slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπουρλότο Κουρουμπλή κατά Ξάνθου -Πολάκη: Να λέμε αλήθειες για την υγεία όχι να μοιράζουμε πλασματικά δις ευρώ - Δεν άφησε θετικό αποτύπωμα ο ΣΥΡΙΖΑ (Ηχητικό)

 Γιώργος Κατσίγιαννης Την ευκολία με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ καμώνεται για την σπουδαιότητα των προτάσεων του για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μοιράζοντας με παραπλανητικό τρόπο ακοστολόγητες υποσχέσεις για δαπάνες και προσλήψεις, στηλιτεύει ο πρώτος υπουργός Υγείας της κυβέρνησης της αριστεράς και βουλευτής του κόμματος, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Το περιεχόμενο της παρέμβασης του, που αν μη τι άλλο συνιστά μείζον εσωκομματικό ζήτημα, διότι μέσα σε λίγα λεπτά ξεσκεπάζει την πολιτική απάτη που κρύβουν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο απο την συχνότητα των "Παραπολιτικών".
Ο κ. Κουρουμπλής, που κάνει φύλλο και φτερό τις θέσεις του κόμματος του για την Υγεία, προχωρώντας σε μια ολοκληρωμένη αποδόμηση τους, την οποία θα τη ζήλευε και η Ν.Δ, υποστηρίζει τα εξής:

Η απάντηση της ΝΔ για τα δάνεια του κόμματος- Τόκοι 158 εκατ. σε πέντε χρόνια

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας για τις οφειλές προς τις τράπεζες, με αφορμή και την ερώτηση Τσίπρα για το ύψος των δανείων της.                                                                                   
Η ανακοίνωση της ΝΔ 

Aνδρουλάκης κατά Τσίπρα


O Aνδρουλάκης πήρε το όπλο του και… πυροβολεί κατά Τσίπρα. Για έλλειψη πολιτικού πολιτισμού κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Ανδρουλάκης. Αφορμή στάθηκαν τα όσα είχε πει προ ημερών σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΙΝ.ΑΛ., εν όψει των διαδικασιών εκλογής προέδρου. «Είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού το να μη σχολιάζουν πολιτικά στελέχη τα εσωτερικά άλλου κόμματος», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, εκφράζοντας την ενόχλησή του για την παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό IONIAN TV, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «την ηγεσία της παράταξης θα την επιλέξουν τα μέλη και οι φίλοι μας, με διαφανείς και ανοιχτές διαδικασίες, όχι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ή άλλοι παράγοντες». «Προκαλεί αυτή η συμπεριφορά. Είναι προκλητικό και αναιδές να εμπλέκονται στα εσωκομματικά άλλων πολιτικοί και οικονομικά συμφέροντα», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Και συμπλήρωσε ότι η αυτονομία των κομμάτων είναι θέμα δημοκρατίας.  

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης : «Προστασία της Ελληνικής βρώσιμης ελιάς από αθρόες εισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας από τρίτες χώρες.»

 

 


 

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά να ληφθούν μέτρα για την προστασία των Ελλήνων παραγωγών βρώσιμης ελιάς από τον αθέμιτο ανταγωνισμό λόγω των χαμηλών τιμών των εισαγομένων από τρίτες χώρες, προϊόντων αμφιβόλου ποιότητας καθώς δεν τηρούν τους ίδιους κανόνες και υποχρεώσεις παραγωγής με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Αναλυτικά η ερώτηση: