slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χορός - The Point of Pointe, από το πραγματικό στο φανταστικό






Ομάδα χορού KUNST STOFF productions του Γιάννη Αντωνίου

"The Point of Pointe, από το πραγματικό στο φανταστικό"

Ύρια,  Νάξος

Δευτέρα 31 Ιουλίου '23 |  Ώρα 20:30 Είσοδος ελεύθερη

 

 

Σύλληψη: Γιάννης Αντωνίου 

Χορογραφία και ερμηνεία: Γιάννης Αντωνίου, Andrius Mulokas, Αναστασία Μπρουζιώτη.

Μουσική και ηχητική Σύνθεση: Νίκος Γιαννιός

Σκηνικό και κοστούμια: Γιάννης Αντωνίου

 

Μία σύγχρονη χορευτική παράσταση που εμπνέεται από το ίδιο το περιβάλλον του αρχαιολογικού χώρου των Υρίων, ενός από τα σημαντικότερα ιερά της αρχαίας Νάξου, αφιερωμένο στον θεό Διόνυσο. 

 

Ο διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας χορογράφος Γιάννης Αντωνίου μαζί με τους συνεργάτες του Andrius Mulokas και Αναστασία Μπρουζιώτη μας προσκαλούν σε ένα ουτοπικό περιβάλλον, όπου το ον "κηπουρός" έρχεται να φροντίσει, να καλλιεργήσει και να αποκαλύψει μια νέα πραγματικότητα. Σε αυτόν τον ουτοπικό κήπο συναντάμε ως έκπληξη τα παπούτσια pointe, ιστορικά συνώνυμα του μπαλέτου σε όλο τον κόσμο, τα οποία αντιμετωπίζονται σαν σημείο ελευθερίας και πειραματισμού. Στόχος είναι να ξαναζωντανέψει μέσα μας ο σπόρος της δημιουργίας, της φαντασίας και της αποδοχής.

 

Η παράσταση "The Point of Pointe/από το πραγματικό στο φανταστικό" πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αναγγελία υποψήφιου συμβούλου- Ρούσσος Γιάννης





Ρούσσος Ιωάννης του Βασιλείου

Υπάλληλος ΟΤΕ

Καλωσορίζουμε το Γιάννη Ρούσσο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Γιάννης, είναι ένας ενεργός πολίτης του Καρτεράδου, υπηρετώντας το καλό κοινό του χωριού του ως πρόεδρος από το 2011. Εκλεγμένος με τη Θηραϊκή Πολιτεία κέρδισε και κερδίζει την εμπιστοσύνη των συγχωριανών του, για την προσφορά, την εργατικότητα και το έργο του, αλλά και το δυναμικό  χαρακτήρα του.

Εργάζεται στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ως τεχνικός, ενώ διετέλεσε πρόεδρος για αρκετά χρόνια στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων στο παράρτημα Καρτεράδου.  Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Γιάννη Ρούσσο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου