΣ, με την ίδια (παρανοϊκή) λογική που κάποιοι ξιφούλκησαν εναντίον του Συμπιλίδη, θα έπρεπε να απαιτήσουν και την παραίτηση Σαμαρά!

Οι νεοδημοκράτες όμως εξέλεξαν ως πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά και όχι την κυρία Μπακογιάννη, δίνοντας οι ίδιοι την απάντηση τους. Και οι νεοδημοκράτες έχουν πολύ πιο νωπές τις μνήμες των "Καραμανλοφάγων" από ότι των "Μητσοτακοφάγων", ειδικά μετά τον "θρίαμβο" Παπανδρέου που κάποιοι στην Ρηγίλλης εργάστηκαν μεθοδικά για να επιτευχθεί.

Ο κύριος Τσιτουρίδης λοιπόν που παραμένει, βγήκε παραμονή των εκλογών που κατέστρεψαν την Ελλάδα και έκανε τις κάτωθι ιστορικές δηλώσεις, απειλώντας ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις! Ότι δεν θα σιωπούσε άλλο! Ποζάροντας βεβαίως στο MEGA! Και ενώ όλοι ανέμεναν τις αποκαλύψεις Τσιτουρίδη που θα διέλυαν τον "κακό Καραμανλή", Οι εκλογές έγιναν, ο Παπανδρέου θριάμβευσε, αλλά ο Τσιτουρίδης "ξέχασε" να μιλήσει… Προφανώς δεν χρειάστηκε, ο στόχος επετεύχθει.

Και ο κύριος Τσιτουρίδης είναι υποψήφιος σήμερα, ενώ ο Συμπιλίδης είχε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί. Δείτε τις επικές του δηλώσεις στο MEGA που κατά τη γνώμη μας ισοδυναμούν με 50 Πασοκικά σποτ τύπου "λεφτά υπάρχουν":
http://olympia.gr/

Α. Σαμαράς για την παραίτηση Συμπιλίδη

«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».

Δημοσκόπηση MRB: Και εδώ πρώτη με διαφορά η ΝΔ

 
Tουλάχιστον 8 κόμματα θα μετέχουν στην νέα βουλή ενώ ακόμη τρία «παλεύουν» για την είσοδο τους 16 ημέρες πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της MRB που βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς από αύριο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση τους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώνουν ιδιαιτέρως χαμηλά ποσοστά φτάνοντας συνολικά το 32,6%.

Τα κόμματα της Αριστεράς εμφανίζονται ενισχυμένα και ιδιαιτέρως ο ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Σε άνοδο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενώ σε μία ακόμα μέτρηση η «Χρυσή Αυγή» δείχνει ότι θα μπει στο κοινοβούλιο. Μάχη δίνουν δύο κόμματα ο ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Συμμαχία αν και στο όριο βρίσκονται και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της MRB κερδισμένος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ενίσχυσε τα ποσοστά του κατά 1,7% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες οι οποίοι ανέβηκαν μία ποσοστιαία μονάδα.


 
Ενώ στις 19 Φεβρουαρίου η ίδια εταιρία έδινε:


Με την αναγωγή στους αναποφάσιστους ο πολυκερματισμός μεγαλώνει ακόμα περισσότερο καθώς τα κόμματα που μπαίνουν στην βουλή από 8 αυξάνονται και γίνονται 10.




Απογοητευτικά είναι τα ποσοστά των συσπειρώσεων τόσο για το ΠΑΣΟΚ όσο και για την ΝΔ. Η συσπείρωση των «πράσινων» ψηφοφόρων φτάνει το 33,5% ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς το 12,8% πηγαίνει στο κόμμα του Α. Τσίπρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι το 3,6% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ επιλέγουν την Χρυσή Αυγή.




Στο 58,4% φτάνει η συσπείρωση για την ΝΔ. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Αντώνη Σαμαρά ακούει στο όνομα Πάνος Καμμένος καθώς χάνει το 14,5% των «γαλάζιων» ψηφοφόρων.




Στην καταλληλότητα για την Πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ωστόσο βγαίνει πρώτος ο «κανένας» καθώς συγκεντρώνει 54,4% .



To πρώτο προεκλογικό μήνυμα του υποψήφιος βουλευτή Κυκλάδων Μάριου Βουτσίνου

Φίλε αν και μας στενοχώρησες με την
 επιλογή σου καλή προσωπική επιτυχία.
Ως νέος άνθρωπος οραματίζομαι  ένα διαφορετικό αύριο. Αρνούμαι να συμβιβαστώ και να γίνω συνοδοιπόρος της καταστροφής. Αντιστέκομαι στην εθνική ταπείνωση και στις αδιέξοδες οικονομικές πολιτικές.
Τολμώ να διεκδικήσω το αυτονόητο και να παλέψω για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, ειδικά στα νησιά των Κυκλάδων, που εξακολουθούν να τα αντιμετωπίζουν ως μια άλλη ξεχασμένη Ελλάδα.
Έχουν περάσει 2 χρόνια από τον Απρίλιο του 2010 κι από τότε που η χώρα υποδουλώθηκε στην πολιτική του Μνημονίου. Το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό. Οι στόχοι δεν έχουν επιτευχθεί ούτε στο ελάχιστο και η οικονομική κρίση εξελίχθηκε σ’ ένα ανθρώπινο δράμα που....

