slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βενιζέλος: Οι Παπουτσής και Καρχιμάκης δεν έχουν θέση στο σοβαρό ΠΑΣΟΚ


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΤο μήνυμα που στέλνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι ότι τα μπατζανάκια είναι τελειωμένοι από το  ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου. Μετά το χθεσινό συμβάν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τα έχει πάρει άγρια με τα μπατζανάκια. «Οι άνθρωποι εκτός από πολιτικά επιπόλαιοι, είναι και επικίνδυνοι» ακούστηκε να λέει, πολύ στενός συνεργάτης του Μπένι. Όσοι, λοιπόν, γνωρίζουν καλά τον Βενιζέλο, δεν αποκλείουν ακόμη και την....

Το νέο προεδρείο οι δράσεις και ο προγραμματισμός της ΕΝΩΣΗ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Ε.ΚΥ.Τ.

Την Κυριακή 19.2.2012 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ η Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.ΚΥ.Τ. και παράλληλα η κοπή της πίττας της Ένωσης και η διενέργεια   αρχαιρεσιών για την εκλογή μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. σύμφωνα με τις υποβληθείσες έγκαιρα υποψηφιότητες. Και στις 5 Μαρτίου συνήλθε στο Γραφείο του Συνδέσμου Ιητών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προήλθε από τις εκλογές και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Νέα συνάντηση για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 18:00, στο χώρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνάντηση των Πολιτιστικών – Εξωραϊστικών Συλλόγων, οι οποίοι έχουν έδρα τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.
Αυτές οι συναντήσεις αποσκοπούν στη γνωριμία και....

Χάρτης των φετινών εκλογών

Χάρτης των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και το ιστορικό των περιοχών. Το ΠΑΣΟΚ χάνει το Ρέθυμνο στην Κρήτη και το ΚΚΕ παίρνει..


Πάμε να φύγουμε. Αυτοί θα ονομάσουν τη δραχμή εθνική επιτυχία...

Μόλις στις 3-11-2010 είχαμε κάνει ανάρτηση με τον τίτλο Πάμε να φύγουμε. Αυτοί θα βαφτίσουν την πτώχευση, επιβράβευση. Προς το τέλος αυτής της ανάρτησης γράφαμε: «Εννοείται πως το καθεστώς ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του ουδόλως επιθυμούν τη μείωση της δύναμής τους, γι’ αυτό, εκτιμούμε, ότι θα πάνε σε ελεγχόμενη πτώχευση (αναδιάρθρωση τη λένε προς το παρόν) με την μόνιμη κυριαρχία των ξένων για δεκαετίες πάνω στο κεφάλι μας, αρκεί να διασωθεί το καθεστώς, που θα επιχειρήσει να παίξει το ρόλο του μόνιμου μεσάζοντα. Όμως αυτή την πτώχευση, εδώ είμαστε και να το θυμηθείτε, θα την ονομάσουν....

Μας πρόδωσαν και οι προδότες θα πρέπει να τιμωρηθούν...

Ήδη από τις 4-5-2010 είχαμε σηκώσει μια ανάρτηση, την οποία φιλοξένησαν στη συνέχεια πολλά φιλικά blogs και η οποία έμελλε να ξεσηκώσει θύελλα συμπαράστασης μέσα στη διαδικτυακή κοινότητα. Η ανάρτηση είχε τον τίτλο  Καλύτερα βρε Έλληνες να πτωχεύσουμε τώρα. Από τότε λέγαμε ότι πρέπει να πτωχεύσουμε εμείς μόνοι μας με δική μας πρωτοβουλία και όχι να μας χρεοκοπήσουν οι....

Στα πρόθυρα...διάσπασης... το Πασοκ


θα σας φάω όλους

:

 Η   υποψηφιότητά του Παπουτσή κρίθηκε από  το προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου ότι   δεν ήταν σύμφωνη με το καταστατικό διότι ήθελε 94 υπογραφές . Ο ίδιος δεν αποδέχθηκε την απόφαση του Προεδρείου αφήνοντας να εννοηθεί ότι ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα πρόθυρα...διάσπασης... Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναδεικνύεται μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ όπως  αποφάσισε το προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος
 

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού με βροχές στην κεντρική και νότια Ελλάδα, καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. 
Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κατά τόπους, κυρίως στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και από το βράδυ στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φθάνουν τα 8 Μποφόρ 

