slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η εξαιρετική πολιτική ομιλία Γιάννη Βλασερού που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους ( ΒΙΝΤΕΟ )

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του  υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ,  Ιατρού Καρδιολόγου Γιάννη Βλασερού στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» στο Γαλάτσι. Μάλιστα, πριν από την ομιλία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σύντομο βίντεο με την πλούσια δράση του υποψήφιου.

Η συγκέντρωση συνεχίστηκε με το χαιρετισμό της κας Αγγελικής Συνοδινού Υποψήφια Βουλευτής Β1 Εκλογικής Περιφέρειας Βορείου Τομέα Αθηνών και πρώην δημάρχου της Σερίφου, ενώ ο κ. Νίκος Μαγκανάρης αντιπρόεδρος στην εταιρεία Ινστιτούτο Παιδαγωγικών ερευνών μελετών παρουσίασε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε στο γιατρό κ. Γιάννη Βλασερό καλή επιτυχία! Ακόμη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Δρυμαλίας Νάξου κ. Νικόλαος Βασιλάκης.

Επιτακτική η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού

Κοινή παρουσία Μητσοτάκη, Σαμαρά, Καραμανλή αύριο στο Ζάππειο σε εκδήλωση για την Ευρώπη

Ένα μεγάλο event που θα σηματοδοτήσει την ενότητα της ΝΔ προγραμματίζεται για αύριο, Τρίτη 9 Μαΐου, σε εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.
Σε αυτήν την ημερομηνία που αποτελεί ορόσημο τόσο για την Ευρώπη όσο και για τη Νέα Δημοκρατία, το κυβερνών κόμμα επιλέγει να κάνει μια επίδειξη ενότητας στο Ζάππειο με τη συμμετοχή τριών Πρωθυπουργών, νυν και πρώην, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες. Έτσι, το απόγευμα της Τρίτης 9 Μαΐου, η ειδική εκδήλωση που θα γίνει θα περιλαμβάνει τρεις ομιλητές με ιδιαίτερο συμβολισμό: τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

Βρούτσης Ιωάννης : Μήνυμα Νίκης από την #Τηνος


Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου Τηνιακούς για την μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή στην κεντρική μου ομιλία! Ευχαριστω την Τοπική Οργάνωση της #ΝΔ όλα τα μέλη και τον φίλο πρόεδρο Αργύρη Δεσύπρη για τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλλουν !

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κεντρική του Ομιλία του Γιάννη Βλασερού

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες απόγευμα, Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο "Το Καμίνι", στο Γαλάτσι.

η Πολιτική Ομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ Γιάννη Βλασερού, στους ετεροδημότες, των Κυκλάδων. Ο  γιατρός της καρδιάς μας, όπως όλοι οι παραβρισκόμενοι  αποκαλούσαν  τον  γιατρό Γιάννη Βλασερού.       Σε δήλωση του  σημείωσε :

Γ. Πολυχρονάκος: “Ήρθε η ώρα να μπει τάξη σε όλους τους τομείς”

«Με την ανοχή της κυβέρνησης, βρίσκεται σε εξέλιξη μια απόπειρα παράνομης υφαρπαγής του μεταφορικού έργου των οδηγών ταξί στα νησιά» επισημαίνει ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος.

Η έλευση της UBER σε Ρόδο, Κέρκυρα αλλά και στις Κυκλάδες σε Σαντορίνη και Μύκονο, είναι ίσως μόνο η αρχή αφού θα επεκταθεί και σε άλλα νησιά που αποτελούν τουριστικούς προορισμούς.