slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: Συνεχίζουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του e- ΕΦΚΑ με 5 νέες, σημαντικές και κρίσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων


 

Στο πλαίσιο της προώθησης του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ παρέχονται 5 νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους μέσω της εθνικής  δικτυακής πύλης gov.gr (ενότητα Εργασία και Ασφάλιση, υποενότητα Ασφάλιση) και του δικτυακού τόπου του e-ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr (ενότητα Ασφαλισμένοι).

  

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, κατόπιν πρόσβασης των ασφαλισμένων με τους κωδικούς του TAXIS.net παρέχεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής έκδοσης/υποβολής:

Και ομως η μάνα του 14χρονου έλεγε ψέμματα όταν ελεγε ότι δεν της επετράπη να τον δει παιδι της ΒΙΝΤΕΟ

«Η κράτηση του 14χρονου στις 16 Οκτωβρίου 2020 έγινε με απόφαση της 1ης ανακρίτριας του Τμήματος Ανηλίκων, η οποία διέταξε και την επαναπροσαγωγή του ενώπιόν της, σήμερα 19 Οκτωβρίου 2020», τονίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα της κράτησής του, ενώ επισημαίνει πως «δεν υπήρξε κανένας περιορισμός για τον αριθμό και τη διάρκεια των επισκεπτηρίων, καθώς και την εν γένει επικοινωνία του».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει τα εξής:

O Πρωθυπουργός, εγκαινίασε στο «Σωτηρία», 50 νέες κλίνες ΜΕΘ

«Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι


εάν δεν προσέξουμε το σύστημα Υγείας θα δεχθεί μεγαλύτερες πιέσεις». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στην τελετή εγκαινίων 50 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων «Σωτηρία», οι οποίες ενισχύουν τη θωράκιση του συστήματος υγείας.

ΕΟΔΥ: 438 νέα κρούσματα COVID-19, 11 νεκροί, 85 διασωληνωμένοι