slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Νόμιμες εξαρτήσεις: Το αλκοόλ και ο τζόγος στην καθημερινότητα μας».

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας-Νοσοκομείου Νάξου,  το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» συνδιοργανώνουν  διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις 22 και 23 Μαρτίου στη Νάξο με τίτλο:

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Απόλλωνα Νάξου "Άπελος".

Προσθήκη λεζάντας





Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 7:00 το βράδυ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί η ταινία "Νόρμα Ρέι" του Μ΄ρτιν Ριτ.

​​ Δελτίο τύπου Νίκου Μανιού, βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ:

Ομιλία στην Ολομέλεια στη συζήτηση του ν/σ για τη ψυχική υγεία
Ο Νίκος Μανιός είπε ότι για να κατανοήσουμε το μέγεθος αυτής της προσπάθειας που γίνεται για τη ψυχική υγεία και όχι μόνο, θα πρέπει να δούμε τι έγινε με τη πρωτοβάθμια περίθαλψη υγείας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ένα σύστημα που εγκαταλείφθηκε από το 1988 και με το πέρασμα του χρόνου οι αρμοδιότητες των Κέντρων Υγείας και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας περιορίστηκαν μόνο στη συνταγογράφηση. Από τα μέσα του 1980 έχει έρθει αρκετό χρήμα για τη μεταρρύθμιση της ψυχικής υγείας, το μεν χρήμα πήγε στους ημετέρους, η δε

Δωρεά της Κατερίνας Μονογυιού στο Λύκειο Ελληνίδων Σύρου.

Κατερίνα Μονογυιού: "πρέπει να θυμίζουμε στη νέα γενιά ότι υπάρχουν Έλληνες που έδωσαν τα πάντα, ακόμα και την ζωή τους, για την Πατρίδα και το Έθνος".



Την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στο θέατρο Απόλλων της Σύρου διοργανώθηκε από το Λύκειο Ελληνίδων λαμπρή επετειακή εκδήλωση για την

ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για τα ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ

 ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για τα ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Προς:
Στην πρόσφατη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, ομόφωνα το σώμα των αντιπροσώπων υπερψήφισε την έκδοση του συνημμένου ψηφίσματος.

Αναζητούνται οι δράστες που αποκεφάλισαν δέκα θαλάσσιες χελώνες στην Νάξο

Oργανώσεις ζητούν την κινητοποίηση των αρχών και κυρίως των πολιτών
Πιστεύουμε πως το ποσοστό των νεκρών χελωνών χωρίς κεφάλι στην ίδια περιοχή
(παραλία Πλάκας) είναι αρκετά μεγάλο για να είναι σύμπτωση», αναφέρει η οργάνωση ΑΡΧΕΛΩΝ που ζητά την συνδρομή των πολιτών προκειμένου να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι δράστες

Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν εντοπιστεί

ΚΚΕ Κυκλάδων: Φτάνει πια η κοροϊδία! Αιδώς Αργείοι!



Οι Τομεακές Οργανώσεις Κυκλάδων του ΚΚΕ, σχετικά με τα παραπάνω τονίζουν τα εξής:

ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!Προσβολή στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!

Απίστευτες καταστάσεις στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη! Όπως γράφει το eyedoll.biz η “Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό”, έστησε…τραπεζάκι μπροστά στο Μνημείο και ουδείς πλην των ανδρών της Προεδρικής Φρουράς δεν ασχολήθηκε!!! Να

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΔ για τρομοδέματα: Η επιχείρηση στοχοποίησής μας θα αποτύχει παταγωδώς



«Η στοχοποίηση στελεχών της ΝΔ θα αποτύχει παταγωδώς» επισημαίνει η ΝΔ με αφορμή τα δέματα με τα εκρηκτικά που απεστάλησαν σε Σόιμπλε και ΔΝΤ αναγράφοντας ως αποστολείς τους κ.κ. Αδ. Γεωργιάδη και Βασ. Κικίλια.

Συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη για να λυθούν οι εσωκομματικές διαφωνίες στην ΝΔ

Σε τροχιά επίλυσης των διαφορών βρίσκονται στην Νέα Δημοκρατία μετά την εσωτερική αναταραχή για το ενδεχόμενο ψήφισης των μέτρων που αναμένεται να φέρει η κυβέρνηση στην Βουλή.
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα

Επίσκεψη των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ στη Μύκονο

Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός επισκέφθηκαν τη Μύκονο την Κυριακή και Δευτέρα 12 και 13 Μαρτίου.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν από κοντά για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν το νησί ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Για το λόγο αυτό πραγματοποίησαν σειρά επαφών, όπου άκουσαν και ενημερώθηκαν από πρώτο χέρι για τα χρόνια, αλλά και τα

Στον Τύμβο Καστά ξεναγήθηκε ο Κώστας Καραμανλής


Επίσκεψη στον Τύμβο Καστά πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Καραμανλής ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους για τις ανασκαφές, τα ευρήματα και την πορεία των αρχαιολογικών εργασιών στο σπουδαίο ταφικό μνημείο.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Καραμανλής είχε ενημερώσει το Υπουργείο Πολιτισμού για την

Οι εμμονές της Αριστερής… «καταδίκης» της βίας…

Όταν ανδρώνεσαι με τις αριστερές εμμονές για καλή και κακή βία, για ένα εργαλείο χρήσιμο στην ταξική πάλη, για την δυνατότητα να διαχωρίζεις τις επιθετικές πράξεις με βάση μια ιδεολογική επίφαση, δεν είναι να προκαλεί εντύπωση που δεν μπορείς να χαλιναγωγήσεις την έμφυτη τάση σου και αντιμετωπίζεις με «ναι, μεν αλλά» μια κατάσταση για την οποία θα αρκούσε μια ολιγόλογη καταδικαστική δήλωση.