slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Πολάκης πήγε στη Βουλή και ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του

Η πλειοψηφία της Επιτροπής Δεοντολογίας, με εξαίρεση τον βουλευτή  της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε σήμερα να «απαλλάξει» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη από τα αιτήματα άρσης ασυλίας εναντίον του.
Η υπόθεση του κ. Πολάκη αφορούσε στη μήνυση που είχαν καταθέσει εναντίον του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά τα όσα είχε πει πρόσφατα στην Ολομέλεια ο κ. Πολάκης στον κ. Γεωργιάδη: «Εσένα σε βαστούν και τα ραβασάκια που έστελνες στο ΚΕΕΛΠΝΟ, κι εσύ και η γυναίκα σου». 

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το παραμύθι γιατί πολύ απλά δεν έχει δράκο...

Του Δημοσιογράφου Νίκου Στέφου 
Οι Συριζαίοι επιχειρούν να ισοφαρίσουν το κρυφό ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι και τις μυστηριώδεις επαφές του εκεί, με την αγορά από τη Μαρέβα Μητσοτάκη ενός διαμερίσματος στη γαλλική πρωτεύουσα την εποχή που εκείνη ήταν εν διαστάσει με τον Κυριάκο... Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν εδώ γιατί παράγινε με αυτή την ιστορία :
Η Μαρέβα είναι μια δυναμική γυναίκα προερχόμενη από πλούσια μεγαλοαστική οικογένεια της Πολωνίας με παράδοση στη φαρμακοβιομηχανία και στα έργα τέχνης. Η ίδια με λαμπρές σπουδές στο Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια του εξωτερικού έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό ως επιχειρηματίας. Δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι μια πλούσια γυναίκα ούτε φυσικά είχε κανέναν λόγο να το κρύψει.
Το Μαξίμου επιχειρεί να χτυπήσει τον Κυριάκο επειδή δεν δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του την

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017


Το πλάνο δράσης τουριστικής προβολής των νησιών για το έτος 2017 και οι δράσεις προβολής πρωτογενούς τομέα στο πλαίσιο της "Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019" ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν, στην πρώτη συνεδρίαση του 2017

H πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2017, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017, στην Ερμούπολη της Σύρου.
Στην διάρκεια της συνεδρίασης, ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Αποκριάτικος χορός 2ου Γυμνασίου Νάξου

Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου

   ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΑΠΟ 01-09-2014 ΕΩΣ 31-12-2016


A. Το συμβούλιο, στα όρια της δημοτικής κοινότητας, ασκεί τις παρακάτω αποφασιστικές αρμοδιότητες, κατά το άρθρο 83 του 3852/2010:
1.           Αποφασίζει για την προέγκριση ίδρυσης ή εγκατάστασης καταστημάτων, επιχειρήσεων και λοιπών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
2.           Αποφασίζει για τη χορήγηση και την ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικής.
Οι αποφάσεις αυτές είναι εκτελεστές από την δημοσίευση τους και δεν απαιτείται αντίστοιχη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Β. Το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας εκφράζει γνώμες και διατυπώνει προτάσεις είτε με δική του πρωτοβουλία είτε κατόπιν παραπομπής, από τα αρμόδια όργανα του Δήμου.
Στο πλαίσιο των ανωτέρω, για το έτος 2014-2016, ισχύουν τα ακόλουθα:

Σφοδρή επίθεση Λαζαρίδη στην ΕΡΤ των Ταγματάρχη – Τσακνή

Μακάριος Λαζαρίδης: Η ανικανότητα της Κυβέρνησης οδηγεί σε νέα, επώδυνα μέτρα
Την πεποίθησή του ότι ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνηση συντάσσονται με τους πιο σκληρούς της Ευρώπης «άρα τα κροκοδείλια δάκρυά της περί Δ.Ν.Τ. δεν έχουν βάση» εξέφρασε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.
«Οι απαιτήσεις των πιστωτών» είπε ο κ. Λαζαρίδης «προκύπτουν, από το γεγονός ότι η Κυβέρνηση δεν υλοποιεί αυτά, τα οποία έχει δεσμευτεί να κάνει».

Γιατί η ΕΡΤ της Γιάμαλη πρέπει να κλείσει! (video)


«Ο Μητσοτάκης δεν μπήκε στην Μόρια γιατί μπορεί να σιχαινόταν». Αυτό ειπώθηκε στη δημόσια ΕΡΤ από κάποια κυρία που αυτοπροσδιορίζεται ως …δημοσιογράφος. Αυτή η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει. Αυτή την ΕΡΤ δεν μπορεί να την πληρώνει ο ελληνικός λαός.
Ήμουν από εκείνους που είχαν αντιταχτεί στο «μαύρο στην ΕΡΤ» του Αντώνη Σαμαρά. Θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος. Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι