slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στοχευμένες δράσεις για τη Νάξο και προβολή των Μικρών Κυκλάδων στο Μιλάνο

Σε δημιουργικό χώρο ενημέρωσης, παραγωγής ιδεών και σχεδιασμού δράσεων αναδείχθηκε το περίπτερο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο stand της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT στο Μιλάνο, που διήρκεσε από τις 10 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2019.

Μέσα από προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους, instagrammers και bloggers διερευνήθηκαν οι δυνατότητες δημοσιότητας σε καθιερωμένα ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα δώσουν μεταξύ άλλων, περαιτέρω ώθηση στην ήδη οργανωμένη προσπάθεια του Δήμου για την ανάδειξη των πέντε μοναδικών νησιών στα επίσημα social-media του προορισμού.

Άρθρο του Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νίκου Μανιού, στην εφημερίδα των συντακτών 15/02/2019 με θέμα: «Μετά 40 έτη - Για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας»


Φλεβάρης 1979: Συμμετέχω για πρώτη φορά σε εκλογές της ΕΙΝΑΠ και εκλέγομαι στη θέση του αντιπροέδρου.

Φλεβάρης 2019: Μέσα σε 40 έτη, δεκάδες ομιλίες, διαλέξεις, αντιπαραθέσεις σε συνελεύσεις, επιστημονικά συνέδρια, εκλογικά προγράμματα αναδείκνυαν όλα αυτά τα χρόνια σε μεγάλο ζήτημα την αναγκαιότητα για καθολικό έλεγχο των δαπανών για την Υγεία. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι αυτός είχε πενιχρά αποτελέσματα ελλείψει πολιτικής βούλησης. Φτάσαμε στο σήμερα που πρέπει πια ο έλεγχος να γίνει πραγματικότητα.

Βρούτσης: 22.333 χαμένες θέσεις απασχόλησης τον Ιανουάριο (πίνακες)


Στη δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά το 2013, με 22.333 χαμένες θέσεις απασχόλησης και τη μερική απασχόληση στο 53,24% στις νέες προσλήψεις οδηγήθηκε τον Ιανουάριο η αγορά εργασίας, υπογραμμίζει ο Γιάννης Βρούτσης, σχολιάζοντας τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ.Σύμφωνα με τον ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό, τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την απόλυτη επικράτηση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης στις νέες προσλήψεις, καθώς και την επιδείνωση του ήδη αρνητικού ισοζυγίου ροών μισθωτής απασχόλησης, συγκριτικά με το 2018.