Aπό τον Δημήτρη Πετράκη-άνεργο
Ο χαζοΣΥΡΙΖΑ που πηγαίνει σαν ντακότα σε ανηφόρα, κίνησε γη και ουρανό για να προστατέψει τους κηφήνες της κρατικής τηλεόρασης, μεγάλος αριθμός των οποίων πριν την κρίση και τα μνημόνια, παρότι εργάζονταν στην ΕΡΤ, δεν ήξεραν που πέφτει το μαγαζί.
Από τότε μάλιστα που η μισθοδοσία τους γινόταν μέσω τραπεζών απλά έξυναν τ΄αρχίδια τους και τα μισθά έπεφταν τάγκα-τούγκα.
Οταν ο Σαμαράς προχώρησε σ΄αυτό το τραβεστί κλείσιμο της ΕΡΤ, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο για να προστατέψει τους κρατικοδίαιτους κηφήνες.
Φυσικά ανάμεσα στους χιλιάδες εργαζόμενους υπήρχαν και εργατικοί άνθρωποι που δεν ήταν πολυθεσίτες.
Η Κουμουνδούρου λοιπόν αγκάλιασε τον Καλφαγιάννη και την παρέα του και μαζί με τον Φωτόπουλο, τον Ρίζο Ρίζο και τους ομοίους τους ξεκίνησαν να καταλάβουν τις Βερσαλίες.
Κεντρικό ρόλο στην "λαική αντίσταση" του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για την ΕΡΤ είχε ο πολυθεσίτης δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος, ο οποίος επί μακρόν εργαζόταν τόσο στην ΕΡΤ, όσο και στον ΔΟΛ-άλλο "Δημόσιο" κι αυτό, το οποίο επίσης φαλήρισε.
Από τους δημοσιογράφους, η κα Σταυρούλα Χριστοφιλέα ήταν εκείνη που ανέλαβε με το κλείσιμο, ρόλο "Μαρίας Δαμανάκη" σηκώνοντας ψηλά την αντικυβερνητική σημαία με σφοδρές επιθέσεις στον Κεδίκογλου, τον Καψή και την μπουρδελοκυβέρνηση γενικότερα.
Παρόλα αυτά η κα Σταυρούλα Χριστοφιλέα-μαζί με τους άλλους τσάτσους των κομμάτων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και πάει λέγοντας, επαναπροσλήφθηκε στην νέα ΕΡΤ που είναι εξίσου κομματικό μπουρδέλο με την προηγούμενη, μια και κανείς δεν περιμένει από νοσηρούς κρατιστές όπως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος να κάνουν δουλειά προς όφελος της χώρας.
Η Χριστοφιλέα λοιπόν, παρέα με τον Γιάννη Σκάλκο πήρε ζωντανή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, «Έξι Δέκα» που προβάλλεται από τις 6 έως τις 10.
Αυτό λοιπόν το τρομερό δίδυμο κατάφερε να κάνει ένα πρωτοφανές ρεκόρ τηλεθέασης, φτάνοντας το 0,0%.!!! 
Την Τετάρτη, ο μέσος όρος τηλεθέασης της εκπομπής στο γενικό σύνολο άγγιξε το 6,1% και 1,8% στο δυναμικό κοινό (15-44) το διάστημα όμως μεταξύ 09:00 - 09:59, οι μετρητές έδειξαν… το απόλυτο μηδέν.   
Ε, λοιπόν ο Τσίπρας θέλοντας να αποτελεί κομμάτι μιας ακόμη λάθος επανάστασης-αυτής των κηφήνων της ΕΡΤ-προέταξε τα στήθη του για να μην χάσουν τις δουλειές τους-τις οποίες πληρώνεις εσύ ο μαλάκας, ο Έλληνας, για να σου κατεβάζει τον διακόπτη ο Φωτόπουλος, να σε "σκοτώνει" κόβοντας το ρεύμα ο Ζερβός της ΔΕΗ κι όλοι μαζί να γλεντάνε στα κωλόμπαρα του συνδικαλιστή με τα χρωματιστά γυαλιά στην περιοχή της λεωφ. Αλεξάνδας.
Πόσο χαζό παιδί είναι αυτός ο Τσίπρας;
Πότε θα ξεκολλήσει επιτέλους ώστε να μπορέσει να δει το σύνολο της κοινωνίας και ειδικότερα του ιδιωτικού τομέα και των επιχειρήσεων, τους οποίους έχουν εξαθλιώσει οι εξίσου-με την αφεντιά του- κρατιστές Σαμαράς και Βενιζέλος;

 http://kourdistoportocali.com/post/37043/ert