slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύσσωμη η Μητρόπολη Παροναξίας κατά της συμφωνίας Αρχιεπισκόπου – Τσίπρα

Αποτέλεσμα εικόνας για σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Καλλίνικος
Ο Σεβασμιώτατος  Παροναξίαςκ. Καλλίνικος
Έκτακτες Ιερατικές Συνάξεις πραγματοποιήθηκαν σε Πάρο και Νάξο αντίστοιχα την Πέμπτη 8-11-2018 και το Σάββατο 10-11-2018 που συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Καλλίνικος εξ αφορμής της αιφνιδίως ανακοινωθείσης «εν δυνάμει» συμφωνίας μεταξύ του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και του Πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους 56 κληρικούς και

Συνέντευξη του Βουλευτή Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Νίκου Μανιού στο ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5 "H Φωνή του Αιγαίου"

Συνέντευξη του Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Νίκου Μανιού 
στο ραδιοφωνικό σταθμό  Aegean Voice 107.5 FM "Η Φωνή του Αιγαίου" στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" και στη δημοσιογράφο κα Δανάη Μαύρου, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 με θέμα τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Η Μαρία Μπακάλου η νέα πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. του Απεραθίτικου Συλλόγου


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονταιΣήμερα, Παρασκευή 9 Νοεμβρίου συνήλθε στα γραφεία του Απεραθίτικου Συλλόγου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο προήλθε από τις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου για να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει Προεδρείο, το οποίο εκλέχθηκε ομόφωνα:

Γιάννης Βλασερός: Η Πρώτη συνεδρίαση σήμερα της Γραμματείας του Τομέα Ναυτιλίας και και Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής.

Πρώτη συνεδρίαση σήμερα της Γραμματείας του Τομέα Ναυτιλίας και και Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής.
Στόχος μας θα είναι η σύνθεση πολιτικής που αντιμετωπίζει τα οξυμένα και πολύπλοκα προβλήματα της ναυτιλίας καί γενικότερα της νησιωτικής επικράτειας.