Πληρώνεται κιόλας το κορίτσι θαύματου Π.Καμμένου!!

[Αφιερωμένο σε όσους αφελείς πατριώτες "τρέχουν" για την πατρίδα, παρασυρμένοι από τα παχιά λόγια, τη στιγμή που οι φελλοί αμοίβονται για να τη βουλιάξουν ακόμα πιο κάτω]

Έμμισθη υπάλληλος του Π. Καμμένου είναι η αναπληρώτρια γραμματέας προγράμματος των ΑΕ...
Κατερίνα Αναστασοπούλου. Το αναφέρει στη σελίδα  της στο Facebook η δυνητική βουλευτής που με τόση ευφράδεια παρουσίασε το πρόγραμμα του κόμματος της

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις δίνουν σαφές προβάδισμα στη ΝΔ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, οι ερωτηθέντες εκτινούν ότι πρώτο κόμμα θα είναι η Νέα Δημοκρατία με το ποσοστό της στην παράσταση νίκης φτάνει το 70%.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει...
25,5%, το ΠΑΣΟΚ 19,1%, το ΚΚΕ 10,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 9,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,7%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,4%, η Χρυσή Αυγή 5,2%, ο ΛΑΟΣ 4%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,6% και η Δράση 1,7%.
[Στις 23 Μαρτίου η ίδια εταιρία έδινε χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων στη ΝΔ 18,1%, στο ΠΑΣΟΚ 14,3%, στο ΚΚΕ 8,2% στους ΑΕ 7,2% στον Σύριζα 6%, στη ΔΗΜΑΡ 4,9%, στο ΛΑΟΣ 3,6%, στη Χρυσή Αυγή 3,4%, στη ΔΗΣΥ 2,3%, στους Οικολόγους 2,1%, στην Κοινωνική Συμφωνία 1,1% και οι αναποφάσιστοι ήταν στο 25,1%.
Στις 30 Δεκεμβρίου έδινε χωρίς αναγωγή Νέα Δημοκρατία 21,4%, ΠΑΣΟΚ 12,6%
Στις 13 Νοεμβρίου του 2011 έδινε χωρίς αναγωγή: ΠΑΣΟΚ: 11,9%, Νέα Δημοκρατία: 21,8%]
Προβάδισμα της ΝΔ με επτά μονάδες από το ΠΑΣΟΚ δείχνει η δημοσκόπηση της RASS για τον «Ελεύθερο Τύπο».

Σύμφωνα με τη δημοκόπηση της RASS, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 24,1%, το ΠΑΣΟΚ 17,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,3%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες 9,4%, το ΚΚΕ 8,7%, η Δημοκρατική Αριστερά 8,4%, η Χρυσή Αυγή 4,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,8%, ο ΛΑΟΣ 3,4%, η Δημοκρατική Συμμαχία: 3,2%, η Δράση 2,2% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,3%.
[Δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας χωρίς αναγωγή στις 7 Φεβρουαρίου έδειχνε ΝΔ 21,4%, ΠΑΣΟΚ 8,7%, ΔΗΜΑΡ  13,7%, ΣΥΡΙΖΑ 8,8%, ΚΚΕ 7,1%, Οικολόγοι 4,2%, ΛΑΟΣ 3,9%, ΔΗΣΥ 2,9%, Χρυσή Αυγή 2,8% καζιαναποφάσιστοι 20%.]
Χαμηλά ποσοστά σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση της εταιρίας Marc για την εφημερίδα «Εθνος». Η Νέα Δημοκρατία έρχεται πρώτη στην πρόθεση ψήφου με 21,9%, έναντι 17,8% που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν δεκακομματική Βουλή.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνουν : ΝΔ: 21,9%, ΠΑΣΟΚ: 17,8%, ΣΥΡΙΖΑ: 11%, Ανεξάρτητοι Ελληνες: 10,4%, ΚΚΕ: 9,2%, Δημοκρατική Αριστερά: 8,8%, Χρυσή Αυγή: 5,2%,  ΛΑΟΣ: 4,2%, Οικολόγοι Πράσινοι: 3,2%, Δημοκρατική Συμμαχία: 3%, Δράση: 1,1%.
[Δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας στις 23 Μαρτίου έδινε 24,8% στη ΝΔ και 18,4% στο ΠΑΣΟΚ]




Πηγή:www.capital.gr


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 4/20/2012 10:57:00 πμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

1. Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2. Προς τους Προέδρους: α) της Τ.Κ Κορωνίδας, β) της Τ.Κ. Μελάνων.
3. Προς τον εκπρόσωπο της Τ.Κ. Μονής.
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις 25 Απριλίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα: 19.00μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση διετούς προγράμματος δράσης Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2. Καθορισμός ειδικότητας μιας......

