slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Απροκάλυπτη παρέμβαση στο χώρο του Τύπου"


ΤουΣταμάτη Δημητροκάλλη


"Ο ΔΟΛ ανακοίνωσε σήμερα (17/1), ότι ζήτησε από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, δημοσιογράφο, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της κομματικής εφημερίδας ΑΥΓΗ, «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ και ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση».

"Ο Γραμματέας Αγροτικού με τους αναπληρωτές του απ΄όλη την Ελλάδα, στην Αθήνα για την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή" (ΦΩΤΟ)

Κυριάκος Μητσοτάκης: 
«9 δεσμεύσεις για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα»
Με ικανοποίηση παρακολούθησαν την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για το αγροτικό, στελέχη της Γραμματείας Αγροτικού του Κόμματος που έφθασαν σήμερα νωρίς το πρωί στη Βουλή, απ' όλη την Ελλάδα.  

Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα έχουν εργαστεί δεκάδες άνθρωποι από τον κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής ευρύτερα, για την καταγραφή των προβλημάτων, την αντιμετώπισή τους, την ανάπτυξη συγκεκριμένων προτάσεων και εν τέλει την εκπόνηση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. 
«Ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος. Προτού η χώρα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, με τον κίνδυνο εξόδου από την Ευρωζώνη και με μόνη εναλλακτική ένα τέταρτο πρόγραμμα, οφείλουμε να δώσουμε τώρα τη διέξοδο. Κύριε Τσίπρα, σταματήστε να κρατάτε όμηρο την Ελλάδα. Αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στη Βουλή, κατά την Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση για τα αγροτικά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έλεος πια με την επιπολαιότητα και την προπαγάνδα!


Βρισκόμαστε πια στα όρια του εθνικού μιθριδατισμού, που έχει οδηγήσει σε εθνική αδράνεια.
Ιστορικά, τέτοιου είδους καταστάσεις ενισχύονται επικίνδυνα όταν μια χώρα – και ειδικά μια χώρα όπως η Ελλάδα – κυβερνάται από δημαγωγούς που ενδιαφέρονται μόνο για την προπαγάνδα.
Τέτοιοι άνθρωποι είναι αδίστακτοι. Προκειμένου να παραστήσουν τους… γενναίους, παίρνουν μια ιδέα και την κάνουν σημαία, διατυμπανίζοντάς τη και μετά τη μαζεύουν – γεγονός που κάθε φορά οδηγεί σε εθνικές ταπεινώσεις.
Στις 9 Ιανουαρίου, με έγγραφό του στη Βουλή, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και.....

Η ΔΕΗ για τη βλάβη στο εργοστάσιο στη Νάουσα Πάρου

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ για τη βλάβη σήμερα στο σταθμό της Νάουσας Πάρου έχει ως εξής:

«Κοπή Πίτας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου»


Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην κατάμεστη αίθουσα του Αρχιλόχου με την παρουσία του εκπροσώπου τύπου και βουλευτή Α΄ Αθήνας Βασίλη Κικίλια ως επίσημου προσκεκλημένου, του Βουλευτή Κυκλάδων Ιωάννη Βρούτση, της Αναπληρώτριας Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Κωνσταντίνας Αδαμοπούλου, του Προέδρου Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου Φοίβου Παρασκευόπουλου, του

Δραματικές ελλείψεις αίματος σε όλη την Ελλάδα – Πολλά τα ερωτηματικά

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι ελλείψεις αίματος σε όλη τη χώρα με τους θαλασσαιμικούς και τους πολυμεταγγιζόμενους να βρίσκονται σε ομηρία αναμένοντας τις πολύτιμες μονάδες αίματος για τη μετάγγιση τους, με ό,τι κινδύνους μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την υγεία τους.
Η Ομοσπονδία Θαλασσαιμικών Ασθενών με