slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 21ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ 16.09.2013 ώρα 15.00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


                                                                          Προς
                                                                  Τα μέλη του Δ.Σ.

    Παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.  την 16η   ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 μ.μ. για τακτική συνεδρίαση με  τα κάτωθι  θέματα της  ημερησίας διάταξης:

Η ώρα της αλήθειας! Ποιοι, πώς και γιατί σαμποτάρουν τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρίακο Μητσοτάκη\


Τις τελευταίες εβδομάδες υφίστανται σειρά δημοσιευμάτων στον έντυπο τύπο σχετικά με το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημοσίας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ). Ο δε Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΕΔΔ κύριος Παρασκευάς Νομικός (υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού) εξαιτίας της συγκυρίας και των ελέγχων που διενεργούνται από την υπηρεσία που προΐσταται , δεν έχασε την ευκαιρία να αυτό – παρουσιάσει τον εαυτό του και  έργο του ΣΕΕΔΔ σε σειρά τηλεοπτικών ολιγόλεπτων συνεντεύξεων. 
Ωστόσο, πολύ σοφά ο ελληνικός λαός λέει ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός»
Το serresnews.net εξαιτίας προγενέστερων δημοσιευμάτων στον Κυριακάτικο Τύπο και....

Υποκριτές

Tοποθεσία Santana Beach Bar,Agia Anna.
Tόσα χρόνια που έκτιζαν μαγαζιά και ξενοδοχεία μέχρι τα χείλια της θάλασσα     από τον Άγιο Προκόπη μέχρι το Αλυκο  δεν μιλούσε κανείς τώρα τους πήρε ο πόνος  για τις λίμνες και τον Προκόπη. Και καλούν τους επαγγελματικούς συλλόγους μέλη  των οποίων είναι όλοι όσοι έχουν μαγαζιά και ξενοδοχεία πάνω στο κύμα να υπερασπιστούν δυναμικά την κοινή μας περιουσία. Δηλαδή οι αμμουδιές μπροστά στις μαγαζάρες στο Προκοπή δεν είναι κοινή μας περιουσία;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ για την πώληση λιμνών του Αγίου Προκοπίου μέσω ΤΑΙΠΕΔ

Η κοινωνία της Νάξου, μετά το κλείσιμο του Νοσοκομείου, των σχολείων, παρακολουθεί άφωνη την αποκάλυψη από τοπικά μέσα ενημέρωσης, της παρουσίασης στους επενδυτές, με το πιο κυνικό τρόπο, του φακέλου πώλησης των λιμνών του Αγίου Προκοπίου. Στο φάκελο η περιοχή προικίζεται με μεγάλη δόμηση 32.000 μ2, προβάλλονται τα τουριστικά πλεονεκτήματά της, ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των......

Πανναξιακός - Αστέρας Βάρης για το κύπελλο

Την ενοχή του Σμπώκου πρότεινε η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας στη δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, Γεωργία Αδειλίνη ζήτησε την ενοχή του Ιωάννη Σμπώκου πρώην γενικού διευθυντή εξοπλισμών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επί υπουργίας του Άκη Τσοχατζόπουλου.
«Όπως ο βοσκός φυλάει τα πρόβατα, αυτός φυλούσε τα......

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Εφαρμογή Κυκλοφοριακής Μελέτης και Σήμανσης Χώρας Νάξου», σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 14-09-2013 και την Κυριακή 15-9-2013 θα πραγματοποιηθούν εργασίες φρεζαρίσματος, καθαρισμού και ασφαλτόστρωσης στην οδό Παπαβασιλείου, στα εξής τμήματα:
  • από την Αγ. Θεοδοσία έως την είσοδο του...... Γενικού Λυκείου Νάξου
  • από το Άλσος της Έλλης έως τη συμβολή με την οδό που οδηγεί στα Αγγίδια (2ος Παιδικός Σταθμός Νάξου).
Παρακαλούμε για την κατανόηση των παρόδιων κατοίκων και επαγγελματιών και για τη συμμόρφωση και πιστή τήρηση από τους χρήστες της οδού, της εργοταξιακής σήμανσης.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Εμμανουήλ Μαργαρίτης

