slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συλλυπητήριο για την απώλεια του Νικόλαου Συρίγου του Ιωάννη απο την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης


Συλλυπητήριο για την απώλεια του Νικόλαου Συρίγου του Ιωάννη απο την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης


Ως Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης εκφράζουμε τη λύπη μας για την απώλεια του Οιάτη Νικόλαου Συρίγου του Ιωάννη, που υπήρξε ιστορικό μέλος μας, όντας πρωτοπόρος στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας στο νησί μας, στο ξεκίνημα της τουριστικής άνθισής του, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές και τη δυναμική τόσο του τόπου όσο και του κλάδου μας. 

Ο Νικόλαος Συρίγος υπήρξε από τους πρωτεργάτες του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας της Σαντορίνης έχοντας την οξυδέρκεια να διακρίνει ότι το μέλλον και η ευημερία του νησιού και των ανθρώπων του θα προέλθουν από το χώρο της φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την αγάπη και προστασία του περιβάλλοντος και φυσικού πλούτου του τόπου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσή μας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος, ευχόμενο η μνήμη του Νικόλαου Συρίγου να τους εμπνέει και καθοδηγεί στη ζωή και και στα επαγγελματικά τους βήματα.



Για το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

Ο πρόεδρος, Αντώνης Παγώνης

Ο αντιπρόεδρος, Ανδρέας Πατηνιώτης

Η Γραμματέας Μαργαρίτα Καραμολέγκου,

Ο ταμίας Ρένος Χήτας

Το μέλος Γιώργος Δημητροκάλης


--

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης - Santorini Hoteliers Association


Το παρόν μήνυμα καθώς και τα συνημμένα αρχεία του είναι εμπιστευτικά και προορίζονται μόνο για τους παραλήπτες τους, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, με την ηλεκτρονική διεύθυνση να είναι αυτή που είχαν οι ίδιοι  δηλώσει στην Ένωσή μας ή αποτελεί  το κύριο μέιλ της επιχείρησής τους.  Αν λάβατε το μήνυμα από λάθος,  ή εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσουμε να σας στέλνουμε τις ενημερώσεις μας, σας παρακαλούμε να το διαγράψετε και να μας ειδοποιήσετε ώστε να σας διαγράψουμε απο τη λίστα μας. 


Δ. Καπούνης στον ΣΚΑΪ: «Η Νάξος δεν έχει νερό, θα μπει ταφόπλακα στην Πατάτα Νάξου!»


Σοβαρότατα έχει επηρεαστεί η παραγωγή της Πατάτας Νάξου από την έλλειψη νερού που πλήττει τη Νάξο, όπως τόνισε, ξανά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη (σ.σ. αυτή τη φορά στην «Πρωινή Ενημέρωση» του ΣΚΑΪ).

Βρούτσης: Οκτώ Λέσχες Φιλάθλων πήραν βεβαίωση από το Υπουργείο Αθλητισμού


 Πρόκειται για εκείνες των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Παναθηναϊκού, Πανσερραϊκού, ΠΑΟΚ και του ερασιτέχνη Ηρακλή

 

Σε επτά (7) Λέσχες Φιλάθλων, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες ΠΑΕ της SuperLeague 1, οι οποίες συναίνεσαν αρμοδίως, χορηγήθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού η απαιτούμενη βεβαίωση για την εμπρόθεσμη υποβολή των στοιχείων τους, προκειμένου να λάβουν κατόπιν από τις οικείες Αστυνομικές Υποδιευθύνσεις, μετά και τους προβλεπόμενους επιτόπιους ελέγχους, την ετήσια άδεια λειτουργίας τους.

 

Πρόκειται για τις:

Καλόξυλος : Σάββατο 24 Αυγούστου Μουσικοαφηγηματική παράσταση με τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Κατερίνα Γαβαλλά


Ο αγαπημένος τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα και η ηθοποιός Κατερίνα Γαβαλλά σας προσκαλούν σε ένα μουσικοαφηγηματικό ραντεβού "Με αγάπη". Μια συνάντηση που παντρεύει τα τραγούδια του έρωτα και της αγάπης με κείμενα και ποιήματα που την ύμνησαν!