slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6 Ναξιακών Συλλόγων

« Ο. ΝΑ. Σ. »
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Μάρνη 33 Αθήνα 104 32
Τηλ. – Φαξ : 210 52 34 576
e-mail : onas.naxos@yahoo.gr


Τουρνουά Ποδοσφαίρου 6x6 Ναξιακών Συλλόγων

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του party γνωριμίας των μελών της, η Ομάδα Νέας Γενιάς της ΟΝΑΣ συνεδρίασε την Τρίτη, 18/5/2010 στα γραφεία του Συλλόγου Δανακιωτών, με μοναδικό θέμα την διοργάνωση του τουρνουα ποδοσφαίρου 6x6 των Ναξιακών Συλλόγων. 9 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή από 7 χωριά της Νάξου. Μετά από κλήρωση οι αγώνες θα διεξαχθούν ως εξής:

1 .Προκριματικός Γύρος: Κόρωνος - Κόρωνος (Λυώνας) - Τρίτη 25/5/2010

Προημιτελικά:
Α. Νικητής 1 - Απεράθου
Β. Γλινάδο - Απεράθου (Απίσω Τόποι)
Γ. Φιλώτι - Κυνήδαρος
Δ. Δανακός - Τρίποδες
Η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/5/2010
Πρόγραμμα προημιτελικής φάσης τουρνουα ποδοσφαίρου 6x6 Συλλόγων



Επομενοι γύροι:
Ημιτελικά:
Ι. Νικητής Α - Νικητής Β
ΙΙ. Νικητής Γ - Νικητής Δ

Τελικός:
Νικητής Ι. - Νικητής ΙΙ

Ημιτελικά:
Ι. Νικητής Α - Νικητής Β
ΙΙ. Νικητής Γ - Νικητής Δ
Τα ημιτελικά θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28/5/2010

Τελικός:
Νικητής Ι. - Νικητής ΙΙ
Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/5/2010

Προημιτελικά:
Α. Κόρωνος - Απεράθου, 20:30-21:30
Β. Γλινάδο - Απεράθου (Απίσω Τόποι), 18:00-19:00
Γ. Φιλώτι - Κυνήδαρος, 19:00-20:00
Δ. Δανακός - Τρίποδες, 20:00-21:00
Η προημιτελική φάση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/5/2010 στο Tsolis Club 5x5, Δωδεκαννήσου 11-15, Ν. Χαλκηδόνα (τέρμα Αχαρνών - απέναντι από τον Σκλαβενίτη).
Οι αγώνες θα είναι ωριαίοι (5 λεπτά ημίχρονο) και θα διεξαχθούν σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις με διαιτητή και γιατρό (το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 21/5/2010). Οι αγώνες είναι knock out και σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελούνται 5 πέναλτι από κάθε ομάδα.

Η επίλυση των τυχόν διαφωνιών (σε διαδικαστικά θέματα) ανατέθηκε στους Μανώλη Ματάκια, Ιάκωβο Στρούβαλη και Ιάκωβο Γιακουμή.

Τέλος, η Επιτροπή Νέας Γενιάς θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Σύλλογο του Δανακού για την φιλοξενία και την κινητοποίηση των μελών του, που είχε ως αποτέλεσμα την εγγραφή 16 νέων μελών στην Επιτροπή μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΪΤΟΣ ΘΑΛΗΣ ΣΚΥΛΑΚΗΣ

Οι αγώνες θα είναι ωριαίοι (5 λεπτά ημίχρονο) και θα διεξαχθούν σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Οι αγώνες είναι knock out και σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελούνται 5 πέναλτι από κάθε ομάδα.

Η επίλυση των τυχόν διαφωνιών (σε διαδικαστικά θέματα) ανατέθηκε στους Μανώλη Ματάκια, Ιάκωβο Στρούβαλη και Ιάκωβο Γιακουμή.





Ιωάννης Βρούτσης: "Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα…"

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010



Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Kοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Βρούτσης, δήλωσε με αφορμή νέες εξαγγελίες του υπουργού Εργασίας, Α. Λοβέρδου, που φέρνουν πάνω κάτω το ασφαλιστικό ότι "ο κ. Λοβέρδος σε πρωινή εκπομπή, αποφεύγοντας προηγουμένως κάθε διάλογο...



