slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Ναξιώτικης Μάριος Ονάσογλου στη θέση του head coach του ανδρικού τμήματος του ΑΠ.Α.Σ "Τα Φανάρια",

Το Δ.Σ του ΑΠ.Α.Σ "Τα Φανάρια", πιστό στο όραμα της ένωσης της «χρυσής γενιάς» της Ναξιώτικης καλαθοσφαίρισης και της προετοιμασίας των διαδόχων της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το Μάριο Ονάσογλου στη θέση του head coach του ανδρικού τμήματος, ενόψει της νέας συμμετοχής της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.
Ο ελπιδοφόρος Ναξιώτης προπονητής έχει σπουδάσει γυμναστής στα ΤΕΦΑΑ της Αθήνας, με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης.

Μόλις δύο ξενοδοχεία άνοιξαν στη Νάξο, ανησυχούν οι ξενοδόχοι! (κεντρικό δελτίο ειδήσεων ΑΝΤ1, 1/6/2020)

Έγινε σήμερα η επανεκκίνηση της σεζόν για τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, στη Νάξο, όμως, μόλις δύο από τα, συνολικά, 20 ξενοδοχεία που είχαν τη δυνατότητα να ανοίξουν το έκαναν!
Βέβαια, οι ξενοδόχοι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία από τον κορονοϊό και προσπαθούν να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους, αλλά αυτήν την περίοδο η κίνηση δεν είναι καλή, ούτε και τα μηνύματα που εισπράττουν.
Ρεπορτάζ με live σύνδεση από τη Νάξο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 – στην κάμερα του καναλιού μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Βαγγέλης Κατσαράς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Β. Κατσαράς: «Πράγματι, μόλις δύο ξενοδοχεία άνοιξαν στη

Πρόταση: Για το πώς πρέπει να γίνει το σπιτάκι στην στάση Μανδηλαρά.

                 
Κύριε δήμαρχε και κ. αντιδήμαρχε, όπως γνωρίζετε αυτή την περίοδο φτιάχνουμε το σπιτάκι στην στάση Μανδηλαρά. Έχουν γκρεμισθεί όλοι οι τοίχοι εκτός του μέσα μέρους η πεζούλα που είναι χωσμένη στο σταθερό της πλαγιάς. Επ’ αυτού σας θέτω υπόψη σας τα εξής: Α) Το πάνω μέρος της προαναφερόμενης πεζούλας έχει φάρδος 1,50 μέτρο! Β) Οι πέτρες της πεζούλας είναι ανάμεικτες με χώμα! Με βάση λοιπόν τα νέα δεδομένα προτείνω: Να γκρεμισθεί η πεζούλα διότι με το χώμα που έχει, όσο καλά κι αν σοβαντισθεί τα νερά θα έρχονται μέσα στο σπιτάκι!

Τα νησιά μας μπροστά στην αναγκαιότητα του τουρισμού και τον κίνδυνο από τον κορονοιό.


Γιάννη Βλασερού*
Η ελεύθερη μετακίνηση του κοινού στα νησιά είναι ένα αισιόδοξο νέο αλλά δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με τον κίνδυνο της διασποράς του κορονοϊού σαυτά

Η ελεύθερη είσοδος των ξένων τουριστών από την 15 Ιουνίου στην χώρα μας καθήμενοι ο ένας στον άλλο στις αεροπορικές πτήσεις και χωρίς κάποιο διαγνωστικό πιστοποιητικό σίγουρα δημιουργούν ανησυχίες Τα νησιά μας μετά από μεγάλες προσπάθειες και θυσίες κατάφεραν να παραμείνουν ουσιαστικά αμόλυντα από τον κορονοιό και να αποτελούν πόλο έλξεως των επισκεπτών.

Γιάννης Βρούτσης στο «Mega Σαββατοκύριακο» με Δ. Καπούνης, Γ. Παπαδόπουλος και Κ. Καλογείτονας ,

Την μεγάλη ανάγκη να ενταχθούν από την Κυβέρνηση (και) οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι σε κάποιον από τους ΚΑΔ των ενισχύσεων ούτως ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τους δημιούργησε ο κορονοϊός τόνισε στον Υπουργό Εργασίας, κ. Γιάννη Βρούτση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, στον «αέρα» της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο»του Mega.
Η απάντηση του κ. Βρούτση στο αίτημα του Δ. Καπούνη, ήταν η εξής: «Δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις ΚΑΔ πληττόμενων επιχειρήσεων – άλλωστε, εντάξαμε το 86% των επιχειρήσεων στο