slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε Μηλο και Κιμωλο με τα στελέχη της ΝΔ ο Γιάννης Βρούτσης

 

Σε Μηλος και Κιμωλος με τα στελέχη της ΝΔ με ατζέντα τις επικείμενες εθνικές εκλογές και όλα τα θεματα της Μήλου. Στόχος μας η αυτοδυναμία στις 26/6/2023 με πρωθυπουργό τον Kyriakos Mitsotakis και η κατάκτηση της 4ης έδρας στις Κυκλάδες . Μαζι με την πρόεδρο Στελλα Μαρκαντωνη την επαρχο Χωριανοπουλου Ελλη και τον Μάρκος Καφούρος


Δ. Καπούνης στον Real FM: «Όλοι μπορούν να επισκεφθούν τη Νάξο!».


Μιλώντας αυτή τη φορά στον «αέρα» του Real FM 97,8 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, κάλεσε ξανά όλον τον κόσμο να έλθει φέτος το καλοκαίρι στο νησί μας, το οποίο χαρακτήρισε ως έναν «φθηνό προορισμό» που «όλοι μπορούν να επισκεφθούν».

Παράλληλα, όμως, ο Δ. Καπούνης παραδέχθηκε πως έως τώρα η τουριστική κίνηση στη Νάξο δεν έχει πάει και τόσο καλά: «Ειδικά από τον Μάιο μέχρι σήμερα θεωρώ πως είμαστε πιο κάτω σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Είχαμε κόσμο μεν, αλλά δεν είναι τουρίστες οι οποίοι ξοδεύουν πολλά. Προς το παρόν αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και όχι μόνο στο δικό μας νησί αλλά και στα διπλανά και είναι λίγο ανησυχητικό, διότι τα κόστη και οι ανάγκες που έχει ο επιχειρηματίας έχουν μεγαλώσει – με αυτόν τον τουρισμό, δεν νομίζω να καταφέρει να μαζέψει αυτά που πρέπει για να ανταπεξέλθει».

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Μαρία Αγγέλου από τη Ρόδο

 

 

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Αγγέλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

 

Η κ. Αγγέλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου, επιχειρηματίας και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου (ΣΕΕΜΠ), με πλούσια ενασχόληση με τα κοινά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ζητήματα Τουρισμού, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο για δεύτερη φορά, αφού είχε συμπορευτεί και στις περιφερειακές εκλογές του 2019:

Γιάννης Πολυχρονάκος: «Τα χειρότερα για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και για τον τουρισμό μας είναι μπροστά μας»

 

Στις υψηλές τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στις Κυκλάδες αλλά και στα χειρότερα που είναι μπροστά μας, αναφέρεται ο Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής και υπ.Βουλευτής Κυκλάδων

του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Πολυχρονάκος.

 

‘’ Το υψηλό κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στις Κυκλάδες δεν είναι πρόσκαιρο φαινόμενο. Αντίθετα τα πολύ δύσκολα και για την ακτοπλοΐα και για τον τουρισμό στα νησιά μας είναι

μπροστά μας.

Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στη Μύκονο Το ταξίδι της αντεπίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στις Κυκλάδες συνεχίστηκε την Κυριακή 11/6 στη Μύκονο.

Ο Νίκος Συρμαλένιος μαζί με τον Ορέστη Παπαλουκά, μέλος της Ν.Ε. και τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης Χρυσούλα Γρυπάρη, Νίκο Κοντιζά και Βάσια Γκότση περιόδευσαν στη Χώρα τόσο στο γιαλό όσο και στα στενά του παραδοσιακού οικισμού. Μοίρασαν το εκλογικό υλικό και μίλησαν με εκατοντάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενους στον τουρισμό και μετέφεραν το μήνυμα της ανατροπής των συσχετισμών με βάση τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος. Η 25η Ιουνίου είναι μια άλλη μέρα και είναι μια δεύτερη ευκαιρία για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το μέλλον του.

       12/6/2023 

Διήμερη περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Πάρο και Αντίπαρο



Στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο Βουλευτής Κυκλάδων και πρώην
Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης, τη Δευτέρα 12
Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στα νησιά Πάρος και Αντίπαρος.
Ο κ. Βρούτσης, αρχικά θα επισκεφθεί την Αντίπαρο, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση
με τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Φαρούπο.
Εν συνεχεία θα μεταβεί στην Πάρο, όπου θα συνοδεύσει τον Βουλευτή Α΄ Αθήνας κ. Βασίλειο
Κικίλια (πρώην Υπουργό Τουρισμού), την Βουλευτή Α΄ Πειραιά κα Δόμνα Μιχαηλίδου
( πρώην υφυπουργό Εργασίας) και τον κ. Χρήστο Ροϊλό, Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς &
Αιγαίου στην περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν στα νησιά Πάρος και Αντίπαρος, την
Τρίτη 13 Ιουνίου 2023.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Βρούτσης θα συναντήσει τον Δήμαρχο κ. Μάρκο
Κωβαίο, τον Έπαρχο κ. Κωνσταντίνο Μπιζά, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Πάρου Ν.Δ. κ.
Παντελή Μπαφίτη, καθώς και τα μέλη της τοπικής.
Επιπλέον, θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους θεσμικών
φορέων, καθώς και με φίλους, κομματικά στελέχη και κατοίκους του νησιού.

Όλοι μαζί, προχωράμε ενωμένοι, με ορίζοντα τις εκλογές της 25 η Ιουνίου!
Για μία Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για Ισχυρές Κυκλάδες!
Με ένα σύνθημα: Δυνατά! Σταθερά! Τολμηρά! Μόνο Μπροστά!

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε υπουργείο Οικογένειας


Θα είναι ο πυλώνας για να αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό – ΒΙΝΤΕΟ

Η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στον Σκάι

Γιώργος Αυτιάς: Κυρίες και κύριοι, καλή σας μέρα και καλημερίζω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Καλημέρα κ. Πρόεδρε.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλημέρα, κ. Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: Καλώς ήρθατε.

Ανδρουλάκης: Οι ευθύνες για ενδεχόμενες τρίτες εκλογές τον Αύγουστο θα βαρύνουν τον κ. Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επέρριψε την ευθύνη για ενδεχόμενες τρίτες εκλογές στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» αναφέρει μεταξύ άλλων:

Πρετεντέρης: Χέρια



"Προφανώς κατι συμβαίνει με μουσουλμάνους υποψήφιους στη Θράκη. Θα το δούμε σοβαρά ή θα μας πιάσει κανένα «μακρύ χέρι»;" αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ: