slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Κώστας Στυλιανού από τη Ρόδο



 

Την υποψηφιότητα του Κώστα Στυλιανού, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

 

Ο κ. Στυλιανού, αυτοκινητιστής, Πρόεδρος του  Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Ρόδου «Κολοσσός», με πλούσια ενασχόληση με τα κοινά, μέσω του εθελοντισμού, της συνδικαλιστικής δράσης, του αθλητισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

 

«Μετά από μία διαδρομή που περιλαμβάνει εθελοντισμό, τοπική αυτοδιοίκηση Α' βαθμού, Αθλητισμό για άτομα με ειδικές ανάγκες και πολυετή επαγγελματική σε συνδυασμό με συνδικαλιστική δράση πάνω στους δρόμους της Ρόδου, νιώθω ότι έχω να συνεισφέρω στον τόπο. Διοχετεύω τη διάθεσή μου για προσφορά στον Β' βαθμό αυτοδιοίκησης, στο πλευρό του επιτυχημένου Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, που έχει να επιδείξει έργο και δράσεις σε όλους τους τομείς.»

 

 

 

Βιογραφικό

Ο Κώστας Στυλιανού είναι αυτοκινητιστής, Πρόεδρος του  Συνδέσμου Ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης Ρόδου «Κολοσσός».

Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 27 Οκτωβρίου 1969 και κατάγεται από τον Άγιο Ισίδωρο. Είναι παντρεμένος με τη Κατερίνα Τσαβαρή και έχουν τρία παιδιά και έναν εγγονό. 

Από το 2002 έως το 2016, ήταν Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσεως Ρόδου «Κολοσσός» και από το 2016 μέχρι σήμερα Πρόεδρος του  Συνδέσμου  Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Ρόδου «Κολοσσός», ο οποίος δημιουργήθηκε από την  ενσωμάτωση με τα μεγάλα φορτηγά.

Υπήρξε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλάδος, ΠΧΕΜ από το 2016 μέχρι και το 2019.

Διετέλεσε μέλος και ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου Δωδεκάνησος, μπάσκετ με αμαξίδιο, όπου σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου.

Έχει εκλεγεί δυο φορές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού, την οποία και υπηρέτησε μέχρι το 2019 και συγκεκριμένα:

-          Το διάστημα 2011 - 2014 ήταν συνυπεύθυνος της λειτουργίας του κοιμητηρίου «Ταξιάρχης»  της πόλεως Ρόδου

-          Το 2014  έγινε υπεύθυνος καθαριότητας της πόλης της Ρόδου και οδικής ασφάλειας

-          Το 2016 ανέλαβε  καθήκοντα συνυπεύθυνου του γραφείου Πολιτικής Προστασίας

-          Το 2018 ανέλαβε και αρμοδιότητες καλλωπισμού και διαγραμμίσεων

Από το 2019 μέχρι 2021 ήταν μέλος στο Δ.Σ  στους  εθελοντές Αιμοδότες Ρόδου.

Από το 2021, είναι μέλος του Δ.Σ Ο.Ε.Β.Ε.Δ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου).

Δουλεύοντας από μικρός εγκατέλειψε τη σχολική εκπαίδευση.

Σήμερα, νιώθει περήφανος που το 2018 απέκτησε το απολυτήριο του Γυμνασίου φοιτώντας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και συνεχίζει.

 

 

 

 


--



--

Ενημέρωση από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Κεραμωτής



Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Κεραμωτής. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καταβάλλουν προσπάθειες για τον έλεγχο της πυρκαγιάς με εναέρια και χερσαία μέσα. 
Εξαιτίας της φωτιάς έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην ευρύτερη περιοχή στην

Φωτιά τώρα στην Κεραμωτή Νάξου – Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναφορά για απειλή του οικισμού



Πυρκαγιά ξέσπασε στην Κεραμωτή Νάξου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση έξω από τον οικισμό, νότια- νοτιοανατολικά από την Κεραμωτή.




Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναφορά για απειλή του οικισμού.

