slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Aνασχηματισμό και παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου, ζητά η κ. Διαμαντοπούλου...

Ρε παιδιά αυτοί μας κυβερνούν και η Ν.Δ τους στηρίζει?????????θα τρελαθούμε όλοι μας!!

Πάμε προς σύγκρουση Σαμαρά - Παπαδήμου;

Το μέλλον αυτής της συγκυβέρνησης, παρά τις επιθυμίες ορισμένων, δεν μοιάζει ευοίωνο. Πέραν του χρόνου των εκλογών, το κεντρικό σημείο διαφοροποίησης του Αντώνη Σαμαρά, τόσο με τον κ. Παπαδήμο, όσο και με εσωκομματικά του στελέχη, είναι η θέσπιση νέων σκληρών μέτρων.

ΠΑΣΟΚ και Παπαδήμος επείγονται να περάσουν σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία...

Προκαλούν τα Σκόπια: «Ελλάδα καλή νέα... χρεοκοπία»


Τις "πρωτοχρονιάτικες ευχές" τους... φρόντισαν να στείλουν "προκαταβολικά" στην Ελλάδα οι οπαδοί της γνωστότερης και μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας των Σκοπίων "Βαρντάρ" (Vardar), οι οποίοι σε χθεσινό αγώνα του πρωταθλήματος α' εθνικής μεταξύ των ομάδων Βαρντάρ και Μπρεγκάλνιτσα, που διεξήχθη σε γήπεδο των Σκοπίων, ανήρτησαν ένα μεγάλο πανό, που έγραφε: "Ευχόμαστε στην Ελλάδα καλή νέα ... χρεοκoπία" (Greece, We Wish You Happy New ... Bankruptcy).

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Με το άρθρο 28 η σύμβαση...


ΩΡΑ 12.45 Για να καταλάβετε το τι δούλεμα μας ρίχνει το ΜΠΑΤΣΟΚ, ρίξτε μια ματιά στο πρωτοσέλιδο της REALNEWS
της ΚΥΡΙΑΚΗΣ (11/12/2011) (ΕΔΩ) ...τελευταίο δώρο για 3.000.000 υπαλλήλους...κόβεται ο 13ος και 14ος στον ιδιωτικό τομέα...

Σήμερα 12/12/2011 η τρόϊκα, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα δήλωσε ξεκάθαρα...

«Εμείς δεν ξέρουμε να υπάρχει θέμα 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα». (ΕΔΩ)


ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ;;;;



Ο αποπροσανατολισμός του ΜΠΑΤΣΟΚ συνεχίζεται.
Μετά τον Πάγκαλο στο γαλλικό κανάλι και τους φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες Έλληνες, μετά το Χρυσοχοϊδη και τα όσα είπε για την αποικιακή υποψηφιότητα του Γιώργου μας, νάσου από χθες και τα ονόματα των βουλευτών που ζητούν αναδρομική αποζημίωση.
Θέμα που θα παίζει παντού σήμερα και για μέρες στα χουντομίντια.

Έτσι περνάνε στα ψιλά γράμματα των ειδήσεων, ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ τού Γιώργου μας (άμα δεν τα κάνει στα κρυφά αυτό το παιδί, κάτι παθαίνει)στην τρόικα για την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου 2011 αλλά και όσα είπε στη συνένετυξη τύπου ο ΜΠΕΝΙ στις 9 Δεκεμβρίου 2011.

Ανάμεσα στα άλλα ο ΜΠΕΝΙ είπε...

"...Με την ευκαιρία, αν μου επιτρέπετε κ. Πρόεδρε, να αποσαφηνίσω ότι όπως έχω πει στη Βουλή -είναι η ερώτηση του κ. Κούτρα- σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε τώρα αμέσως τον δημοσιονομικό κανόνα στο Σύνταγμα, γιατί αναθεώρηση του Συντάγματος μπορούμε να κάνουμε από το 2013 και μετά. Μπορούμε όμως να υπερψηφίσουμε αμέσως στη Βουλή με βάση το άρθρο 28 του Συντάγματος μία διεθνή συνθήκη, η οποία θα προβλέπει τον δημοσιονομικό κανόνα...."

http://www.evenizelos.gr/el/press-interviews/2837-brussels


Προσέξτε τώρα.
Το άρθρο 28 του Συντάγματος έχει 3 παραγράφους, τις οποίες σας παραθέτουμε...

Με προσέλευση στο 80% και με κερδισμένους Νίκο Μαϊτό 86 και Κώστα Βερνίκο 75 η εκλογές στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων

Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής 
 στα γραφεί της ΟΝΑΣ επί το έργο

Με  την άψογη εποπτεία της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής υπό την οδοντίατρο   κ. Νίκη Βερνίκου (Σαγκρί),  Βασίλης Δημητροκάλλης (Χείμμαρος-Τσικαλαριό) και Στέλιος Λιαδάκης) Κινίδαρος),διεξήχθησαν την Κυριακή οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής. Από  τους 177 αντιπρόσωπους προσήλθαν και ψήφισαν 142 κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα  η τελική  συμμετοχή των αντιπρόσωπων στις εκλογές της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων να φτάσει σε ποσοστό  80%. Όπως αναμενόταν  πρώτος σε ψήφους  ήρθε απελθών πρόεδρος, (Γλινάδο), λαμβάνοντας   σταυρούς προτίμησης με δεύτερο και μεγάλο επίσης  ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ  τον Κώστα Βερνίκο   (Σαγκρί)  με 75 σταυρούς προτίμησης 

Τα αποτελέσματα εκλογής του νέου 21μελούς Δ.Σ. της ΟΝΑΣ, είναι:

Ομόφωνοι και αποφασισμένοι

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ

ΦΙΛΩΤΙ, 11/12/2011
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
   Όλοι οι κτηνοτρόφοι του Φιλωτίου Νάξου αποφασίσαμε ομόφωνα, για την περίοδο των εορτών, να μη διαθέσουμε στους εμπόρους τα προϊόντα μας με τιμές  κατώτερες από 5 ευρώ/κιλό για τα αρνιά και 6 ευρώ/κιλό τα κατσίκια.
    Καλούμε τους κτηνοτρόφους των γειτονικών χωριών να στηρίξουν την

Έρευνα - Ιστορική αναδρομή Αερολέσχης Νάξου: Αεροδρόμιο Σαγκρίου

 Λόγο της στενής σχέσης μου με το Σαγκρί από τη σύζυγο μου άκουγα από καιρό για μια περιοχή στο χωριό που την αποκαλούσαν οι ντόπιοι "αεροδρόμιο".Ρωτώντας τους πιο νέους δεν ήξεραν να μου απαντήσουν για πιο λόγο λεγόταν έτσι αυτή η περιοχή.Άλλοι μου έλεγαν ότι η περιοχή λεγόταν έτσι λόγο του ότι ήταν επίπεδη και θύμιζε αεροδρόμιο. 

Πρόεδρος για γέλια διέκοψε τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας για να ακολουθήσει τους «κομματικούς του προϊσταμένους».


Ιάκωβος  Μπαρδής 
Γιάννης  Κορρές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 Χθες Σάββατο 10/11/2011 πραγματοποιήθηκε το αναβληθέν, ύστερα από πρότασή μου, συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας με τα ίδια θέματα στην ημερήσια διάταξη (επιχειρησιακό πρόγραμμα και καταγραφή των δημόσιων πηγών), αφού ο πρόεδρος δεν είχε καλέσει όπως όφειλε και σύμφωνα με  τη σχετική εγκύκλιο, τους φορείς και την τοπική κοινωνία, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το.....

Το Ευαγγέλιο του “Κομαντάντε” Μάρκου Μουζάκη… Το αντίδοτο στους οσφυοκάμπτες, στα λαμόγια, στην παραπληροφόρηση…

** Πάνε κοντά σαράντα τέσσερα χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα 18 Γενάρη του 1968.
Εποχή δικτατορίας. Και μάλιστα οι πρώτοι, πολύ σκληροί μήνες. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει μόλις αποφυλακιστεί. Διαθέτει και διαβατήριο (του το έδωσε ο Παττακός, με την προϋπόθεση να εγκαταλείψει αμέσως την Ελλάδα)…

Αποκάλυψη τώρα: Ο “Βασικός Μέτοχος” δικαιώθηκε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Το σιωπητήριο των νταβατζήδων, η Ευρώπη των λαών διαλύεται από την Ευρώπη της διαπλοκής…


Για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης που κρίνει σήμερα την μοίρα της Ενωμένης Ευρώπης. Τα άγνωστα γεγονότα στην Ευρώπη, η επέμβαση της Ευρωπαϊκής διαπλοκής. Με ονόματα.
Ο “Βασικός Μέτοχος”, ο καρκίνος που διαλύει την Ευρώπη των λαών.
Η δικαίωση του Κ. Καραμανλή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Όταν οι «νταβατζήδες» βάζουν σιωπητήριο και στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
Ο ωμός εκβιασμός:  Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σέβεται ούτε τους θεσμούς της.
Ένας Επίτροπος για κλάματα.  Μάλλον δεν έκανε ούτε για «καντηλανάφτης» της Ευρώπης.
Αμέσως μετά τη ψήφιση του νόμου για τον «βασικό μέτοχο», ο Κ. Καραμανλής έδωσε εντολή