slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κλειστά τα δικαστήρια λόγω αποχής των Δικηγόρων από 2 έως 8 Φεβρουαρίου


  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου,
Αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων, μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, από την άσκηση των καθηκόντων τους, από 2/2/2016 έως και 8/2/2016, σύμφωνα με την απόφαση της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ που λήφθηκε την 30/1/2016, εμμένοντας στη θέση της για την απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου και την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου.
Για την περαιτέρω στάση του Δικηγορικού Σώματος, θα αποφασίσει η Συντονιστική Επιτροπή που θα συνεδριάσει την Παρασκευή 5/2/2016, για να εκτιμήσει την υπάρχουσα κατάσταση.
Το πλαίσιο χορήγησης των αδειών έχει ως εξής:

Σόι πάει το βασίλειο: Διορίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο αδερφός του Γιάννη Μυλόπουλου


Η τοποθέτηση χθες του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την αντιπολίτευση να εξαπολύει πυρά κατά της

O χάρτης των εργαζομένων – μισθωτών στον ιδιωτικό τομέα Μέσα από τον «ΕΡΓΑΝΗ» του κακού Βρουτση


O χάρτης των εργαζομένων – μισθωτών στον ιδιωτικό τομέα
Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δημοσιοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά τα αποτελέσματα της ετήσιας κατάθεσης των καταστάσεων προσωπικού του συνόλου των επιχειρήσεων της χώρας που απασχολούν......

Επιστολή Ζαννετίδη για τη χρήση των βοσκήσιμων γαιών


Επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, ζητώντας την επίσπευση της έκδοσης σειράς υπουργικών αποφάσεων, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Νόμου 4351/2015, οι οποίες θα καθορίσουν τη χρήση των βοσκήσιμων γαιών από τους κτηνοτρόφους της κάθε περιοχής.
Σημειώνεται ότι ο νόμος βρίσκεται ήδη στον δεύτερο χρόνο ισχύος του, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν εκδοθεί οι εν λόγω αποφάσεις, προκειμένου να προχωρήσει εγκαίρως η σύνταξη των διαχειριστικών σχεδίων των Περιφερειών και να εισπραχθούν τα τέλη βόσκησης.
Η επιστολή προς τον υπουργό έχει ως εξής:

Fwd: Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Δεν υπηρετεί τη Διαφάνεια η απόφαση της κυβέρνησης να εξαιρεθούν τα δημόσια έργα από το ηλεκτρονικό σύστημα δημοσίων συμβάσεων μέχρι το 2017.»


Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε ερώτηση στην Ευρωπαική Επιτροπή για την κυβερνητική απόφαση εξαίρεσης των δημοσίων συμβάσεων από το ηλεκτρονικό σύστημα δημόσιων συμβάσεων μέχρι το 2017.
Μία εξαίρεση που δεν υπηρετεί τη Διαφάνεια και προκαλεί εύλογες απορίες.
Αναλυτικά η ερώτηση:

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Καλησπέρα σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δράση μας.Κρίνουμε οτι είναι πιο σωστό να μιλήσουμε απο κοντά για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε ολοι μαζί σε αυτό το πολύ σημαντικό και ευαίσθητο θέμα.Την Κυριακή στις 11.00 το πρωί θα μαζευτούμε στο πάρκο της έλλης για να διακοσμήσουμε με χρώμα ενα απο τα σπιτάκια το οποίο να παραχώρησε το ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΠΑ ως σημείο ενημέρωσης του κοινού σε ότι αφορά την δράση μας.Οποίος δεν καταφέρει να έρθει θα κοιτάξουμε εμείς να σας βρούμε μιας και πιστεύουμε οτι στην ενημέρωση είστε ειδικοί....Σας ευχαριστούμε πολύ.

Fwd: SKITSOBLOG




Τι ψήφισαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου οι περιοχές με τα αγροτικά μπλόκα [χάρτης]


Τα αγροτικά μπλόκα έχουν κόψει την Ελλάδα στα δύο, έχουν κλείσει τα τελωνεία και

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου συμμετέχει στη γενική απεργία