Στο σημείο επιχειρούν δώδεκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

ΝΔ: Ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται:

Η «κατάρα» της δεύτερης τετραετίας μπορεί να γίνει ισχυρότερη χωρίς… αντιπολίτευση


Το μεγαλύτερο καλό που έχουν οι Δημοκρατίες είναι ότι, σε αντίθεση με τα αυταρχικά καθεστώτα, όσοι αναλαμβάνουν θέσεις εξουσίας ξέρουν -ή οφείλουν να ξέρουν- πως το αξίωμα το οποίο κατέχουν δεν είναι ούτε ισόβιο ούτε αιώνιο

Για πολλούς και ποικίλους λόγους, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς, η πολύχρονη παραμονή στους διαφόρους θώκους προκαλεί φθορά ακόμη και σε δημοφιλή πολιτικά πρόσωπα. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που μιλούν για το σύνδρομο -κατ΄ άλλους και «κατάρα»- της δεύτερης τετραετίας που αποδίδεται στο γεγονός ότι σχεδόν ποτέ -ή έστω πολύ σπάνια- κάποια κυβέρνηση καταφέρνει να επανεκλεγεί για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Ποιους περιφερειάρχες στηρίζει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές-Όλα τα ονόματα

 Τα ονόματα των υποψηφίων που θα στηρίξει στις περιφέρειες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Η λίστα της ΝΔ δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Οι περισσότεροι διεκδικούν επανεκλογή.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ., κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, και με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, το κυβερνών κόμμα θα στηρίξει τους κάτωθι υποψήφιους για τις περιφέρειες:

Σκοπός μου να μπούμε στον πυρήνα της βασικής διαφοράς με την Τουρκία κι αν συμφωνήσουμε να πάμε Χάγη

Η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Σκάι – ΒΙΝΤΕΟ


Σία Κοσιώνη: Κυρίες και κύριοι, βρισκόμαστε στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Παύλο Τσίμα και έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Καλησπέρα σας, κ. Πρόεδρε.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλησπέρα, κα Κοσιώνη και κ. Τσίμα.

Σία Κοσιώνη: Λίγες εβδομάδες μετά την ανανέωση της θητείας σας και λίγες ώρες μετά από ένα πολύ κρίσιμο τετ-α-τετ με τον Τούρκο Πρόεδρο Tayyip Erdoğan.

Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Δρόσος Νικόλαος

 

Δρόσος Νικόλαος του Σπυρίδωνα

Ιδιωτικός υπάλληλος

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Δρόσο στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Νίκος, κατάγεται και ζει στο Εμπορείο με την οικογένεια του και είναι πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται εδώ και 20 χρόνια στην Ένωση Συνεταιρισμού Θηραϊκών Προϊόντων, ως οδηγός.

Γνωρίζει τον αγροτικό τομέα, αλλά και την αξία των προϊόντων του τόπου μας και την ανάγκη της προστασίας και ανάπτυξης τους

Νικοδήμεια 2023 – Γλινάδο: Γιορτάζοντας τον δικό μας Αγιο

naxospress
“Οι δικοί μας άνθρωποι διάλεξαν , παλιά, όλοι μαζί και τίμησαν τον Άγιο Νικόδημο, χτίζοντας, με προσωπική εργασία, την εκκλησία μας . Τώρα , ενωνόμαστε ξανά , προσκαλώντας και κάθε φίλο του χωριού μας, για να Τον γιορτάσουμε, πάλι όλοι μαζί, στην εκκλησία μας, το Σάββατο στον Εσπερινό και την Κυριακή στη Λειτουργία, που Αρχιερείς και Επίσημοι θα είναι παρόντες. Υπερήφανοι για τω συλλογική μας προσπάθεια, θα πάμε όλοι στην εκκλησία μας, χωρίς να λείψει κανένας μας, να δείξουμε την πίστη μας στον Άγιο Νικόδημο και την αγάπη μας για το Γλινάδο. ”

Νικοδήμεια 2018 και αυτό αναφέρεται στην πρόσκληση του Προδευτικού Ομίλου Γλινάδου Νάξου ενόψει του τριήμερου εορτασμού στη μνήμη του Αγίου Νικοδήμου, του «δικού μας Αγιου» …