slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συναρπαστικότο Χριστουγεννιάτικο my naxos

Ενδιαφέρον όπως πάντα, λαμπερό και με περισσότερες σελίδες το my naxos, κυκλοφορεί ελεύθερα… συναρπάζει… και κερδίζει γι ακόμη μια φορά τους αναγνώστες του.

Στο εορταστικό – Χριστουγεννιάτικο τεύχος ξεχωρίζουν τα άρθρα: 
«Αχ Ελλάδα σ” αγαπώ» που αναφέρεται στους ομογενείς μας στην Αμερική και στο πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα μακριά από την πατρίδα. Τρεις Έλληνες που ζουν στην Αμερική, η Τζένη Φυντανάκη από.....
τον Έβρο, ο Άκης Αξαόπουλος από τη Νάξο και ο Πέτρος Μυκονιάτης από την Κρήτη,  κρατούν τη φλόγα του ελληνισμού αναμμένη στην Ουάσιγκτον, το Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια… αναπολούν την πατρίδα και μας μεταφέρουν Χριστουγεννιάτικες εικόνες, αναμνήσεις, συναισθήματα και μυρωδιές…

Η ελληνική επιχείρηση “καθαρά χέρια” και οι δικαστές που απασφάλισαν




Σε λίγες ημέρες ένας από τους δυσκολότερους χρόνους της μεταπολεμικής Ελλάδας φεύγει κι ένας, ίσως δυσκολότερος, έρχεται. Για κάποιους το 2013 θα είναι «μαύρο» αφού οι προβλέψεις του τελευταίου Μνημονίου θα αρχίσουν να γίνονται αισθητές.
Κατ’ άλλους, όμως, το παράθυρο αισιοδοξίας που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες ίσως φέρει μια χαραμάδα ελπίδα πως θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Πώς θα έρθει η περιβόητη ανάπτυξη που θα ανασχέσει την ύφεση και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι ......

Ο περίπατος του Σαμαρά στο κέντρο και συνομιλια με καταστηματάρχες και περαστικούς

 Έναν περίπατο στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, έκανε το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς .
Ο πρωθυπουργός, αφού ολοκλήρωσε την εργασία του στο Μέγαρο Μαξίμου, έκανε μία βόλτα πεζός, συνοδευόμενος από το διευθυντή του γραφείου του Κώστα Μπούρα και το βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Χρύσανθο Λαζαρίδη.
Ο κ. Σαμαράς περπάτησε στις ....

Ευχαριστήρ​ιο συν+Αξιας - Φωτογραφίε​ς & Video

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε σε αυτή την προσπάθεια αλλά και τις παρακάτω Επιχειρήσεις, Συλλόγους, Μονάδες για τα δωρεάν προϊόντα που διέθεσαν για την δημιουργία της μαγικής βραδιάς στην Πλατεία της Ελεουσας στην Παλιά χώρα την Παρασκευή το απόγευμα.

 Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Φιλοξενία
http://naxosfiloxenia.blogspot.gr/
Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου
http://easnaxos.com/
Δημοτικό......... 

Βρούτσης: Όργια έδειξαν οι απογραφές συνταξιούχων... αλλά θα τους τα πάρουμε πίσω


Επί χρόνια 45.997 άτομα έπαιρναν συντάξεις και άλλες παροχές θανόντων συγγενών τους επιβαρύνοντας τα ταμεία με 320 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ποσό ίδιο με τις περικοπές που έγιναν στις συντάξεις.
Μπορεί να αποφεύγαμε αυτές τις μειώσεις αν ....

Ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες

             Η  Πολιτιστική χορευτική ομάδα Κορωνοχωρίου-Μύλων Νάξου «Παναγία η Φλεριότισσα», ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν  στις 17.12.2012 στο Κορωνοχώρι και έδωσαν αίμα, για την Τράπεζα αίματος της Κοινότητας Μελάνων, που ιδρύθηκε πέρυσι από τους δύο Συλλόγους, που δραστηριοποιούνται στην Κοινότητα:

Μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών


Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι μετά από τεράστιες προσπάθειες της Ομοσπονδίας μας ΠΟΕΣΕ και με τη συμβολή της ΓΣΕΒΕΕ από 1-1-2013 μειώνονται κατά 3 ασφαλιστικές κλάσεις οι ασφαλιστικές εισφορές των αμειβόμενων με κυμαινόμενες αποδοχές μισθωτών. Με νεότερο δελτίο τύπου θα σας ενημερώσουμε για.....