slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόσκληση της Ε.Α.Σ. Νάξου προς γαλακτοπαραγωγούς

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ενημερώνει όλους τους γαλακτοπαραγωγούς της ότι θα πρέπει να υπογραφούν ιδιωτικά συμφωνητικά μεταξύ της Ε.Α.Σ. και του κάθε παραγωγού.

Σκοπός αυτών των ιδιωτικών συμφωνητικών είναι η συνέχιση της απρόσκοπτης συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών (των παραγωγών και

Επίδομα θέρμανσης: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα κριτήρια


Θέμα ωρών είναι η έκδοση της υπουργικής απόφασης για το επίδομα θέρμανσης, όπου θα ξεκαθαριστούν και τα ποσά, τα κριτήρια καθώς και οι δικαιούχοι.

Όπως έχουν προαναγγείλει από την κυβέρνηση η καταβολή του επιδόματος θα γίνει πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ενώ το ποσό θα κυμανθεί από 64 ευρώ έως 440 ευρώ.

Δείτε επίσης: Μητέρα έκανε παρέλαση με το μάρσιπο και το μωρό στην αγκαλιά
Βασικά κριτήρια υπολογισμού θα είναι η γεωγραφική ζώνη, το εισόδημα και η οικογενειακή κατάσταση.

Δήλωση του Γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. κ. Γ. Στεργίου ενόψει των εκλογών στα συλλογικά όργανα των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης



Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2019
Με ενιαίο ψηφοδέλτιο η Νέα Δημοκρατία
στις εκλογές των συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης
O Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου ενόψει των εκλογών στα συλλογικά όργανα των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δελτίο Τύπου Νίκου Συρμαλένιου Η κυβέρνηση της ΝΔ κλείνει τα σμυριδορυχεία της Νάξου


Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί για δεύτερη φορά μετά το 2012 να κλείσει τα σμυριδορυχεία της Νάξου. Το 2012 αναγκάστηκε να αποσύρει σχετική διάταξη σε υπό ψήφιση νομοσχέδιο, μετά την καθολική αντίθεση των φορέων και του λαού της Νάξου. Τώρα επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, ανακοινώνει προς τους σμυριδεργάτες ότι τα ορυχεία δεν πρόκειται να ανοίξουν, ενώ  είναι γνωστό ότι για το 2019 είναι εγκεκριμένα από την προηγούμενη κυβέρνηση, τόσο το σχετικό κονδύλι όσο και η αντίστοιχη ποσότητα που θα εξορυχθεί.