...και κάθε διαβούλευση, αναφέρθηκε σε νέα "επαχθή μέτρα" που, όπως, είπε του επιβάλλονται από την Ευρώπη. Και την ίδια στιγμή προβαίνει σε λεονταρισμούς, δηλώνοντας ότι θα πείσει την Ευρώπη ότι τα νέα αυτά μέτρα δεν είναι απαραίτητα.

Μα εάν πράγματι δεν είναι απαραίτητα και εάν πράγματι -όπως οφείλει- πείσει γι αυτό τους Ευρωπαίους, τότε για ποιο λόγο προκαλεί στο ευρύ κοινό των ασφαλισμένων νέα αναστάτωση και νέα σύγχυση;

Μέχρι πότε τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του κ. υπουργού θα σπέρνουν ανασφάλεια και πανικό σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους;

Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα…"

Τι ακριβώς μας συμβαίνει (συνοπτικά)

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Λεφτά υπάρχουν .
Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις και ο Γιώργος πρώτος στην πορεία το Μάρτιο του 2008.
Αγρότες παραμείνετε στα μπλόκα και διεκδικήστε.
Ξεπουλάτε τα λιμάνια στους κινέζους.
Δεν κάνετε τίποτα για να δώσετε ανάσες στην αγορά.
Δεν βοηθάτε τους μικρομεσαίους.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τιτανικός.
Δεν υπάρχει σάλιο και μειώνονται όλες οι συντάξεις κόβονται όλα τα δώρα και δουλεία ως τα 60.
Τα spread από τις 160 στις 1000 μονάδες.
Στα μπλόκα των αγροτών πήγε να δώσει λύση ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΔΝΤ.
Κατάργηση των λέξεων «ΕΘΝΙΚΟΣ», «ΕΘΝΙΚΗ» από παντού.
Κατάργηση των υπουργείων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ και ΑΙΓΑΙΟΥ.
Απαγόρευση των αναχαιτίσεων των τούρκικών μαχητικών.
Κατάργηση εορτασμού 25 ΜΑΡΤΙΟΥ.
Εισαγωγή τουρκικών ώς πρώτης γλώσσας στα σχολεία της Θράκης.
Συνάντηση με τον Ερντογάν την χειρότερη περίοδο και μάλιστα την ημέρα που η ΘΡΑΚΗ γιορτάζει τα ελευθέριά της.
Την ημέρα μνήμης της Ποντιακής γενοκτονίας η κυρία Διαμαντοπούλου μας «έβαλε» θέμα εξετάσεων για το «σπίτι του Κεμάλ».
ΕΛΛΗΝΕΣ ξεσηκωθείτε γιατί θα μας διαλύσουν πριν το πάρουμε χαμπάρι
Αντώνη λάβε τα μέτρα δράσε και μην τους αφήνεις να διαλύσουν την χώρα.

Ανέστης

Ρε τι θυμήθηκε ο Γιάννης..... (Γιατί είχε αναγκασθεί να εγκαταλείψει το Μαξίμου ο Πανταγιάς το 2003)


