slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχές από το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ευχές από τον ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΞΟΥ


O Πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ Σας Εύχονται οι Αγιες μέρες που έρχονται να φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας & ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος Όμορφες στιγμές & πολλά χαμόγελα. !!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ &
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!

Μήνυμα Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για τα Χριστούγεννα


Η χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του Θεανθρώπου αποτελεί τον μέγιστο συμβολισμό της ελπίδας για όλη την Χριστιανοσύνη. Σε μια εποχή που η κοινωνία μας πλήττεται και δοκιμάζεται καθημερινά, σε μια εποχή αβεβαιότητας, κρίσης αξιών και ανασφάλειας, αυτός ο συμβολισμός αποκτά διαφορετική διάσταση.
Η πίστη και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών που τους αγκαλιάζει όλους, για ένα μέλλον στο οποίο μπορεί κανείς να επενδύσει, να σχεδιάσει και να ονειρευτεί , είναι πιο αναγκαία από ποτέ άλλοτε...

Χρόνια πολλά την Ταβέρνα " Όπως Παλια "

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ                       THΛ: 6932354728- 2285023220 

Η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή


Στους χαλεπούς καιρούς μας ο μακαριστός Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι πιο επίκαιρος και προ παντός πιο χρήσιμος παρά ποτέ.του Νίκου Μέρτζου*

Στους χαλεπούς καιρούς μας ο μακαριστός Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι πιο επίκαιρος και προ παντός πιο χρήσιμος παρά ποτέ. Διότι έλυσε όσα ζητήματα θέτουν και αδυνατούν να λύσουν οι τωρινοί πολιτικοί.
Το έργο του και ο βίος του οδηγεί και αποτελεί την κορυφαία Σχολή Πολιτικής. Με έργα, όχι λόγια, διδάσκει ότι η πολιτική προϋποθέτει αρετή και ασκητική, είναι η τέχνη του εφικτού και ασκείται υπέρ του Λαού δια του Λαού.
Σημαίνει:

Αυτά τα Χριστούγεννα, ας αφήσουμε τις συνηθισμένες ευχές..



...Άλλωστε ευχόμασθε πράγματα για τα οποία δεν κάνουμε εμείς οι ίδιοι τίποτα.
Τα παιδιά του Νεανικού Κέντρου της Εκατονταπυλιανής, στόλισαν ένα δένδρο, δεν έχει όμως μπάλες και στολίδια ψεύτικα πάνω του, Δεν μοιάζει με τα άλλα. Είναι τόσο φωτεινό και λαμπερό. Και ξέρετε γιατί; Γιατί πάνω του κρέμασαν τα πιο όμορφα στολίδια... τις φωτογραφίες με τα χαμόγελά τους και τις ευχές τους. Ας τα κοιτάξουμε λοιπόν στα προσωπάκια τους. Ας νιώσουμε την ανάγκη τους για αγάπη και χαμόγελο. Και επιτέλους το 2015, να τους χαρίσουμε αυτό που όλα ζητάνε... ΑΓΑΠΗ!!! Μέσα από πράξεις και όχι απλά λόγια.
Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους και Ευλογημένο το

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά από την Ντόρα

Πιστεύουμε στην Ελλάδα μας. Δεν το βάζουμε κάτω και το 2015. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά. Ντόρα Μπακογιάννη

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά

Πιστεύουμε στην Ελλάδα μας. Δεν το βάζουμε κάτω και το 2015. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά. Ντόρα Μπακογιάννη

Αναβολή Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Για την ερχόμενη Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 αναβλήθηκε η σημερινή 23/12/2014 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής


Ρόδος, 23 Δεκεμβρίου 2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αναβολή Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής


Ανεβλήθησαν για την ερχόμενη Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 οι προγραμματισμένες για σήμερα συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου λόγω ανωτέρας βίας (αδυναμία λειτουργίας συστήματος τηλεδιάσκεψης).
Με παρουσία όλων των μελών σε Ρόδο και Σύρο και με ομόφωνη απόφασή τους συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν μόνο δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού που αφορούν πριν τις 30/12 καθώς και δαπάνες που είχαν το χαρακτήρα του επείγοντος.

Ευχαριστίες ΑΜΣ Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» για την επιχορήγηση από το δήμο

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου αλλά και σύσσωμο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την επιχορήγηση του ιστορικού συλλόγου μας . Ελπίζουμε να συνεχιστεί η προσπάθεια που κάνετε κάθε χρόνο και επιχορηγείτε τους συλλόγους . Τα χρήματα που δίνεται είναι....

Μήνυμα Σεβασμιωτάτου Μητρ. Παροναξίας για εορτή Χριστουγέννων 2014


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014
Το μοναδικό γεγονός της Γεννήσεως του Χριστού, το οποίο για μια ακόμη φορά η ανθρωπότητα ετοιμάζεται να εορτάσει, αλλά και η υποδοχή της νέας χρονιάς 2015, μου δίνουν την ευλογημένη δυνατότητα και την μεγάλη χαρά, να επικοινωνώ με τους αγαπητούς και πολυπληθείς αναγνώστες σας, προκειμένου να εκφράσω τις εόρτιες πατρικές ευχές μου.
Κάθε χρόνο τις ημέρες αυτές ως Επίσκοπος της Εκκλησίας, αισθάνομαι βαθειά την ανάγκη να μεταφέρω στις καρδιές των ανθρώπων, το βαθύτερο νόημα της μεγάλης εορτής της Γεννήσεως του.....