slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συγκρότηση Επιτροπής Αγροτικής Μέριμνας Δήμου Πάρου

  Συγκρότηση Επιτροπής Αγροτικής Μέριμνας Δήμου Πάρου

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της 25ης Απριλίου 2024 που διεξήχθη στο Δημαρχείο Πάρου,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη συζήτηση του 8ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, προέβη στην συγκρότηση Επιτροπής Αγροτικής Μέριμνας Δήμου Πάρου, η οποία αποτελείται από 11 μέλη.

Από την παράταξη της πλειοψηφίας μέλη τις επιτροπής ορίστηκαν οι κάτωθι:

Save the date "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" 17/5 113.30


Αγαπητοί,

Με το παρόν Save the date σας καλούμε στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό", την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 11.30 στο Ξενοδοχείο De Sol, που συνδιοργανώνουμε με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, ο Επιταχυντής Νεοφυών Επιχειρήσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό", την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Ξενοδοχείο DE Sol. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν στα μέλη και στους καλεσμένους της Ένωσης, νέες λύσεις και τεχνολογικές εφαρμογές για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων αλλά και την συνολικότερη αναβάθμιση όλων των τουριστικών υπηρεσιών προς τον πελάτη.


Μαζί μας θα βρεθούν startup εταιρείες που έχουν διακριθεί μέσα από το πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleT, για να παρουσιάσουν νέες υπηρεσίες και προϊόντα αλλά κυρίως για να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα σχετικά με νέες τάσεις και τεχνολογικές λύσεις για τα ξενοδοχεία και τον τουρισμό ευρύτερα.


Τις επόμενες ημέρες θα σας σταλεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και σύνδεσμος μέσα από τον οποίο θα μπορέσετε να κάνετε την εγγραφή σας.


Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και θα χαρούμε πολύ να προβάλετε με τον τρόπο που κρίνετε καλύτερο την εκδήλωσή μας και να  σας δούμε από κοντά!



--

ΝΑΞΟΣ: 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο

 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση που είχε πραγματοποιηθεί στο νησί μας τον Μάιο του 2017 η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ) επέλεξαν ξανά τη Νάξο για το 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Μαΐου 2024.
Αναμένουμε περίπου 1000 άτομα το τετραήμερο αυτό συνέδρους και συνοδούς αυτών.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρέχουν στο κατάστημά τους κάποια έκπτωση (όπως είχαμε κάνει και το 2017) παρακαλούνται μέχρι την Τετάρτη 10/5/2024 να έχουν αποστείλει στο mail του Σωματείου μας:

( naxosfiloxenia@gmail.comτα παρακάτω:

Ο Φίλιππος Φόρτωμας φέρνει στη Βουλή το στεγαστικό πρόβλημα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, κ. Νίκη Κεραμέως και Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη. Ο βουλευτής, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ζήτησε από τους αρμόδιους Υπουργούς να του παρέχουν ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες προτίθενται να προβούν για την άμεση εξεύρεση λύσης στο στεγαστικό πρόβλημα του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Νάξου.

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Άρθρο Γνώμης του Αντιστρατήγου ε.α.Σταύρου Κουτρή*

Υποψηφίου Ευρωβουλευτού με τη ΝΙΚΗ< 75 χρόνια τώρα παλεύουμε με το θεριό. Και είναι θεριό φοβερό και φαίνεται ότι το φοβόμαστε και καμιά φορά καμωνόμαστε ότι είμαστε δυνατοί, στα λόγια, με αδύναμες όμως πράξεις. Και ξεχάσαμε και την ιστορία που έρχεται από βαθιά από την Παράδοσή μας, ότι το θεριό το τέλειωσε ο καβαλλάρης Άγιος που τον έχουμε καμάρι και οδηγό μας στις πολεμικές σημαίες των Μονάδων του Στρατού μας. Πολλά ξεχνάμε τώρα τελευταία και να δούμε που θα μας βγάλει, αν δε ανατρέξουμε στα αρχέγονα διδάγματα και δε διώξουμε την «τρικυμία εν κρανίω» που μας κατατρέχει.

Τα μηνύματα των δημοσκόπων επηρέασαν Κασσελάκη και Ανδρουλάκη - Οι αλλαγές που ετοιμάζουν Τι δείχνουν οι τελευταίες έρευνες


Τα δημοσκοπικά ευρύματα δείχνουν περιθώρια ενίσχυσης των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ - Το ΠΑΣΟΚ χάνει ποσοστά με αργό ρυθμό
Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης παρακολουθούν τις δηµοσκοπήσεις και ακούνε συχνά τους σχετικούς αναλυτές και ερευνητές. Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανοποιηµένοι που ένα ζόρικο διάστηµα, µε την αποποµπή Παπανώτα και τα πυρά για τα περί «θαύµατος», δεν κόστισε, όπως φαίνεται, δηµοσκοπικά. Αντίθετα, το κόµµα δείχνει να έχει περιθώρια ενίσχυσης των ποσοστών του. Σύµφωνα µε δηµοσκόπους που µιλούν µε το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, διαφαίνεται ήδη η αλλαγή ανθρωπογεωγραφίας, που αφήνει πίσω τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.