Μιας και ακούμε συνέχεια από τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για άγριο κυνηγητό φοροφυγάδων θυμηθήκαμε (με τη βοήθεια του φίλου Γιάννη) μια περίπτωση φοροδιαφυγής που ταλάνισε το ΠΑΣΟΚ στις αρχές (Φεβρουάριο μήνα) του 2003.
Ήταν όταν τα καμώματα και οι παρεμβάσεις του εξ απορρήτων πρωθυπουργικού συμβούλου Γιώργου Πανταγιά, όπως αυτή στο ΣΔOE υπέρ των φίλων του Γιώργου και Aννας Nταλάρα, τον οδήγησαν εκτός πρωθυπουργικού μεγάρου.
Ήταν τότε που η εφημερίδα Καθημερινή δημοσίευε :
"Ως προς το επίμαχο θέμα των παρεμβάσεων υπέρ του κ. Nταλάρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πανταγιάς επέβαλε την έκδοση ειδικής εγκυκλίου από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Aπ. Φωτιάδη, ώστε να περιορισθεί σημαντικά ο καταλογισμός πρόσθετων φόρων στον κ. Nταλάρα."
Η ίδια εφημερίδα σε άλλο άρθρο της ανέφερε:
" Στα 300 εκατομμύρια δραχμές θα ανέλθουν οι οφειλές του γνωστού τραγουδιστή κ. Γιώργου Nταλάρα μετά τις προασαυξήσεις ληξιπρόθεσμων καταβολών και άλλων φόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Nταλάρας δεν έχει συμβιβασθεί ακόμα με το ελληνικό Δημόσιο για τα χρέη που του έχουν καταλογιστεί, κάτι το οποίο όμως θα πρέπει να πράξει εντός του μηνός Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα, το Σώμα Δίωξης Oικονομικού Eγκλήματος τον περασμένο Nοέμβριο διαβίβασε στη ΔOY Ψυχικού τη σχετική έκθεση ελέγχου.
O προϊστάμενος της εφορίας στις 9 Δεκεμβρίου 2002 εξέδωσε τις αποφάσεις επιβολής προστίμων οι οποίες κοινοποιήθηκαν στον κ. Nταλάρα.
O γνωστός τραγουδιστής, σύμφωνα με τη νομοθεσία, έχει δικαίωμα 60 ημερών προκειμένου να συμβιβασθεί, καταβάλλοντας το 1/3 του ποσού ή να προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια στην περίπτωση που αμφισβητήσει τις οφειλές που του έχουν καταλογιστεί.
Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Oικονομικών, οι οφειλές του κ. Nταλάρα προέκυψαν κατόπιν προληπτικού ελέγχου, που του διενεργήθηκε από το ΣΔOE και αφορούν:
Παράβαση για ανακριβή ως προς το ποσόν απόδειξης ύψους 13.750.000 δρχ. στη χρήση 1993.
Παράβαση για ανακριβή ως προς το ποσόν απόδειξης 22.000.000 δρχ. στη χρήση 1993.
Δύο παραβάσεις μη έκδοσης απόδειξης 10.000.000 δρχ. και ανακριβής απόδειξης με απροκρυφθείσα αμοιβή ύψους 7.840.000 δρχ. στη χρήση 1995.
Παράβαση για ανακριβή ως προς το ποσόν απόδειξης ύψους 2.800.000 δρχ., καθώς και μη έκδοση απόδειξης ύψους 21.000.000 δρχ. στη χρήση 1996.
Παράβαση για ανακριβή ως προς το ποσό απόδειξης ύψους 12.000.000 δρχ. στη χρήση 1997, καθώς και τρεις περιπτώσεις μη καταχώρισης ποσών.
Παράβαση για ανακριβή ως προς το ποσό απόδειξης ύψους 9.990.000 δρχ. στη χρήση 1998.
Στο μεταξύ και όπως αναφέρει στέλεχος του υπουργείου Oικονομικών, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να διενεργηθεί και τακτικός έλεγχος στον κ. Nταλάρα, αφού στις περιπτώσεις που το ΣΔOE διαπιστώνει κατά τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων παραβάσεις, τότε η αρμόδια ΔOY υποχρεούται να προχωρήσει σε τακτικό έλεγχο και να ελέγξει τα βιβλία και στοιχεία του φορολογουμένου."

Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν μάθαμε αν και πόσα χρήματα πληρώθηκαν τότε από τον δημοφιλή τραγουδιστή κάτι που στις πονηρές ημέρες που ζούμε θα ήταν καλό έστω και τώρα (για τη φήμη του) να δημοσιοποιηθεί!
Εκτός αν το όλα στη φόρα και το ντου  του ΣΔΟΕ  είναι μονο για τους αντίπαλους Πάντως η τότε φοροδιαφυγή του κ. Νταλάρα δεν εμπόδισε την σύζυγο του στο να είναι σήμερα, εφτά χρόνια μετά, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

oi αναγνώστες αυτού εδώ του blog γνωρίζουν πολύ καλά ότι είχαμε σταθεί απέναντι στον Καραμανλή στις στιγμές της παντοδυναμίας του και ακόμα και με ανοιχτές επιστολές τον καλούσαμε να προχωρήσει σε αλλαγές στο πολιτικό σύστημα της χώρας και να φύγει από την πάγια άποψή του περί αποτελεσματικής διαχείρισης. Τελικά ο Καραμανλής δεν τόλμησε. Πίστευε βαθιά στο ρόλο του ως αποτελεσματικού διαχειριστή του συστήματος. Όμως το πολιτικό σύστημα που προσπάθησε να διαχειριστεί τον νίκησε.

Σήμερα τα κοράκια του συστήματος την πέφτουν όλα στον Καραμανλή, ζητώντας το ίδιο του το κεφάλι. Γιατί άραγε τόσο μένος και «ιερή» αγανάκτηση εκ μέρους των κορακίων; Μήπως υπήρξε λαμόγιο ο Καραμανλής και δεν το ξέρουμε; Μήπως έκλεψε χρήματα του ελληνικού λαού ο Καραμανλής; Μήπως είπε ναι στην ονομασία των Σκοπιων; Μήπως είπε ναι στο προδοτικό σχέδιο Ανάν; Μήπως άλλαξε την πάγια στάση της χώρας απέναντι στην Τουρκία; Τι στο διάολο έκανε λοιπόν ο Καραμανλής προσωπικά και θέλουν να τον σταυρώσουν; Γιατί ζητούν να σταλεί στο Ειδικό Δικαστήριο; Γιατί ζητούν επιμόνως από τον Αντώνη Σαμαρά να τον διώξει;;;

Εδώ είναι φίλοι μας το ψητό.

Ο πραγματικός στόχος δεν είναι ο Καραμανλής. Όχι σε καμία περίπτωση και μην πέφτετε στην παγίδα. Ο πραγματικός στόχος είναι…. ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς και η άρνησή του να συναινέσει στην εξαθλίωση του λαού και στη συνέχιση της αρπαγής του δημοσίου χρήματος από την διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη κρατικοδίαιτη ολιγαρχία. Ο πραγματικός στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα αυτό πλέον άλλαξε οριστικά και τους ανησυχεί. Η κατάρρευση της οικογενειοκρατίας και των μηχανισμών μέσα στο κόμμα, που έγινε στις 29-11-2009, απελευθέρωσε νέες δυνάμεις της παράταξης που δεν έβρισκαν διέξοδο τόσο χρόνια κάτω από τη μέγγενη των μηχανισμών. Σήμερα, κάποιοι αποφασισμένοι και επαναστατημένοι «μουτζαχεντίν» που ακολουθούν τον Σαμαρά, τόσο μέσα στο κόμμα όσο και μέσα στο διαδίκτυο, κινούνται πλέον έξω από οικογένειες και μηχανισμούς και αποτελούν πραγματικό φόβητρο για το διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα.

Αυτό το ΟΧΙ του Αντώνη Σαμαρά τους κόστισε πολύ. Τους έφυγε ο Σαμαράς έξω από το κάδρο και αποτελεί πλέον τη διάδοχη κατάσταση, έπειτα από τη βέβαιη εξαθλίωση του λαού που έρχεται.

Επομένως το σχέδιο είναι να αποψιλώσουν τον Αντώνη Σαμαρά από τον Καραμανλή και τον Καραμανλισμό που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία, για να μπορέσουν μετά να κάνουν πάρτι διαλύοντας τη Νέα Δημοκρατία.

Εμείς από ετούτο εδώ το blog φωνάζουμε και λέμε στον Αντώνη Σαμαρά να κλείσει τα αυτιά του στα κοράκια του συστήματος.

Ο πρώην δύο φορές πρωθυπουργός με τη βούληση του ελληνικού λαού, Κ. Καραμανλής, μπορεί να έκανε λάθη διαχείρισης, μπορεί να προδόθηκε από συνεργάτες που τους τίμησε με την εμπιστοσύνη του, όμως υπήρξε πέρα για πέρα τίμιος και τίμησε και τον όρκο που έδωσε και την παράταξή του.

Εκείνους που πρέπει να διώξει ο Αντώνης Σαμαράς είναι τα λαμόγια της παράταξης που πρόδωσαν τις αρχές της παράταξης, τον αρχηγό τους και την ίδια την παράταξη.