slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.

1)Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

2)Προς όλους τους Προέδρους των Συμβουλίων των Κοινοτήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

3)Προς όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Έχοντας υπόψη:

Βουλή: Ο Πλεύρης εξέθεσε Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική με τις ΜΕΘ - Ο αποκαλυπτικός διάλογος





Parapolitika Newsroom
Ο υπουργός κατηγόρησε τους προκατόχους του υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία όταν επικαλούνται την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για να ασκήσουν κριτική αναφορικά με την κατάσταση στις ΜΕΘΑντιμέτωπη με τα διαχρονικά προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας
βρίσκεται η κυβέρνηση την ώρα που επιχειρεί παράλληλα να αντιμετωπίσει την πανδημία σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο οποίος κατηγόρησε τους προκατόχους του υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία όταν επικαλούνται την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για να ασκήσουν κριτική αναφορικά με την κατάσταση στις ΜΕΘ.

Λεονάρδος Χατζηανδρέου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων "Μαζί Αλλάζουμε": Νέα απευθείας ανάθεση σε γιο του Αντιδημάρχου


Ο επικεφαλής  της  μείζων αντιπολίτευσης  και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων "Μαζί Αλλάζουμε"κ. Χατζηανδρέου σε σχετική του ανακοίνωσή αναφέρει χαρακτηριστικά, πως "Δεν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει το μελάνι από την ανάρτηση του δημοτικού σύμβουλου της παράταξης μας Θανάση Μπερτσιά για την απευθείας ανάθεση (16.365€) από το Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό στο γιο του αντιδημάρχου Βαγγέλη Παντελιά …και ήρθε και η δεύτερη. Χωρίς ίχνος ντροπής ακόμα και μετά τη δημόσια κατακραυγή ο κ. Λιανός στις 14/12/2021 υπογράφει και νέα ανάθεση 16.365 ευρώ στο γιο του Αντιδημάρχου του Βαγγέλη Παντελιά για «Συντήρηση και επισκευές σε χώρους πράσινου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων»." Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του  κ. Χατζηανδρέου : 

Η Κοινότητα Νάουσας σε συνεργασία με την ΚΔΕΠΑΠ του Δήμου Πάρου θα διανείμουν δωρα σε άπορες οικογένειες της Κοινότητας μας.

 Στις Άγιες Ημέρες που έρχονται η σκέψη όλων μας είναι στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες που δεν τους επιτρέπουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως πρέπει, στερούμενοι βασικών αγαθών. Αυτοί οι συμπολίτες μας, σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή τους, χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Ως Κοινότητα,αναλάβαμε την πρωτοβουλία να αγοράσουμε τρόφιμα σε συνεργασία με την ΚΔΕΠΑΠ του Δήμου Πάρου με στόχο να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της Κοινότητας μας.