ΟΑΕΕ: Ασφάλιση με 100 ευρώ και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με 50

Σε μία προσπάθεια να κλείσει η μαύρη τρύπα του ΟΑΕΕ που προέρχεται από τις χιλιάδες απλήρωτες εισφορές των ασφαλισμένων του Ταμείου αναμένεται να προσφέρει ασφάλιση με 90 και 100 ευρώ για σύνταξη και άλλα 50 ευρώ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Οι «Πολίτες για τα Νησιά μας» μας καλούν σε Γενική Συνέλευση για να γίνουμε πολίτες


Πολίτες για τα Νησιά μας

Την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, στις 11 το πρωί, στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Χώρας Νάξου, η Δημοτική κίνηση "ΠΟΛΙΤΕΣ για τα Νησιά μας" πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση για την ψήφιση του καταστατικού της χάρτη, με στόχο τη δημιουργία ενός ανοιχτού μετώπου πολιτών με ιδέες και όραμα για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Την Κυριακή, οι πολίτες παίρνουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια μας, με πάθος για την ανασυγκρότηση της κοινωνίας του Δήμου μας, με συγκεκριμένο πρόγραμμα, στόχους και ελπίδα. Την Κυριακή γινόμαστε....

Δημοσκόπηση Public Issue: Όπως και τον Μάιο ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 1% στην πρόθεση ψήφου και η ΝΔ στην παράσταση νίκης (ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ)

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, όπως τον Φεβρουάριο, Μάρτιο και Μάιο, αλλά και προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην παράσταση νίκης, δείχνει το Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΙ, για τον μήνα Σεπτέμβριο.
Ειδικότερα...

Κοινές ομάδες εργασίας ΥΠΕΣ – ΚΕΔΕ για το νέο εκλογικό νόμο

Τη σύσταση κοινών ομάδων εργασίας με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με σκοπό τη συζήτηση των λεπτομερειών του νέου εκλογικού νόμου που προορίζεται να εφαρμοστεί στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2014, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της.... ΚΕΔΕ. 

ΝΔ: Ανοιχτά σχολεία - Ανοιχτά μυαλά

Αφίσα της ΝΔ για τα ανοιχτά σχολεία που απειλούν να κλείσουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι
Και οι συνδικαλισταράδες της Νέας Δημοκρατίας που  ξαφνικά θυμηθήκαν ότι αυτοί  είναι [καλημέρα Πρόεδρε Μπάμπη] με την κοινωνία, ενώ πριν δυο μήνες πανηγύριζαν που έβγαινα με της κεντρικής της επιτροπής ενός κόμματος που είναι εκτός κοινωνίας:

ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.....

..εάν Θέλει κάποιος  να παρουσιάσει την λέξη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ή ΦΙΛΑΡΧΙΑ, σε μια εικόνα αυτή την εικόνα θα έδειχνε  ....
Δεν είναι η πίστη μας, η θρησκεία μας μέσο εκμετάλλευσης των πολιτικάντηδων...
 Δεν είναι η ...

Και για μην ξεχνιόμαστε ....

ας απολαύσουμε τη φώτο με την χρυσή εποχή που ο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μοίραζε αέρα κοπανιστό.....

ΦΩΤΟ: Βρείτε τις διαφορές

Είναι πλέον δυσδιάκριτες... όχι μόνο στα λόγια, αφού η φρασεολογία περί τοκογλύφων και προδοτών είναι ίδια, αλλά και στην πράξη δείτε:

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩΜΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε τη στάση της Δημοτικής Αρχής που συνεχίζοντας την αδιαφορία και την απαξίωση προς τους κατοίκους των χωριών, δεν τήρησε τις δεσμεύσεις  απέναντι τους που έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 24 Ιούλη με αποτέλεσμα:

Δημοσκόπηση PULSE: Μείωσε τη διαφορά η ΝΔ στη δημοσκόπηση των ΣΥΡΙΖΑίων!!


Άφαντοι Καμμένος-Κουβέλης
Προβάδισμα 1,5% έναντι της ΝΔ καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι» που θα δημοσιευτεί αύριο, Πέμπτη.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου, η...