Πρώτος ο Καραμανλής στην "πανστρατιά" Σαμαρά

 

Όρθιος και για πολλή ώρα, χειροκρότησε στην Πολιτική Επιτροπή, τον Αντώνη Σαμαρά, ο Κώστας Καραμανλής, επιβεβαιώνοντας την ενότητα το εσωτερικό της Ν.Δ. Ενότητα που θα σφραγιστεί με την φημολογούμενη επιστροφή των περισσότερων διαγραμμένων, αλλά και την ένταξη νέων προσώπων, που θα διευρύνουν την απήχηση της Ν.Δ. στην κοινωνία, εν όψει εκλογών.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο Α.Σαμαράς, είπε στην ομιλία του:


Σήμερα αρχίζει μια μακρά πορεία μας προς τον Ελληνικό λαό. 

    Για να του πούμε αυτά που πρέπει να του πούμε. 
    Για να τα δώσουμε αυτά που οφείλουμε να του δώσουμε. 
    Για να πάρουμε αυτά που έχουμε ανάγκη, για να κάνουμε το καθήκον μας απέναντί του: Ισχυρή και σαφή εντολή να τα αλλάξουμε όλα!
    -- Σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή. 
    Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν «μετόπισθεν». 
    -- Σας θέλω όλους αποφασισμένους. Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν ενδοιασμοί. Υπάρχει μόνο πίστη και ενότητα.
    -- Σας θέλω όλους δίπλα στο λαό. Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν «κομματικά γραφεία». 
Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός. 
    Είμαι αποφασισμένος για μεγάλες αλλαγές και τομές. 

Δυστυχώς, επτωχεύσαμεν


ISDA: Πώς κήρυξε στην Ελλάδα σε ολική χρεοκοπία... Στη χώρα όπου η πολιτική και οικονομική ελίτ με τα ΜΜΕ που ελέγχει μπορεί άκοπα (αλλά όχι ανέξοδα...) να μεταμορφώνει το "άσπρο" σε "μαύρο" και το αντίστροφο, έμελλε να το δούμε και αυτό:Την κήρυξη της χώρας σε καθεστώς ολικής χρεοκοπίας και την κυβέρνηση να πανηγυρίζει!

ΒΟΜΒΑ! Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή, που θα περιλαμβάνουν και στενό συνεργάτη του συστήματος Παπανδρέου!




Προέκυψαν ενδείξεις ότι οι καταγγελίες έχουν βάση

Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αναμένονται να ασκηθούν εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με την «Παρασκευή+13».

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα, κατά τη διάρκεια της δικαστικής προκαταρκτικής εξέτασης...
προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ότι οι καταγγελίες έχουν βάση και για αυτό το λόγο η υπόθεση θα πάει σε τακτική ανάκριση.

Η αποκάλυψη για ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού έγινε τον περασμένο Ιούνιο και στηρίχτηκε σε ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο, η Υπηρεσία έλαβε γνώση από την FSB, τη Ρωσική 
Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, πως μία ομάδα εργασίας της, που αποτελούνταν από δεκαεννέα άτομα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του τέως πρωθυπουργού.

Σε ηλικία 84 ετών «έφυγε» η μεγάλη ερμηνεύτρια και ερευνήτρια της παραδοσιακής μας μουσικής, Δόμνα Σαμίου.


«Έσβησε» η Δόμνα Σαμίου

 Η σπουδαία μας προσωπικότητα, αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία της και νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» καθώς υπέφερε από λευχαιμία.

Trem(i)] Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα


Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου

Το 2007 ο Ρέλλος με τον καφέ. Το 2009 ο Λεμονής με το γιαούρτι. [Φωτο. βίντεο]



Το 2007 λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠαΣοΚ, ο Ρέλλος έξω από τα γραφεία του ΠαΣοΚ στη Χαριλάου Τρικούπη  έριξε καφέ στον Βενιζέλο.
Τότε ο Βενιζέλος είχε δηλώσει
 «Καταλαβαίνω ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή... 
Ορισμένοι καταστρέφουν το πολιτικό κεφάλαιο της δημοκρατικής παράταξης. 
Εγώ ως μελλοντικός ηγέτης όλης της παράταξης συγχωρώ τους .....