slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Γκιολές Δημήτρης
Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σερίφου είσαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  Σέριφος -Δημιουργική Πρωτοβουλία 
Σε λίγες μέρες οι ρυθμίσεις για την αποπληρωμή των οφειλών στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία θα ψηφιστεί στην Ελληνική Βουλή. Ας δούμε τις λεπτομέρειες προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Η ρύθμιση για τα ταμεία θα αφορά οφειλές που έχουν δημιουργηθεί έως και 31/12/2018, οι δόσεις μπορούν να φθάσουν τις 120 με ελάχιστη δόση 50 ευρώ. Για τους αγρότες η ελάχιστη δόση ορίζεται 30 ευρώ. Καταργούνται όλες οι υπόλοιπες ρυθμίσεις που τρέχουν αυτή την στιγμή στο ΚΕΑΟ. Εδώ εξαιρούνται της ρύθμισης όσοι έχουν ενταχθεί τελεσίδικα στον εξωδικαστικό μηχανισμό και στον Νόμο Κατσέλη. Η ρύθμιση δεν προβλέπει εισοδηματικά ή περιουσιακά κριτήρια και η βασική προϋπόθεση είναι η καταβολή των τρεχουσών εισφορών του 2019. Η ρύθμιση των 120 δόσεων...

Νάξος: "Επαιξαν για το Γιάννη", τίμησαν την οικογένεια Συμεώνογλου

 

naxospress
Μία ξεχωριστή μπασκετική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου διοργάνωσε την Κυριακή 12 Μαΐου ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Οι ομάδες U18 των: ΑΠΑΣ τα Φανάρια, ΑΟ Πάρου, ΑΟ Ερμούπολης, Πανναξιακός ΑΟΝ και Αμφιάλης, αγωνίστηκαν σε ένα ξεχωριστώ τουρνουά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν. ΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ (14/5/2019)

  • Για τα θετικά μέτρα που ψηφίζονται στη Βουλή τόνισε ότι είναι μία πολιτική με στοχευμένες δράσεις προς την κοινωνία που έχει πληγεί περισσότερο.   Αυτή η Κυβέρνηση έδωσε την δυνατότητα σε πάνω από 2 εκατ. ανασφάλιστους να έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία, αύξησε τον προϋπολογισμό για την πρόνοια από 780 εκατ. σε 3,1 δις ευρώ, αύξησε τον κατώτατο μισθό και κατάργησε τον υποκατώτατο. 
  • Ο τρόπος που δίνονται τα χρήματα είναι πολύ λογικός και ακίνδυνος όπως έκανε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2016, το 2017 και το 2018, που δεν ήταν προεκλογική περίοδο. 
  • Για τις 7 ημέρες εργασία, είπε ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν έκανε γκάφα αλλά είπε

Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σοφικίτη Μιχάλη, στα χωριά της Νάξου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σοφικίτης Μιχάλης, θα περιοδεύσει την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Μαΐου στα παρακάτω χωριά του νησιού μας, προκειμένου να συζητήσει με τους κατοίκους τους. Δείτε το πρόγραμμα των περιοδειών...

Politico.eu: Στις 10 μονάδες η διαφορά Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ - Τι αποκαλύπτει η «Δημοσκόπηση των Δημοσκοπήσεων» (κάρτες)

Προσθήκη λεζάντας

Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η «Δημοσκόπηση των Δημοσκοπήσεων» που παρουσιάζει το eυρωπαικό μέσο politico.eu.

Συγκεκριμένα, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 9,5 ποσοστιαίες μονάδες.
Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 35,22% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 25,74%.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