slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ THΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑΞΟΥ

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0?ui=2&ik=4631b07d1c&view=att&th=135008aa0ee82bfe&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_gxop75911&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_RhCJrwwqAtQFw1LXbvdgH&sadet=1327168534760&sads=OM7yor6vVFT1x0T8aKgDuXMf_hI&sadssc=1 ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ  ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΑΣ  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ  ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ BLOG   NATA BAΖEI  ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΥΣ  ΚΑΙ …ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΜΕ   ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ (Οργισμένες αποδοκιμασίες που  περίμενε τον βουλευτή της ΝΔ στη Νάξο )  Εννέα άτομα καταδικάζουν μόνιμα μια ολόκληρη τοπική κοινωνία.
Τα ίδια 9 άτομα, που ακύρωσαν με τις αντιδράσεις τους στο  παρελθόν σημαντικά αναπτυξιακά έργα της Νάξου π.χ απώλεια 17 εκ. ευρώ για τη κατασκευή του κεντρικού λιμανιού της Νάξου καθώς και του λιμανιού του Απόλλωνα, συνεχίζουν με τη συμπεριφορά τους να συκοφαντούν το νησί μας και να υπονομεύουν το μέλλον του.

          Κάθε φορά, που η τοπική κοινωνία μας παίρνει την πρωτοβουλία να αναδείξει και να αναπτύξει το νησί, αυτά εμφανίζονται για να στρεβλώσουν την πραγματικότητα και να υπονομεύσουν το μέλλον του νησιού μας. Το ίδιο έκαναν και χθες κατά την επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ. στο Δήμο Νάξου για να κάνουν την προπαγάνδα τους μέσα από ταBlogs αλλοιώνοντας την αλήθεια.

          Αυτοί οι εννέα δεν εκφράζουν την κοινωνία της Νάξου. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο μας. Υπηρετούν μόνο τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπιμότητες.
          Η τοπική κοινωνία αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει αδρανής στις υβριστικές, καταστροφικές για  το νησί και συκοφαντικές επιθέσεις των εννέα προβοκατόρων.  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ .... 

Απίστευτο. Ενώ η ελληνική κυβέρνηση τα δίνει όλα, αντιδρά η τρόϊκα!!!

Αυτό βρε παιδιά είναι απίστευτο. Μας λυπούνται περισσότερο οι ξένοι από το ίδιο το πολιτικό μας σύστημα, από τους δικούς μας πολιτικούς. Ενώ λοιπόν η σγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) τα δίνει όλα, ό,τι επιτόκια δηλαδή ζήτησαν οι τοκογλύφοι δανειστές, τελικά μας λυπήθηκαν οι ίδιοι οι ευρωπαίοι, ακόμα και το ΔΝΤ!!! και ζητούν επιτόκια κάτω από 3% για να μην πεθάνει εντελώς ο ελληνικός λαός, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος με....

Δημιουργία blog και σύσταση νέου Δ.Σ. Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Σας ενημερώνουμε ότι από τα τέλη Δεκέμβρη 2011, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον κλάδο μας, δημιουργήθηκε το νέο Δ.Σ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Το Δ.Σ. απαρτίζετε από:
Πρόεδρος- Μεσολογγίτης Γεώργιος,
Αντιπρόεδρος- Σακελλαρίου Στυλιανός,
Γραμματέας- Σφακιανού Κων/να-Ευαγγελία,
Ταμίας- Παπαδόπουλος Αλέξανδρος,
Μέλη- Κατσούρη Μαρία-Παρασκευή, Σιδέρης Αθανάσιος και Γεωργιάδης Αναστάσιος
Αυτό είναι το νέο μας email teachersofnaxos@gmail.com
Kαι το νέο μας blog είναι: http://teachersofnaxos.blogspot.com/

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, στην  έκτακτη συνεδρίασή του την 20/1/2012 σύμφωνα και με την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος που λήφθηκε την 19/1/2012, αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους την 23η, και 24η Ιανουαρίου 2012,  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκ νέου...

Γιαννης Βρούτσης: «Η συμμετοχή της Ν.Δ. στον εθνικό διάλογο αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι επιθυμεί να συμβάλει εποικοδομητικά – όπως ήδη κάνει εδώ και καιρό - στην αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.


Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τη συμμετοχή της Ν.Δ. στο διάλογο για το νέο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: