slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέα επαναλαμβανόμενη απεργία προτείνει η ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων που συνήλθε στις 19 Σεπτ. 2013, αποφάσισε να προτείνει στη Συνέλευση Προέδρων της 20.09.13 τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Επι συνόλου 62 μελών (συμπεριλαμβανομένων αποφάσεων από τα νησιά της ΕΛΜΕ) οι ψήφοι υπέρ της συνέχισης ήταν 58, και κατά ήταν 4.
Από τους 58 ψήφους υπέρ οι 51 τάχθηκαν υπέρ των επαναλαμβανόμενων πενθήμερων ενώ οι 7 πρότειναν μια 48ωρη κάθε εβδομάδα.
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε επίσης, εφόσον υπάρξει απόφαση στη ....

Πέστε απ' τα σύννεφα! Ροντούλης: O Καμμένος μάς ζήτησε να στηρίξουμε μετεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπόγεια συμμαχία και συμφωνία για μετεκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε στο “Βήμα της Κυριακής” ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου, και επί σειρά ετών κορυφαίο στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Αστέριος Ροντούλης.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στο ...

"ΟΧΙ" στην εκποίηση των λιμνών απαντούν οι κάτοικοι του Αγίου Αρσενίου


Με μεγάλη επιτυχία και  μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η Λαϊκή Συνέλευση που συγκάλεσε το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας του Αγίου Αρσενίου  με σκοπό  να φρενάρει  άμεσα την διαδικασία  εκποίησης  των αλυκών του Αγίου Προκοπίου   και της μεγάλης λίμνης του αεροδρομίου από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)
Στην συγκέντρωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο  βουλευτής Κυκλάδων [ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ ] του  ΣΥΡΙΖΑ κ. Συρμαλένιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μαυρομάτης, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Ναυπλιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι ,  εκπρόσωποι  επαγγελματικών και....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΑΒΡΑ



  • «ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΤΛΑΣ.
    ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΣ, ΕΡΓΑΝΗ, ΑΡΙΑΔΝΗ, ΕΣΤΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ».
         
  1. Η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου από μέλος της Χρυσής Αυγής συντείνει στην άποψη ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος με τον οποίον αφενόςτο πολιτικό σύστημα θα.......... 

Μούγγα ο ΣΥΡΙΖΑ: Παραπέμπεται για κακούργημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης για το φαγοπότι στο Παν/μιο Κρήτης επί Σημίτη!

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί «αμετακλήτως» και με βαριές κατηγορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των υπαρχηγών του Αλέξη Τσίπρα Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ...

Δεν αγγίζει τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ των νησιών η Τρόικα

Εκτός ατζέντας στο νέο κύκλο συζητήσεων, μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, βρίσκεται το θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας. Οι συζητήσεις θ’ αρχίσουν την Κυριακή και σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm από κοινοβουλευτική πηγή, το θέμα των συντελεστών δεν πρόκειται ούτε καν να θιγεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει ήδη πολιτική συμφωνία με την Κομισιόν να μην τεθεί τέτοιο θέμα από την τρόικα, διότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό σε καμιά περίπτωση και με κανένα αντάλλαγμα.
Η ελληνική πλευρά εξήγησε πειστικά – απ’ ό,τι φαίνεται – ότι τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν τον ένα πνεύμονα με τον οποίο αναπνέει η χώρα και αυτός ο πνεύμονας πρέπει να ....

Στο πλευρό του Πανναξιακού ΑΟ η Blue Star Ferries


Για ακόμα μια χρονιά η Blue Star Ferries στέκεται στο πλευρό του Πανναξιακού ΑΟ ως ο μεγάλος του χορηγός.
Η Blue Star, αποδεικνύει έμπρακτα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, την υποστήριξη και την αγάπη της στο Ναξιακό αθλητισμό και συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική ενίσχυση και την πορεία του Πανναξιακού στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
 Το Δ.Σ του Πανναξιακού ΑΟ ευχαριστεί θερμά την εταιρία για τη μεγάλη της χορηγία. 

Λαϊκή συνέλευση για τις αλυκές του Αγίου Προκοπίου διοργανώνει η κοινότητα του Αγίου Αρσενίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΕΡΣΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 πμ 

ΜΕ ΘΕΜΑ:

 "ΕΚΠΟΙΗΣΗ  ΑΛΥΚΩΝ  ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ"
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΕΡΣΑΝΙΟΥ

Έλα τώρα με τους υποκριτές.....

 ......ψευτοαριστερούς στόκους, που θυμήθηκαν την αξιοπρέπεια στον τύπο! 
Όταν η ίδια εφημερίδα ξέσκιζε την αξιοπρέπεια του Ζαχόπουλου, δημοσιεύοντας 16 (δεκαέξη!) σελίδες με φωτογραφίες του με την Τσέκου να του παίρνει π@ίπα -πιό χυδαιότης από εφημερίδα πεθαίνεις-, οι ίδιοι που ωρύονται σήμερα, πανηγύριζαν γιατί αυτό χτυπούσε την κυβέρνηση Καραμανλή και εξυπηρετούσε τον κομματικό φανατισμό τους.
Το γούσταραν μέχρι θανάτου το χυδαίο θέαμα!
Θυμάμαι τον.....

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και οι παλιές πουτάνες


Παλαιότερα, έγραφε σε χρονογράφημά του ο Ψαθάς, "οι εκδιδόμενες γυναίκες, είχαν όλες στη γωνία του δωματίου όπου ασκούσαν το επάγγελμά τους, ένα ...

ΦΩΤΟ: Με πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ με το νεκρό Λαμπράκη απαντά ο αριστερός Θέμος στις αριστερές τσιρίδες

Φωνάζουν τα κοπρόσκυλα της αριστεράς επειδή δεν πρόλαβαν να βγάλουν αυτοί προς εκμετάλλευση τη φώτο... όχι ότι ενδιαφέρονται για προσωπικές στιγμές, πόνο κ.λπ... Δείτε πως απαντάει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο θόρυβο που δημιουργήθηκε:

Με ένα ιστορικών διαστάσεων συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη σκηνή της ψυχρής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κυκλοφορεί το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος της Κυριακής.

Είναι ένα μοναδικό φωτογραφικό και δημοσιογραφικό ντοκουμέντο που συνιστά, ίσως, την πλέον ηχηρή καταγγελία της δολοφονικής φασιστικής βίας με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η ελληνική κοινωνία. 

Βαρύ το κλίμα για τον Χαϊκάλη στους ΑΝΕΛ!

Έκπληξη προκαλεί η συνυπογραφή εκ μέρους του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη σε ερώτηση επτά ανεξάρτητων βουλευτών προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ειδικότερα, την ερώτηση που αφορά στην κυβερνητική "βαβέλ", όπως διαπιστώνουν οι βουλευτές, γύρω από το θέμα των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ, υπογράφουν...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (22 Σεπτεμβρίου 2013)

Δείτε τα: