slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ο Φίλιππος Φόρτωμας


Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στα νησιά των Κυκλάδων, των ελλείψεων στις υποδομές, καθώς και τα προβλήματα στην απονομή των συντάξεων των ασφαλισμένων. Στη συνάντηση εργασίας παρευρέθηκε και ο νέος Διοικητής του e ΕΦΚΑ, κ. Παναγιώτης Δουφεξής.

VIP Κλίνες ΜΕΘ: Να πάρει πρωτοβουλία η κυβέρνηση Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

  Είδατε ποτέ VIP να ψάχνει για κλίνη ΜΕΘ;
Βασίλης Βενιζέλος
Σχόλιο με αφορμή την καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ότι υπάρχουν VIP κλίνες ΜΕΘ στα νοσοκομεία του ΕΣΥ
Ως «ελεεινό ψέμα» χαρακτήρισε χθες το βράδυ ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τους πραγματικά ατεκμηρίωτους, συνδικαλιστικούς ισχυρισμούς του προέδρου της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκου, περί…

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης :«Πολύ θετική εξέλιξη για τους Έλληνες παραγωγούς η κατάργηση των δασμών εισαγωγής στα λιπάσματα»




 

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με δήλωσή του χαιρετίζει την πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάργηση των δασμών εισαγωγής στα λιπάσματα. Μία απόφαση που θα οδηγήσει στη μείωση του κόστους παραγωγής και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Αναλυτικά η δήλωση:

Ενημέρωση για την απόφαση του Ecofin για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ με πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών, ο κ. Κόνσολας προσκάλεσε τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και την Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας,  κα. Αθηνά Καλύβα, σε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής, προκειμένου να ενημερώσουν τους βουλευτές, τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των φορέων των νησιών για το περιεχόμενο και το πεδίο εφαρμογής της απόφασης του Εcofin.