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Συμπιλίδης


Οριστική είναι η απόφαση του Γιώργου Συμπιλίδη να

 αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο

 της Νέας Δημοκρατίας, για να σταματήσουν έτσι οι

 εχθροί της να βάλουν κατά του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.
 taxalia.blogspot.com

Καμμένος ο Καμμένος λόγω Δημαρά και ΣΥΡΙΖΑ-Χάνει 2 μονάδες μέσα σε μια εβδομάδα!!!!

Ο γάμος Καμμένου-Δημαρά έγινε εξαρχής χωρίς… το γλέντι καθώς ελάχιστα στελέχη του Άρματος Πολιτών συμφώνησαν με την απόφαση του Γιάννη Δημαρά και έδειξαν προθυμία να τον ακολουθήσουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι περισσότεροιμάλιστα να ανακοινώσουν την συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά τους ύμνους του Καμμένου προς ΣΥΡΙΖΑ και την αηδία που έζησαν οι Νεοδημοκράτες από την πιθανότητα συνεργασίας με το κόμμα που επιθυμεί την έξοδό μας από το Ευρώ, με το κόμμα της Υπατίας και της Λαθρομετανάστευσης, με το κόμμα που ενθυλακώνει τους κουκουλοφόρους, οι...

Αποδοκιμάστηκε ο Γιωργάκης στη Βυτίνα

Ο τέως πρωθυπουργός, που βρέθηκε στη Γορτυνία για τρεις ημέρες, όχι μόνον βίωσε την περιφρόνηση των κατοίκων, αλλά έγινε στόχος φραστικών επιθέσεων, ακόμη και το βράδυ της Ανάστασης στο Ναό του Αγίου Τρύφωνα στη Βυτίνα.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/04 ΩΡΑ 14:00 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΑΕ ΚΩΣ για το πρωταθλημα ποδοσφαίρου της Δ εθνικής.

Την Παρασκευή 20/04 και ώρα 14:00 ο Πανναξιακος αντιμετωπίζει την ομάδα Α.Ε ΚΩΣ σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για τη συνεχεία.
Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει βροντερό παρόν στο ΔΑΚ Νάξου  βοηθώντας την ομάδα μας στη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Δ εθνική κατηγορία.

Η είσοδος για τους μαθητές είναι δωρεάν.

Από το Γραφείο Τύπου



Πολιτική είναι η ζωή


Βερναδάκης ΓιώργοςΤ. Πρόεδρος ΟΑΕΔ
Αν. Τομεάρχης Εργασίας

Υποψήφιος Βουλευτής Β΄Αθηνών με την Ν.Δ.
Aγανάκτηση, θυμός και απογοήτευση διακατέχουν το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού λαού. Τα δίκαια αυτά συναισθήματα πηγάζουν από την έκδηλη πεποίθηση που έχει εδραιωθεί στις συνειδήσεις όλων μας, ότι από λανθασμένες επιλογές ή ακόμη και από συνειδητές πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, φτάσαμε σε Εθνική ταπείνωση και οικονομική εξαθλίωση.

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Διλήμματα τέλος


Οι λίστες των υποψηφίων των Οικολόγων Πράσινων

Οι λίστες των υποψηφίων των Οικολόγων Πράσινων
Η επικεφαλής του εκλογικού αγώνα των
 Οικολόγων Πράσινων
 Ι.Κοντούλη και ο επικεφαλής στο
 ψηφοδέλτιο επικρατείας Γ.Παρασκευόπουλος
Παρουσίασαν τους συνδυασμούς με τους οποίους παίρνουν μέρος στις εκλογές σε όλες τις περιφέρειες της χώρας
Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρουσίασαν τους συνδυασμούς με τους οποίους παίρνουν μέρος στις εκλογές σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. 
Την παρουσίαση έκαναν η Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής του εκλογικού αγώνα των Οικολόγων Πράσινων, υποψήφια στη Β' Αθηνών και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.
Δείτε τους συνδυασμούς των...

Σε κλίμα ενωτικό και αγωνιστικό οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες.


siriza
Σε κλίμα ενωτικό και αγωνιστικό, και με στόχο τη συγκρότηση μιας νέας λαϊκής πλειοψηφίας που θα αλλάξει την πορεία της χώρας, ξεκινούν τις δραστηριότητες τους οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες.

Η Άννα Μαυρουδή, ξεκινώντας από τον τόπο καταγωγής της, θα βρίσκεται στην Κέα από την Παρασκευή 20/4 μέχρι και την Κυριακή 22/4, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κέας, καθώς και με συλλόγους και φορείς του ....