slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκδήλωση για Καμπανέλλη 20-11-2022 ώρα 11.30


 

Διαβιβάζουμε πρόσκληση της Εταιρείας Κυκλάδικών Μελετών για εκδήλωση για τον Ιάκωβο Καμπανέλλη την Κυριακή 20-11-2022 και ώρα 11.30 π.μ. στην Αίθουσα της "Αδελφότητος των Εν Αθήναις Τηνίων", (Λεωφόρος. Αλεξάνδρας και Α. Φωτήλα 40), Αθήνα.

Μαρκόπουλος κατά “δημοκρατίας” για το περιστατικό στην ΕΡΤ

“Διεκδικώ πλήρη ανασκευή του ψεύδους”
Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος έγραψε για το σημερινό δημοσίευμα της “δημοκρατίας” σχετικά με τη διαφωνία του με την Ευαγγελία Λιακούλη: Επίπεδο ελληνικής δημοσιογραφίας: «Στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα Δημοκρατία «αποκαλύπτει» πως δήθεν «πιάστηκα στα χέρια με γυναίκα βουλευτή». Δηλαδή υπονοεί πως τη χτύπησα, προφανώς για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να σχηματιστεί εις βάρος μου εικόνα σεξιστικής και βίαιης σωματικής επίθεσης που φυσικά ποτέ δεν υπήρξε. Στις μέσα σελίδες γράφει «παρολίγον να πιαστούν στα χέρια»!!!! Στον τίτλο βεβαιώνει δηλαδή επίθεση κι εντός του ρεπορτάζ λέει άλλα.

Η δυσφήμιση σε όλο της το μεγαλείο.

Πλησιάζει ο τοίχος με ταχύτητα

Του Μπάμπη  Παπαπαναγιώτου
Μετά την εντυπωσιακή παραδοχή του Γ. Μαντζουράνη ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τις υποκλοπές και τις «αποκαλύψεις» του πελάτη του, έκανε και μία ακόμα παραδοχή, ότι και οι 10 πολιτικοί που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια για τη Novartis «ήταν εξ αρχής αθώοι οι άνθρωποι».
Είναι ανατριχιαστικά κυνική η… απλότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη δραματική περιπέτεια 10 ανθρώπων και των οικογενειών τους επί σειρά ετών. Είναι προσβλητική για τη νοημοσύνη του πολίτη η ευκολία με την οποία αποδομεί αυτό που επί σειρά ετών καλλιεργούσαν με προκάτ δημοσιεύματα και διώξεις υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, εισαγγελείς και δημοσιογραφικά βαποράκια. Και εν τέλει, είναι η ανύπαρκτη ηθική και ο «ωχαδερφισμός» ενός πολιτικού χώρου που προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να κάνει καριέρα με σημαία το «ηθικό πλεονέκτημα».

📺Μαντζουράνης που χθες είχε 3 «μάρτυρες» να καταθέσουν για τις υποκλοπές σήμερα μας λέει: Όπως στη Novartis έτσι και τώρα «οι μάρτυρες μπορεί να λένε και παραμύθια»



Σε νέα δήλωση-«βόμβα» προχώρησε ο δικηγόρος και υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης. Ο δικηγόρος είπε ότι ήταν εξαρχής αθώα τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που κατηγορήθηκαν για την υπόθεση Novartis ενώ ανέφερε ότι δεν είναι καθόλου σίγουρος πως οι μάρτυρες που διατείνεται πως έχει για την υπόθεση των υποκλοπων λένε την αλήθεια.
Λίγες ημέρες μετά την παραδοχή του ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τις παρακολουθήσεις, αλλά μόνο μαρτυρίες.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ν.Δ. Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 .BINTEO



Γ. Βρούτσης: “Η ορθότητα της οικονομικής μας πολιτικής

επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία του απολογισμού των Εσόδων και

Εξόδων του Κρατικού Προϋπολογισμού έτους 2020. Το Χρέος Γενικής