slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άμεση Απάντηση για τα αθλητικά δρώμενα των Κυκλαδων

 Δηλώσεις Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη για τον αθλητισμό στις Κυκλάδες
«Η Ν.Δ. στο πρόγραμμά της για τις Κυκλάδες δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον Κυκλαδικό Αθλητισμό. Ως υπεύθυνος προγράμματος της Ν.Δ. έχω.''''''''''''''''''''''''''''''''''''

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!!!!








Όσο ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι σ' αυτήν την παράταξη,
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
Μανώλης εξ Απειράνθου

Αυτή η παρέλαση δεν ήταν για το λαό...


Αυτός ο λαός έδωσε τη ζωή του για να γίνει και στη συνέχεια να μείνει η χώρα ελεύθερη. Αυτός ο ίδιος λαός υφίσταται σήμερα την χρεοκοπία της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας. Και όμως αυτός ο λαός δεν έχει πλέον ούτε το δικαίωμα να παρακολουθήσει την παρέλαση που αποτελεί απόδοση τιμής σε όσους έπεσαν για την λευτεριά, τη λευτεριά που σήμερα μας στερεί η ίδια η χρεοκοπημένη ολιγαρχία, με την παράδοση του λαού....

Πασοκικό ξεκατίνιασμα Νο 4

Άμεση και σκληρή είναι η απάντηση του π. νομάρχη Κυκλάδων Δημήτρη Μπάιλα στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου, αλλά και στον βουλευmpailas_dhmhtrhsτή Παναγιώτη Ρήγα (διαβάστε εδώ κι εδώ τα σχόλια που έκαναν σε βάρος του π. νομάρχη). Ο κ. Μπάιλας αφήνει να εννοηθεί ότι αυτοί οι οποίοι κάνουν κουμάντο στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου (και μάλιστα όχι η πλειοψηφία των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής), είναι όργανα του Παναγιώτη Ρήγα κι έχουν δημιουργήσει έναν τυφλό μηχανισμό στήριξης προς το πρόσωπό του.
Τονίζει μάλιστα ότι αυτοί οι άνθρωποι και οι τακτικές που ακολουθούν, δεν αποτελούν το καθαρό ΠΑΣΟΚ της δημιουργίας που στήριζαν οι μισοί και πλέον Έλληνες, αλλά είναι ένα κομματικό του γενικότερου μηχανισμού πολιτικών κανίβαλων που καταστρέφουν τη χώρα για τις καρέκλες εξουσίας.
Συμπληρώνει μάλιστα ότι το αληθινό ΠΑΣΟΚ θα ξαναγεννηθεί και θα αποβάλει σαν ξένο σώμα αυτά τα στελέχη.
 Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του Δ. Μπάιλα:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Το Δ.Σ. της ΟΝΑΣ, συνεδρίασε μετά από αίτημα του Συλλόγου Εγκαριτών Νάξου με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων και τον προωθούμενο ΧΥΤΑ στην Νάξο, και μετά από διεξοδική συζήτηση σε δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις εκδίδει το παρακάτω ψήφισμα με τις θέσεις του :
Για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Απορριμμάτων στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και την Προστασία της Ανθρώπινης Υγείας, του Πολιτισμού και του Φυσικού Περιβάλλοντος από τις...... 

Βίντεο:Μπουμπούκος ξεβρακώνει Τράγκα

Δείτε το

Παιχνίδι υποχρέωσης για τον Πανναξιακό στη Λάρισα

naxosfan.blogspot.com/

Μια ομάδα.... μια γροθιά.

Με πολλές απουσίες, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, αλλά και χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση ο Πανναξιακός ΑΟΝκατάφερε να πάρει το τρίποντο απ' το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης κερδίζοντας τονΛαρισαϊκό πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-3 σετ (18-25, 25-23, 6-25, 11-25).

ΔΕΛΤIΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 21-03-12

Την Τετάρτη 21-03-12 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου για θέματα Υγείας και Παιδείας, που οργάνωσε Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ,  με την καθολική συμμετοχή των σχολείων της Πάρου και της Αντιπάρου αλλά και  φορέων ,συλλόγων ,σωματείων  και απλών πολιτών των δύο νησιών.

Ο Γιώργος Βλαστός στον πάγκο του Πανναξιακού


Η διοίκηση του A.O ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ Γιώργο Βλαστό.Ο κ. Βλαστος κατάγεται από την Κρητη, είναι 48 ετών και έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής στον Εργοτέλη τον ΟΦΗ(1982-92) την Καλαμάτα την Ε.Α Ρεθύμνου και του Αγίου Νικόλαου.Ως προπονητής έχει διατελέσει στις ομαδες του Ηροδότου της Θύελλας Πατρών του Παναιγιάλειου της επισκοπής του Πανηλειακού και της.....

Πασοκικό ξεκατίνιασμα Νο3 το Νο4 σε λίγο

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στον π. νομάρχη Δημήτρη Μπάιλα, σίγουρα είναι ασυνήθιστη, αφού μετά από τρεις δεκαετίες συνεργασίας και άψογης σχέσης των δύο πλευρών, οι δρόμοι τους φαίνεται πως έχουν χωρίσει.
Μετά την ανακοίνωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου σε βάρος του κ. Μπάιλα (διαβάστε εδώ), ζητήθηκε από τον βουλευτή του Κινήματος, Παναγιώτη Ρήγα να σχολιάσει το θέμα. Σε συνέντευξη που έδωσε την Παρασκευή στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων, είπε μεταξύ άλλων ότι ο Δημήτρης Μπάιλας παριστάνει τον Ψωμιάδη των Κυκλάδων, έναν τύπο σαν τοΖορρό, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της κοινωνίας και θεωρεί όλους ασχολούνται ακόμη με την πολιτικοί, σάπιους και βρώμικους.
«Ο κ. Μπάιλας εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος ο.....