slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και όμως αυτός ο Άθεος θέλει να κυβέρνηση την Ελλάδα. Θα του επιτρέψετε;


Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Μικροπολιτικός" των "Νέων", ο Αλέξης Τσίπρας, που την προσεχή Κυριακή "βαφτίζει" (μη φανταστειτε σε εκκλησια κι ετσι... μια υπευθυνη δηλωση θα κανει και αυτο το λεει βαφτιση...) τον γιό του, αποφάσισε να τον ονομάσει...

Εκδήλωση αφιερωμένη στον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη από την “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη”

To κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Νάξου.

Η “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, όπως κάθε χρόνο κλείνει τον κύκλο των εκδηλώσεων του 2013 με την Κεντρική Πολιτιστική της Εκδήλωση, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη, με αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων από τη γέννησή του (1863).
Οι διήμερες φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Φιλωτίου.
Το πρόγραμμα των..........

Εθνική στρατηγική και νέο μοντέλο για τον τουρισμό - Δελτίο Τύπου του Τμήματος Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

Η παρουσίαση της έρευνας «Εμπόριο και Τουρισμός στη Ρόδο», που διοργάνωσε από κοινού το
υπουργείο Τουρισμού και η ΕΣΕΕ, μετατράπηκε σε μια ακόμα ευκαιρία για να μπει ο ελληνικός τουρισμός στον παραμορφωτικό καθρέφτη.
Σαφώς, ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται να μελετηθεί και έχει τεράστια ελλείμματα στην έρευνα. Έτσι, είναι αναμφίβολα ενδεικτικό του προβλήματος που υπάρχει, το γεγονός ότι για πρώτη φορά – όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΕΣΕΕ – διεξάγεται μια ....

Μπακογιάννη:Ο Σαμαράς πρέπει να παραμείνει πρωθυπουργός, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση

Με πρόταση βόμβα και αποκαλύψεις επανέρχεται η Ντόρα: Να γίνουν αντιπρόεδροι Βενιζέλος και Κουβέλης
«Δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση, ο Σαμαράς πρέπει να παραμείνει πρωθυπουργός, ο Τσίπρας ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κυβερνήσει» σημείωσε σε συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η Βουλευτίνα Επικρατείας της Ν.Δ. κατέθεσε πρόταση βόμβα κατά την οποία εκτιμά ότι για να συνεχίσει το .....

Τι λεει ο Καραμανλής για τη σημερινη συναντηση των τριων


Κατηγορηματικά αντίθετος εμφανίστηκε σε στενούς του συνεργάτες, αλλά και σε συζητήσεις με γαλάζιους βουλευτές ο Κώστας Καραμανλής απέναντι στο ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο πρώην πρωθυπουργός χθες το βράδυ συνομίλησε πολλά στελέχη της Συγγρού, αλλά και βουλευτές, στους οποίους εξέφρασε την έντονη ανησυχία του – για πρώτη φορά με τόση ένταση όπως μας μεταφέρουν συνομιλητές του – για το ενδεχόμενο κοινωνικής έκρηξης σε περίπτωση που διαλυθεί η κυβέρνηση.
Ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι «όποιος ρίξει την κυβέρνηση, θα......

 Ανδρέας: Καλύτερος του Τσίπρα ο… Χάρρυ Κλυνν

Karamanlis-Tsipras
Ο σκιτσογράφος της "Καθημερινής" Ηλίας Μακρής… ξαναχτυπά. Με σκίτσο του, το οποίο δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα του Συγκροτήματος Αλαφούζου, παρουσιάζονται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου… στον ουρανό, να βλέπουν τηλεόραση σε έναν καναπέ, και να σχολιάζουν τις επιδόσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.
"Για δες τον Τσίπρα, σε μιμείται", λέει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
"Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν καλύτερος", απαντάει ο ....

Ζητείται υπευθυνότητα


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - Κύπρος Ώρα ΜηδένΕλεύθερος Τύπος, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013
Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ
Από το σχέδιο το οποίο προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς για ένα μεταβατικό σχήμα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με βάση την προσωρινή διαταγή του προέδρου του ΣτΕ και μέχρι να λειτουργήσει ο νέος φορέας, είναι φανερό ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την εκτόνωση της κρίσης που έχει ανακύψει σε πολιτικό επίπεδο με τους άλλους κυβερνητικούς εταίρους.

Eνώνουμε δυνάμεις, τολμούμε και διεκδικούμε

 

Στις κρίσιμες εκλογές 18-19 Ιουνίου για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΣΗΕΑ οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του δημοσιογραφικού κλάδου με το ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΥΠΕΡΒΑΣΗ», ενώνουμε δυνάμεις, τολμούμε και διεκδικούμε. Αφήνουμε πίσω ξεπερασμένες πολιτικές, συμπεριφορές και νοοτροπίες. Παίρνουμε την υπόθεση της ΕΣΗΕΑ στα χέρια μας.

 

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

 

Η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής ενημερώνει Απείρανθο ψΚόρωνο


Ευχαριστούμε όλους τους φορείς του νησιού που στηρίζουν τον  αγώνα μας, είτε συμμετέχοντας ενεργά, είτε με μηνύματα συμπαράστασης.
Εμείς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ώστε να βάλουμε φρένο στη γενικότερη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και στην.....
υποβάθμιση των χωριών μας με την εφαρμογή του Καλλικράτη, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες ζωής.
Συνεχίζοντας τη δράση μας , αντιπροσωπείες της Λαϊκής Επιτροπής θα βρίσκονται την Πέμπτη το βράδυ 20 Ιουνίου στην Απείρανθο και την Κόρωνο για να ενημερώσουν τους κατοίκους  για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την ημέρα της κατάληψης του Δημαρχείου και να τους καλέσουν σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί. 

Αντί να μειώσουν προσωπικό στην ΕΡΤ στήνουν κοτζάμ υφυπουργείο με αλανιάρες γραμματείς και βάζουν επικεφαλής τον Ανδρέα Παπαδόπουλο


Η κυβερνητική ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Εκεί που επιχείρησαν να μειώσουν το προσωπικό της ΕΡΤ, αίφνης μας φοράνε καπέλο υφυπουργείο με αλανιάρες γραμματείς, κούριερ, αεριτζήδες του δημοσίου και άλλο επιπλέον προσωπικό.....