slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Aνακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: «Ο ανασχηματισμός φιάσκο έγινε, το μπάχαλο με τα σχολεία παραμένει»

 


Προχθές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε το άνοιγμα όλων των βαθμίδων των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου, χωρίς να έχει καν ερωτηθεί η Επιτροπή των ειδικών.

Μετά το σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και των επιστημόνων που άδειασαν την κυβέρνηση, σήμερα ο υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό, κ. Σκέρτσος τα γυρνάει και μιλάει για «πρόθεση» και όχι «ειλημμένη απόφαση».
Ο ανασχηματισμός φιάσκο έγινε, το μπάχαλο ωστόσο παραμένει. Η κυβέρνηση των αχρήστων συνεχίζει να διαχειρίζεται την πανδημία χωρίς σχέδιο, έχοντας καταντήσει την Επιτροπή των ειδικών διακοσμητική και με μόνο μέλημα την επικοινωνιακή διαχείριση του χάους που έχει δημιουργήσει.

 


Γιάννης Βρούτσης - Ο καλός στρατιώτης Σβέικ

 Ο Γιάννης Βρούτσης είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συνδέσει την παρουσία του σε διαφορετικές κυβερνήσεις στο υπουργείο Εργασίας, ενώ το όνομα του έχει ταυτιστεί με σημαντικές μεταρρυθμίσεις.  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο μοιάζει με μία βραδυφλεγή βόμβα με ορθάνοιχτα καυτά μέτωπα, η αντιμετώπιση των οποίων συνιστά μία δύσκολη εξίσωση. Από το Μέγαρο Μαξίμου έκριναν ότι ο πρώην υπουργός πήγε το καράβι μέχρι ένα σημείο και ολοκλήρωσε έναν κύκλο με θετικές και αρνητικές ειδήσεις.

ΑΔΩΝΙ ΣΑ ΣΥΡΙΖΑίος ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ😜😜Γεωργιάδης: Ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσαν τη δήλωσή μου

[Για να είμαστε ακριβείς ο Άδωνις είπε επί λέξη: «τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν να βάλουμε καραντίνα». Τυπικά δηλ. δεν μίλησε για την επιτροπή ΑΛΛΑ... όταν λές "μας" προφανώς αναφέρεσαι στην Κυβέρνηση και επειδή η κυβέρνηση μιλάει με τον αρμόδιο φορέα που είναι η Επιτροπή λοιμωξιολόγων το μυαλό όλων πάει στην Επιτροπή εκτός αν η κυβέρνηση δέχεται εισηγήσεις και από μεμονομένους λοιμωξιολόγους που παρακάμπτουν την Επιτροπή.
Τέλος πάντων ότι κι αν είπε ο Άδωνις δικαιολογείται αφού λόγω του βάρους που έχει αναλάβει του ξεφεύγει καμιά φορά και κανα λάθος πάνω στο ζόρι του να υπερασπιστεί την κυβέρνηση...

Επίδομα 400 ευρώ: Σε επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι (vid)

Για να λάβουν το επίδομα 400 ευρώ θα πρέπει οι δικαιούχοι να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση με τα εισοδήματα Απρίλη-Δεκέμβρη 2020
Σύμφωνα με τις εώς τώρα πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα για να δοθούν 50 εκατομμύρια ευρώ σε επιστήμονες κι ελεύθερους επαγγελματίες που πλήττονται πό τον κορωνοϊό. Δικαιούχοι είναι γιατροί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, οδοντίατροι, κτηνίατροι, οικονομολόγοι, λογιστές.
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Αυτά τραβάνε από τον Μακη και κλαίνε🤣🤣ΒΙΝΤΕΟ

 

Γιατί κλαίγονται, μετά τον ανασχηματισμό, οι αριστεροί για 
το Μάκη Βορίδη; Δείτε για παράδειγμα τι τράβηξε ο ταλαίπωρος ο Φίλης

ΧΑΛΑΡΑ😜😜Σε 16.233 ανέρχονται οι εμβολιασμοί- Πώς κατανέμονται ανά περιοχή (γραφήματα)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το εθνικό σχέδιο εμβολιασμού «Ελευθερία», καθώς από τις 27 Δεκεμβρίου έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση 16.233 άτομα.