slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καρφωνει Παπανδρέου ο Άκης: Ο Γιώργος και το ΚΥΣΕΑ τα ενεκριναν ολα-Είμαι θύμα σκευωρίας του ΠΑΣΟΚ


Με την απολογία του βασικού κατηγορούμενου πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζεται, μετά από ολιγοήμερες διακοπές, η διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Ο πρώην υπουργός, που κατηγορείται για την υπόθεση διακίνησης μεγάλων χρηματικών ποσών προερχόμενων από παράνομες αμοιβές που φέρεται να έλαβε για την επιλογή συγκεκριμένων όπλων τα οποία προμηθεύτηκε επί της θητείας του το υπουργείο Άμυνας, δίνει τη δική του εκδοχή σε όσα του......

Πάρος, Νάουσα: Κουρσάρικη βραδιά πιο ζωντανή από ποτέ!

ΦΩΤΟ: Δεν ξανάγινε!! Βουλευτίνα στην ελληνική Βουλή, με τον κ@λο έξω!!


Πήραν φωτιά τα κινητά και έσκασαν στα γέλια όσοι ήταν πίσω της στη Βουλή...
Απρόσεκτη και πολύ...αποκαλυπτική φαίνεται πως είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου,που σε συνεδρίαση στη Βουλή, φόραγε τόσο χαμηλοκάβαλο παντελόνι, που είχε βγει απ' έξω όλος ο.....

Νάξαθλον-Τρίαθλον 2013

Λιγότερο από 5 ημέρες απομένουν μέχρι την άφιξη και συμμετοχή των Ελλήνων και ξένων αθλητών τριάθλου στο 6ο Ετήσιο Νάξαθλον, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου, 2013 στη Νάξο με ώρα εκκίνησης 16:00. Στον αγώνα Νάξαθλον-Τρίαθλον, οι αθλητές θα καλύψουν τις αποστάσεις: κολύμβηση 1,5χλμ., σε ανοιχτή θάλασσα, ποδηλασία 40χλμ., σε ασφάλτινη διαδρομή Χώρα – Φιλώτι με επιστροφή και τρέξιμο 10χλμ., σε ασφάλτινη διαδρομή προς Εγγαρές με επιστροφή.
Ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές , που αναμένεται να είναι πάνω από 100, θα αγωνιστούν ο Γιώργος Αλυφαντής εξαίρετος Πανελλήνιος αθλητής τριάθλου με συμμετοχές σε διεθνή αγώνες, ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου 5 φορές πρωταθλητής του Νάξαθλον , ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος νικητής του Νάξαθλον 2012 και ο Γρηγόρης Σουβάτζογλου νικητής του φετινού Xterra τριάθλου στην Ελλάδα. Από την πλευρά των....

Εκδήλωση προς τιμήν Αναστασίου και Μιρέλλας Ναυπλιώτη από Παλαιούς Μαθητές και Φίλους

Γ.Βρούτσης: Διέταξε κατεπείγοντα διαχειριστικό έλεγχο στο ΤΕΑΥΕΚ-Εδιναν χωρίς εισφορές, μόνο με υπεύθυνες δηλώσεις εργοδοτών ότι πλήρωναν εισφορές!!

Δεν ξέρεις από που ν' αρχίσεις να ψάχνεις σ' αυτό το κωλοχανείο!!
Κατεπείγοντα διαχειριστικός έλεγχο διέταξε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, για την κακοδιαχείρηση στο Ταμείο Επικουρικής Ασφαλίσεως Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων (ΤΕΑΥΕΚ).
Έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης, το ΤΕΑΥΕΚ χορηγούσε συντάξεις με μοναδικό στοιχεία τις υπεύθυνες δηλώσεις των εργοδοτών ακόμη και λογιστών χωρίς να....

Μόνο στην…. Ελλάδα: Τιμοκατάλογος χωρίς …τιμές!

«Σαφάρι» έχει ξεκινήσει το ΣΔΟΕ για να εντοπίσει καταστηματάρχες που συστηματικά δεν κόβουν αποδείξεις στους πελάτες. Κομμωτήρια, νυχτερινά κέντρα υδραυλικοί οικοδόμοι είναι στο στόχαστρο των ελέγχων.
Η μεγάλη φοροδιαφυγή όμως γίνεται στις υπηρεσίες κατ’ οίκον όπου ο κομμωτής επισκέπτεται τον ή την πελάτισσα και παίρνει μαύρο χρήμα.
Σε κομμωτήριο όπου το κούρεμα κάνει μόλις 5 ευρώ εκτός από την αραχνιασμένη μηχανή του ταμείου όπου μέσα η κάμερα του STAR εντόπισε κουμπιά μπαταρίες και ότι άλλο βάλει ο νου σας εκτός από χρήματα, ενώ ο ιδιοκτήτης έδειξε στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα έναν τιμοκατάλογο χωρίς ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

1. Προς τον κ. Δήμαρχο και τους  κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2. Προς τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Κορωνίδας, Δαμαριώνα Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο  Δημοτικό Κατάστημα  στις 26 Αυγούστου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30μ.μ. με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Πανναξιακός: Πήρε Καλογέρη | υπογράφει ο Βούλγαρης

Στη Νάξο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πανναξιακού βρίσκετε ο έμπειρος φορ Νίκος Βούλγαρης.

Ο Φαρσαλινός παίκτης που θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων, αποφάσισε να μετακομίσει στο νησί της Νάξου για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανναξιακό.
.
Υπέγραψε ο Καλογέρης
Τέλος ο Πανναξιακός ανακοίνωσε την....