slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλώτι

Με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο.Μανιό και μέλη  του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσουν  πολιτική συγκέντρωση στο : Φιλώτι, στις

Μέτα το λιμάνι τα τυριά τα καταφύγια ,τα φράγματα οι σύντροφοι ενοχλήθηκαν και με την παραχώρηση από τον ΟΑΕΔ 21 στρεμμάτων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


(Δελτίο τύπου 21-01-15)
''O όμορφος κόσμος του κου Γιάννη Βρούτση''
Τα κομματικά επιτελεία της ΝΔ, προετοιμάζοντας την επίσκεψη του Υπουργού της Ανεργίας στη Νάξο, βγάλανε πάλι νέο «άσσο από το μανίκι», την παραχώρηση στο Δήμο, ενός χωραφιού στον Άγιο Θαλέλαιο, για κοινωφελή σκοπό.
Τα στρέμματα, βέβαια , δεν ανήκουν στην ..

Μαζί Σαμαράς-Καραμανλής απόψε στο Βελλίδειο

Πανστρατιά Νεοδημοκρατών αναμένεται να σημειωθεί κατά τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επισκέψεις ΣΥΡΙΖΑ σε χωριά της Νάξου


Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Μανιός, και μέλη της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου επισκέφτηκαν την Τρίτη 20/01 τα χωριάΑγερσανί , Τρίποδες και Γλυνάδο .
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα ζητήματα της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής, του τουρισμού και της οικονομικής και.....

Περιοδεία Βλασερού στις Κυκλάδες



Την περιοδεία του στα κυκλαδονήσια συνεχίζει ο ιατρός-καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός,υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη.
Σήμερα βρέθηκε στην Πάρο (Παροικιά και Νάουσα) και την Αντίπαρο, όπου συζήτησε τα τρέχοντα νησιωτικά προβλήματα με πολιτικούς παράγοντες και κατοίκους, ενώ συνάντησε και τον δήμαρχο της Αντιπάρου, Αναστάση Φαρούπο. Με χαρά παρατήρησε ότι η πλειονότητα των πολιτών στέκονται

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Μιχάλη Χάλαρη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Ενόψει της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων την Τρίτη το απόγευμα, μεταξύ του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Μιχάλη Χάλαρη,  του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου, κ. Γιάννη Ρούσσου, του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ., κ. Νίκου Βασιλικού και στελεχών του Επιμελητηρίου.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ζήτημα του

Περιοδεία Βλασερού στις Κυκλάδες


Την περιοδεία του στα κυκλαδονήσια συνεχίζει ο ιατρός-καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός,υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη.
Χτες περιηγήθηκε στα χωριά της Νάξου, στους Τρίποδες, το Γαλανάδο και στο Φιλώτι. Όπως ο ίδιος λέει, «συνάντησα πολλούς φίλους, από τα παλιά και νέους, οι οποίοι με υποδέχτηκαν με συγκινητική θέρμη και υποσχέθηκαν στήριξη».
Ο Γ. Βλασερός στις συζητήσεις του με τους Ναξιώτες ζήτησε τη βοήθειά τους στην κάλπη, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί για την επίλυση του οξύτατου προβλήματος της