slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έδωσαν τα χέρια Καρούσης με τον πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. για την έκδοση του τουριστικού-επαγγελματικού οδηγού της Νάξου


Δ.Καρούση- Δ.
Καπούνης
Σε συμφωνία κατέληξε η πρόταση του Ναξιώτη διαφημιστή Δημήτρη Καρούση στον Πανναξιακό για την έκδοση του τουριστικού-επαγγελματικού οδηγού της Νάξου.

Ο κ.Καρούσης σε συνάντηση που είχε το Σάββατο 18 Ιουνίου με τον πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό και μέλη του ΔΣ του ομίλου συζήτησαν τις λεπτομέρειες για την έκδοση του οδηγού και έσφιξαν τα χέρια.

Ξεκίνησαν από Νάξο οι ζωντανές εκπομπές της Μενεγάκη

Γοητεύσαν την Ελένη οι Φιλωτίτες με το χορό τους
Δείτε εδώ ολόκληρη την σημερινή εκπομπή από την πανέμορφη Νάξο ! Καλεσμένοι : Γιώργος Τσαλίκης , Θανάσης Βισκαδουράκης και Μαρία Θεοδότου !

Tα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ των ΚΥΚΛΑΔΩΝ με πατριαρχικά σταυροπηγιακά σιγίλλια

Του Γιώργου Ανωμερίτη

Σε ένα καλαίσθητο λεύκωμα κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ το πέμπτο βιβλίο με κυκλαδικά θέματα του Γιώργου Ανωμερίτη με τον τίτλο “ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ των ΚΥΚΛΑΔΩΝ, με πατριαρχικά σταυροπηγιακά σιγίλλια”. Φωτογραφίες: Γιώργος Ανωμερίτης, Γιάννης Γιαννέλος Ιστορικό λεύκωμα, σελ. 317
Γλώσσα έκδοσης: Ελληνικά Εκδόσεις Μίλητος, 2011 Τιμή: 40€
Το βιβλίο μετά τα εισαγωγικά του μέρη για την Εκκλησία στις Κυκλάδες, την ιστορία του μοναχισμού στο Αιγαίο, τις σχέσεις του Δουκάτου του Αιγαίου και της Εκκλησίας και την έκδοση των πατριαρχικών σιγιλλίων, παρουσιάζει αλφαβητικά μέσα από ιστορικά στοιχεία και αισθητικά άψογες φωτογραφίες όλα τα κατοικημένα κυκλαδονήσια και τα μοναστήρια που υπήρξαν ή συνεχίζουν να λειτουργούν και στα 24 νησιά.

Συνάντηση Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με εκπροσώπους Ενώσεων Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστών Κυκλάδων


Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, επισκέφθηκε σήμερα  στη Σύρο αντιπροσωπεία των Ενώσεων Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστών Κυκλάδων.
 Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας εξέθεσαν τα προβλήματα των υπηρεσιών που υπηρετούν, με κυρίαρχο τις μισθολογικές περικοπές αλλά και τις αυξημένες ανάγκες που παρατηρούνται στα νησιά κατά τη θερινή περίοδο.

Γκάλοπ της Alco: αρνητική η εικόνα της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό



Αρνητική παραμένει η εικόνα της κυβέρνησης και μετά τον ανασχηματισμό σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, που δημοσιεύεται στο real.gr, καθώς 6 στους 10 ερωτηθέντες κρίνουν αρνητικά την αποτελεσματικότητα του νέου κυβερνητικού σχήματος και μόλις το 31% απαντά θετικά.
Για πρώτη φορά σε μέτρηση της εταιρείας ALCO προηγείται η ΝΔ. Η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων φτάνει το 1,7%, ενώ η αποχή φτάνει το 15% και οι αναποφάσιστοι το 9,7%.Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 21,3% και το ΠΑΣΟΚ 19,6%. Ακολουθούν ΚΚΕ 7,6%, ΛΑ.Ο.Σ. 5,1%, ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, ΔΗ.ΣΥ. 2,4%, Δημοκρατική Αριστερά 2,3%, Οικολόγοι 2,3%, Άρμα Πολιτών 1,1%...

Τηλεδιάσκεψη για ομαλή μετάβαση έργων ΕΣΠΑ και διαχείρισης ΠΕΠ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Περιφέρεια



Η ομαλή μεταβίβαση αρμοδιοτήτων που αφορούν στην υλοποίηση έργων ΕΣΠΑ και διαχείρισης του ΠΕΠ συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στελεχών των υπουργείων Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Εσωτερικών.

Μειώσεις μισθών και συντάξεων ζητά ο Καρατζαφέρης


Μειώσεις μισθών και συντάξεων στα 300 ευρώ πρότεινε ο Γιώργος Καρατζαφέρης πριν από λίγο στη Βουλή. Ο «άνθρωπος» πλέον της κυβέρνησης επιβεβαιώνει και τον τίτλο του «λαγού» που του έχει αποδοθεί, ενώ αίσθηση προκαλεί ο λόγος του που συμβαδίζει ανοιχτά με τους τεχνοκράτες του ΔΝΤ και καταφέρεται εναντίον εκείνων των χαμηλοσυνταξιούχων που τον έστειλαν στη Βουλή.
Η προχθεσινή απαράδεκτη επίθεση εναντίον του Α. Σαμαρά ήταν η επιβεβαίωση της συμμαχίας Παπανδρέου –Καρατζαφέρη.
Σήμερα ξεπέρασε και τον…

Για τη συνεδρίαση του Eurogroup ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, σχετικά την ψήφιση από τη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής και του βασικού εφαρμοστικού νόμου.
Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες.

Το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να πείσει ότι ΔΝΤ και τρόικα είναι η μοναδική λύση... να 'σται σίγουροι ότι θα τα καταφέρει!!!

Κυριάκος Αργυρόπουλος Του Κυριάκου Αργυρόπουλου
(Φίλε τα είπες ΟΛΑ... ότι φωνάζουμε και μεις από εδώ κάθε μέρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ)
Τις τελευταίες ημέρες μία πολύ καλή μου φίλη, έχει επαναλάβει δύο φορές σε διαδοχικές συναντήσεις μας ότι σκέφτεται στις επόμενες εκλογές να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν δεν ήταν από τις περιπτώσεις που είχαν στηρίξει τη ΝΔ με θέρμη και ένταση ακόμη και στις εκλογές του 2007.

Στο 20% η απορρόφηση του ΕΣΠΑ ,κανένας ΠΑΣΟΚος δεν ενδιαφέρεται

http://www.skai.gr/files/temp/8F53536CA6331CC86CE0F2E2DF353E75.jpgΜόλις το 20% άγγιξε η απορρόφηση του ΕΣΠΑ στο τέλος Μαΐου καθώς από το σύνολο των 25,9 δισεκατομμυρίων ευρώ έχουν απορροφηθεί περίπου 5 δισ. ευρώ. Για όποιους ξεχνάνε εύκολα η χαμηλή απορρόφηση του ΕΣΠΑ ήταν ένα απ' τα χάλια Καραμανλή που θα διόρθωνε το ΠΑΣΟΚ.

Αρμόδια στελέχη επισημαίνουν ότι το πρόβλημα είναι κυρίως η γραφειοκρατία και η απουσία ώριμων έργων ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να φταίει ο Καραμανλής ή ακόμα και ο Σαμαράς...

Κουτοπόνηρο Αννουλάκι!!! Το εισόδημα του 2009 και όχι του 2010

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/05/diamantopoulou-anna.jpgΠΡΟΣ: Υπουργείο Παιδεία, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Διανύουμε, ήδη, την πέμπτη ημέρα της προθεσμίας για την κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας. Όπως είναι γνωστό φέτος καταργήθηκε η διαδικασία των μεταγραφών φοιτητών από κάποια πόλη σε άλλη. Αντί για αυτό φέτος δημιουργήθηκαν ειδικές θέσεις για υποψηφίους ειδικών κοινωνικών ομάδων.

Το υπουργείο Παιδείας και η κυρία Διαμαντοπούλου αγνόησαν την αντισυνταγματικότητα της εφαρμογής αυτού του συστήματος έναντι των πολυτέκνων και τριτέκνων στους οποίους επιβάλει εισοδηματικό κριτήριο.

Το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης που, καθόλου τυχαία, εφαρμόζει το υπουργείο είναι το γεγονός ότι η ένταξη ενός υποψηφίου στην ειδική περίπτωση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη απαιτεί το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος που αφορά το εισόδημα κάθε οικογένειας για τη χρονιά 2009, πριν δηλαδή τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009;;;

Είμαι ένας από τους υποψηφίους φέτος. Τα μέτρα της κυβέρνησης σας όμως την φετινή χρονιά μείωσαν δραματικά τα έσοδα της οικογένειας μου. Φέτος είναι κάτω από το εισοδηματικό πλαφόν που έχετε θέσει. Είμαστε τρίτεκνη οικογένεια και με αδελφό που σπουδάζει στην Αθήνα. Αντιλαμβάνομαι πως δεν τα βγάζει πέρα η οικογένεια μου αν πάω να σπουδάσω σε άλλη πόλη. Παρά τις παροτρύνσεις των γονέων μου, αφού δεν υπάρχει άλλη επιλογή, να σπουδάσω σε άλλη πόλη, οι οποίοι με παροτρύνουν με βαριά καρδία σε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το επιχειρήσω. Για ποιό λόγο προϋπόθεση για την ειδική περίπτωση είναι το εισόδημα του 2009 και όχι τα τελευταία! Με οδηγεί το ίδιο μου το κράτος στην απομάκρυνση μου από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Παρακαλώ επιληφθείτε του θέματος διότι η προθεσμία κατάθεσης μηχανογραφικών τελειώνει και δεν μπορώ να κάνω κάτι και εγώ και άλλοι υποψήφιοι που βρίσκονται την ίδια κατάσταση.

kontari.blogspot.com

ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΩΡΑ 11.30







Έφυγαν από τη Σπάρτη την Κυριακή το βράδυ στις 8 κι έρχονται Σύνταγμα.
Εμείς ακόμα στους καναπέδες είμαστε;
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ..

Πατήστε εδώ να δείτε τη μεγάλη δημοσκόπηση της alco

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (13η/2011)

Προς

 

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

 

Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την 21η Ιουνίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης, έγκριση όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Ανέγερση διώροφου κτιρίου με υπόγειο Δήμου Νάξου».

Έγκριση 1ου σταδίου επαναληπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών για τη «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων 2011».

Έγκριση πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια «Προμήθεια χημικών υλικών 2011 Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

Έγκριση πρακτικών διενέργειας επαναληπτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού για την άσκηση δραστηριότητας εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Έγκριση πρακτικών διενέργειας επαναληπτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού για την άσκηση δραστηριότητας εκμίσθωσης ομπρελών και καθισμάτων θαλάσσης.

Κατάρτιση όρων διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση της αίθουσας τελετών του Νέου Δημοτικού Κοιμητηρίου Δημοτικής Κοινότητας Νάξου.

Κατάρτιση όρων διενέργειας δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ανθοπωλείου του Νέου Δημοτικού Κοιμητηρίου Δημοτικής Κοινότητας Νάξου.

Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια υλικών οδικής ασφάλειας.

Εντολή στη δικηγόρο του Δήμου για χειρισμό υποθέσεων.

Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων από τον δημοτικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2011.

Διάθεση πιστώσεων για την εξόφληση οφειλών Π.Ο.Ε.


Ο Δήμαρχος & Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νάξου

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Nάξος  14/6/2011                    

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                    

ΔΗΜΟΣ  ΝΑΞΟΥ  ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                         

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ                                 Αρ.Πρωτ: 173                          

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Τα μέλη  του  Συμβουλίου της Δημοτικής  Κοινότητας Νάξου

 ΚΟΙΝ:1.κ. Πρωτονοτάριο Τοτόμη Αντιδήμαρχο

            2. κ. Λιανό Δημήτριo Αντιδήμαρχο

            3.κ. Μαμουζέλο Ιωάννη Πρόεδρο Λιμενικού  Ταμείου Νάξου

                                                                                                 

   Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημο-τικής  Κοινότητας Νάξου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας (Δημαρχείο) την   21η Ιουνίου 2011 ημέρα Tρίτη και ώρα 10:00 π.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος    

2. Αιτήσεις χορήγησης  άδειας λειτουργίας μουσικής καταστημάτων

3. Προτάσεις επί του σχεδίου του κανονισμού λειτουργίας  Δημοτικών Σφαγείων

του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη θέση « Ξηρόκαμπος » της Δημοτικής  Κοινότητας Νάξου

4.Επανεξέταση θέματος ΚΕΓΕ 

5.Προβλήματα στην παραλιακή ζώνη της Χώρας Νάξου και προτάσεις  για την άρση αυτών.

6. Προτάσεις για αποτελεσματικότερη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας στα   όρια της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου. 

 Τρέχοντα θέματα

 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου

 

Βαρσαμάς Ι.Συμεώνογλου

Ρε καψούρα ο κολωντουμπας με την οικουμενική

Μιλώντας  χτες στον Realfm 97,8 και τον Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος ΛΑΓΟΣ γνωστός και ως κολωντουμπας, έκανε λόγο για την «χαμένη χρυσή ευκαιρία» να -θα σκάσει που δεν έγινε οικουμενικός υπουργός με υφυπουργό τον σύζυγο της Μανωλιδου- συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση.
Στην συνέχεια ο λαγός του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  μας έκανε να δακρύσουμε από συγκίνηση αφού μας ΕΙΠΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΕΙ την ΝΔ και ότι το πρόβλημα του είναι με τον Αντώνη Σαμαρά διότι λέει «Βάζει το γινάτι πάνω από το εθνικό συμφέρον».
Σχετικά με όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ, όπως ήταν φυσικό συντάχτηκε με την γραμμή -ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ;- Παπανδρέου υπογραμμίζοντας ότι οι όροι που έβαλε ο κ. Σαμαράς ήταν για «καρπαζιές». Όπως είπε, «έδειξε ότι δεν γουστάρει να συνεννοηθεί».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή είπε ότι «υπενθύμισε την ιστορία του κ. Σαμαρά για την οποία ντρέπεται» -εμείς να δεις πόσο ντρεπόμαστε που κάποτε ήσουν μέλος  της παράταξης- και σημείωσε πως η στρατηγική που ακολούθησε είναι: «Κόψ' το. Μην ασχολείσαι με εμάς».
Στην συνέχεια ο λαγός του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν σύντομα -ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- εκλογές, αν και θα τις επιδιώξει, ενώ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο αλλά και τη νέα δανειακή σύμβαση.

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ


Διαβάστε τη δήλωση Βενιζέλου μετά τη συνεδρίαση με τους τροικανούς.

«Στο Eurogroup υπάρχει μια εδραιωμένη πεποίθηση γύρω από τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα. Άμεση και επιτακτική ανάγκη είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, ως προς την εφαρμογή του Προγράμματος.

Σε αντίθεση με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία που εμφανίζονται με υψηλό βαθμό εσωτερικής πολιτικής συναίνεσης,για την Ελλάδα η εθνική ενότητα τίθεται ως προϋπόθεσηαπό τους εταίρους μας, ενώ έπρεπε να είναι αποτέλεσμα του ενστίκτου αυτοσυντήρησης του Έθνους μας.

Το προέχον είναι να διαμορφωθεί μια καθαρή σχέση εμπιστοσύνης, να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να εκταμιευτεί η πέμπτη δόση. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να ψηφιστούν μέχρι το τέλος Ιουνίου το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός νόμος.

Δηλαδή για να καταλάβω.
Είναι ή όχι κυβέρνηση ο Βενιζέλος και η πράσινη παρέα επί 21 μήνες τώρα;
Μήπως νομίζει ότι παρέλαβε το υπουργείο οικονομικών από τον Παπαθανασίου και τον Αλογοσκούφη;
Αν δεν κάνω λάθος, από τον Παπακωνσταντίνου και τον ΓΑΠ παρέλαβε την κυβέρνηση και άρα αυτούς καρφώνει ότι διέλυσαν την αξιοπιστία της χώρας.

Μέχρι προχθές η 5η δόση ήταν κλειδωμένη.
Εμφανίστηκε ο Μπένι και για πρώτη φορά βγήκε επίσημη ανακοίνωση ότι,
"..αν θέλετε 5η δόση, ψηφίστε το μεσοπρόθεσμο με συμμετοχή της αντιπολίτευσης..."

Γιαυτό και η GUARDIAN γράφει χαρακτηριστικά:Don't be surprised if Athens goes up in flames (μην απορήσετε αν καεί η Αθήνα)
http://www.guardian.co.uk/world/2011/jun/19/athens-protests-syntagma-austerity-protests


Ρε δεν πάτε στο διάολο κι εσείς και το μεσοπρόθεσμο κι όσοι το ψηφίσουν
.